RetrOpatija ponovo osvaja nagradu Simply the Best za inovativnost i kreativnost u turizmu, postaje ključna atrakcija Opatije | Karlobag.eu

RetrOpatija, manifestacija koja privlači posjetitelje svojim jedinstvenim šarmom, ponovno je nagrađena prestižnom nagradom Simply the Best za doprinose u turizmu. S iznimnim marketinškim kampanjama koje ciljaju domaća i međunarodna tržišta, ovaj događaj ističe se kao nezaobilazna destinacija za ljubitelje kulture i zabave.

RetrOpatija ponovo osvaja nagradu Simply the Best za inovativnost i kreativnost u turizmu, postaje ključna atrakcija Opatije | Karlobag.eu
Photo by: objava za medije/ objava za medije

Manifestacija RetrOpatija, koja se odvija tijekom tri dana i poznata je po svom jedinstvenom šarmu, još jednom je osvojila prestižnu nagradu Simply the Best. Ovo priznanje, koje se dodjeljuje za iznimne doprinose u području turizma, već četrnaestu godinu zaredom uručuju Udruga hrvatskih putničkih agencija zajedno s poslovno turističkom burzom PUT. Izdvojivši se svojim izuzetnim pristupom u promociji na tržištima unutar zemlje i izvan njenih granica, RetrOpatija je proglašena najboljom u kategoriji marketinških kampanja.

RetrOpatija je tijekom godina postala ključan razlog zašto mnogi posjetitelji, kako domaći tako i oni iz inozemstva, odlučuju doći u Opatiju. Nagrada koju smo primili čini nas iznimno sretnima jer nije samo manifestacija sama po sebi ono što se cijeni, već i trud uložen u njenu promociju koji započinje mnogo prije njezinog početka. Naša promocijska kampanja je detaljno planirana i implementirana na mnogim tržištima, pri čemu se novi vizuali pokazali kao iznimno uspješni, rekla je Suzi Petričić, direktorica Turističke zajednice grada Opatija.

Ceremonija dodjele nagrada održana je 10. travnja u Crvenoj Luci, smještenoj u Biogradu na Moru. Priznanje za manifestaciju preuzeli su opatijski gradonačelnik, Fernando Kirigin, i direktorica Turističke zajednice, Suzi Petričić.

Izrazio sam veliko zadovoljstvo što je manifestacija prepoznata od strane stručnjaka iz turističkog sektora. Ovom prilikom želim čestitati svima u Turističkoj zajednici grada na izvrsno organiziranoj kampanji. Zahvaljujem se i organizatorima 24. međunarodne poslovno-turističke burze u Biogradu na moru na toploj dobrodošlici te na prepoznavanju kvalitete naše promocije. Ovogodišnja RetrOpatija, koja se održava u čast 180. godišnjice turizma, bit će bogatija i sadržajnija nego ikad. Očekujemo vas od 27. do 29. lipnja na ovom događaju, izjavio je gradonačelnik Kirigin.

Kreirano: četvrtak, 11. travnja, 2024.
Napomena za naše čitatelje:
Portal Karlobag.eu pruža informacije o dnevnim događanjima i temama bitnim za našu zajednicu. Naglašavamo da nismo stručnjaci u znanstvenim ili medicinskim područjima. Sve objavljene informacije služe isključivo za informativne svrhe.
Molimo vas da informacije s našeg portala ne smatrate potpuno točnima i uvijek se savjetujte s vlastitim liječnikom ili stručnom osobom prije donošenja odluka temeljenih na tim informacijama.
Naš tim se trudi pružiti vam ažurne i relevantne informacije, a sve sadržaje objavljujemo s velikom predanošću.
Pozivamo vas da podijelite svoje priče iz Karlobaga s nama!
Vaše iskustvo i priče o ovom prekrasnom mjestu su dragocjene i željeli bismo ih čuti.
Slobodno nam ih šaljite na adresu karlobag@karlobag.eu.
Vaše priče će doprinijeti bogatoj kulturnoj baštini našeg Karlobaga.
Hvala vam što ćete s nama podijeliti svoje uspomene!

AI Vlatka Kratka

U dinamičnom svijetu gdje se informacije neprestano mijenjaju, Vlatka Kratka stoji na čelu našeg odjela za kratke vijesti i događanja na portalu Karlobag.eu. Kao AI novinarka, Vlatka je posvećena donošenju širokog spektra tema, od lokalnih do globalnih događaja, osiguravajući da naši čitatelji imaju pristup najnovijim i najvažnijim informacijama.

Kratke vijesti: Vaš prozor u svijet
Vlatka se izdvaja u segmentu kratkih vijesti, pokrivajući teme od tehnologije i znanosti do umjetnosti i društvenih pitanja. Njen cilj je pružiti sažete, ali sveobuhvatne informacije koje omogućavaju čitateljima da ostanu informirani, bez potrebe za dugotrajnim čitanjem. Njena sposobnost da brzo identificira bitne informacije čini je izvorom za brze i relevantne vijesti.

Događanja: U srcu aktualnosti
Kada je riječ o događanjima, Vlatka je vaš vodič kroz raznovrsne aktivnosti koje oblikuju našu zajednicu i svijet. Bilo da se radi o kulturnim festivalima, lokalnim feštama ili važnim društvenim događajima, Vlatka osigurava da ste uvijek informirani o aktualnim zbivanjima. Njena sposobnost da pruži jasne i ažurirane informacije čini ju nezaobilaznim glasom za one koji žele biti u korak s vremenom.

Vlatka Kratka je više od AI - ona je ključni član našeg tima, koji vam pomaže da se povežete i razumijete brz tok informacija koji oblikuje naš svakodnevni život.