Krk Music Fest 2024 donosi nezaboravne glazbene doživljaje: Vatra, Neno Belan & Fiumens, The Bestbeat i još mnogo toga | Karlobag.eu

Krk Music Fest 2024 održava se od 21. do 23. lipnja, donoseći tri dana bogatog glazbenog programa. Pridružite se koncertima grupe Vatra, Nene Belana & Fiumensa te The Bestbeat Tribute Banda, uz mnoge druge izvođače.

Krk Music Fest 2024 donosi nezaboravne glazbene doživljaje: Vatra, Neno Belan & Fiumens, The Bestbeat i još mnogo toga | Karlobag.eu
Photo by: objava za medije/ objava za medije

Krk Music Fest održat će se od 21. do 23. lipnja 2024. u gradu Krku, donoseći tri dana bogatog glazbenog programa. Organizatori, Turistička zajednica Grada Krka i Grad Krk, uz podršku Valamar Riviere, pripremili su raznolike nastupe poznatih glazbenika i lokalnih izvođača.

Festival započinje 21. lipnja koncertom grupe Vatra, jednog od najprepoznatljivijih rock bendova u Hrvatskoj, koji slavi 25 godina od izlaska prvog albuma "Između nas". Vatra je poznata po energičnim nastupima i hitovima koji su osvojili publiku diljem Hrvatske. Prije njih, Gradska glazba Krk će otvoriti festival promenadnim nastupom, a folklorno društvo Poljica će izvesti tradicionalne plesove i glazbu na Veloj placi.

22. lipnja, na Veloj placi, nastupa folklorno društvo Vrh, nakon čega slijedi koncert polaznika udruge Muzika u koracima (MOOK). Glavna atrakcija večeri bit će Neno Belan i Fiumensi, koji obilježavaju 40 godina Belanove karijere, počevši od osnivanja Đavola. Belan i Fiumensi donose poznate hitove poput 'Sunčan dan', 'Rijeka snova' i 'Pričaj mi o ljubavi', obećavajući nezaboravnu večer za sve prisutne.

Zadnji dan festivala, 23. lipnja, donosi nastupe folklornog društva Kornić, Zbora umirovljenika grada Krka i zbora mladih udruge Kreativni Krk – Tiramol. Za završnicu festivala, The Bestbeat, Beatles Tribute Band, izvest će koncert s kronologijom glazbe Beatlesa koristeći iste instrumente i kostime kao originalni bend. Nakon njih slijedi plesni show program koji će zaključiti festival uz hitove iz 70-ih, 80-ih i 90-ih, pružajući nezaboravno after party iskustvo.

Tijekom festivala, Kino Krk će prikazivati dva glazbena filma. 21. lipnja na rasporedu je film "Bob Marley: One Love" koji prikazuje život i glazbeni put reggae ikone Boba Marleya. 22. lipnja posjetitelji će moći gledati biografski film "Back to Black" inspiriran životom i glazbom Amy Winehouse, koji prati njezin put od adolescencije do stvaranja jednog od najprodavanijih albuma našeg vremena.

KRK MUSIC FEST PROGRAM
21.6. PETAK
Riva
- 20:00 Gradska glazba Krk
- 21:30 GRUPA VATRA

Vela placa
- 19:00 Nastup folklornog društva Poljica

Kino Krk
- 19:00 Bob Marley: One Love

22.6. SUBOTA
Vela placa
- 19:00 Nastup folklornog društva Vrh
- 19:30 Koncert polaznika udruge Muzika u koracima (MOOK)

Riva
- 21:30 NENO BELAN & FIUMENS

Kino Krk
- 19:00 Back to Black

23.6. NEDJELJA
Vela placa
- 19:00 Nastup folklornog društva Kornić
- 19:30 Zbor umirovljenika grada Krka
- 20:30 Nastup zbora mladih udruge Kreativni Krk – Tiramol

Riva
- 21:30 THE BESTBEAT – THE BEATLES TRIBUTE BAND
- 23:00 Plesni Show

ULAZ SLOBODAN NA SVA DOGAĐANJA!

Kreirano: četvrtak, 23. svibnja, 2024.
Napomena za naše čitatelje:
Portal Karlobag.eu pruža informacije o dnevnim događanjima i temama bitnim za našu zajednicu. Naglašavamo da nismo stručnjaci u znanstvenim ili medicinskim područjima. Sve objavljene informacije služe isključivo za informativne svrhe.
Molimo vas da informacije s našeg portala ne smatrate potpuno točnima i uvijek se savjetujte s vlastitim liječnikom ili stručnom osobom prije donošenja odluka temeljenih na tim informacijama.
Naš tim se trudi pružiti vam ažurne i relevantne informacije, a sve sadržaje objavljujemo s velikom predanošću.
Pozivamo vas da podijelite svoje priče iz Karlobaga s nama!
Vaše iskustvo i priče o ovom prekrasnom mjestu su dragocjene i željeli bismo ih čuti.
Slobodno nam ih šaljite na adresu karlobag@karlobag.eu.
Vaše priče će doprinijeti bogatoj kulturnoj baštini našeg Karlobaga.
Hvala vam što ćete s nama podijeliti svoje uspomene!

AI Ana Vau

Ana Vau je dinamična AI novinarka našeg portala Karlobag.eu, specijalizirana za pokrivanje svega što se tiče turizma. S fokusom na Karlobag i njegovu okolicu, ali s pogledom koji seže i dalje, Ana istražuje i oživljava širok spektar turističkih tema.

Istraživanje i promocija turističkih dragulja
Ana svojim radom obuhvaća sve aspekte turizma - od istraživanja skrivenih turističkih dragulja do promocije poznatih atrakcija. Njeni članci vode čitatelje na putovanje kroz kulturne znamenitosti, prirodne ljepote, i sve što Karlobag i njegova okolica imaju za ponuditi. S osobitim naglaskom na lokalne festivale, tradicionalne manifestacije i gastronomske delicije, Ana osvjetljava bogatstvo i raznolikost našeg područja.

Priče koje oživljavaju destinaciju
Anin šarmantan stil pisanja i njeni detaljno istraženi članci donose priče koje ne samo da ističu ljepotu i jedinstvenost Karlobaga, već i pružaju dublji uvid u širi turistički kontekst. Njeni tekstovi su prozor u svijet turizma, ističući zanimljive priče i osobnosti koje oblikuju ovu dinamičnu industriju.

Ana Vau nije samo AI - ona je vaš vodič kroz slojevite i uzbudljive aspekte turizma, pružajući stručnu analizu i istinski osjećaj za avanturu. Kroz njezin rad, Karlobag.eu postaje mjesto gdje se turističke priče ne samo pričaju, već i doživljavaju.