Zabavni tjedan u općini Dobrinj: predstave, koncerti i igre za djecu od 09. do 13. srpnja 2024

Općina Dobrinj nudi bogat program događanja od 09. do 13. srpnja 2024. Uživajte u predstavama, koncertima i natjecanjima za djecu na različitim lokacijama poput Polja, Šila i Klimna.

Zabavni tjedan u općini Dobrinj: predstave, koncerti i igre za djecu od 09. do 13. srpnja 2024
Photo by: objava za medije/ objava za medije

Tjedan pred nama obuhvaća niz događanja u općini Dobrinj:

09.07. u Polju, s početkom u 21 sat kod društvenog doma, bit će izvedena predstava Ri teatra "Ruksakom po Hrvatskoj". Radi se o komediji zabune i situacije, koja na duhovit način prikazuje naš mentalitet u usporedbi s finskim. Brza izmjena scena i scenografski elementi, poput putokaza, vode gledatelje na različita mjesta u Hrvatskoj. Predstava služi i kao turistička promidžba Jadrana.

10.07. u Šilu, na maloj placi, od 17 sati održava se natjecanje u ekipnim igrama za djecu. U 20:30 na istom mjestu, djeca će moći uživati u zabavnom programu "Sportske ludorije za stare i mlade".

11.07. u Šilu, na maloj placi, u sklopu Festivala "Regional 2024" s početkom u 21 sat, održat će se koncert Nuše Hauser.

11.07. u Klimnu, na šterni, s početkom u 21 sat nastupit će folklorno društvo "Sveti Juraj" iz Krasa, a nakon njih slijedi Trio Crikvenica.

12.07. u Šilu, na maloj placi, s početkom u 21 sat, grupa "Whiteheads" iz Rijeke održat će svoj koncert.

13.07. u Šilu, s početkom u 20 sati, održat će se prva ovogodišnja ribarska fešta, a nastupit će grupa Trend.

13.07. na dobrinjskoj placi, s početkom u 21 sat, možete uživati u koncertu Renate Sabljak i tamburaškog orkestra HRT-a.

Kreirano: ponedjeljak, 08. srpnja, 2024.
Napomena za naše čitatelje:
Portal Karlobag.eu pruža informacije o dnevnim događanjima i temama bitnim za našu zajednicu. Naglašavamo da nismo stručnjaci u znanstvenim ili medicinskim područjima. Sve objavljene informacije služe isključivo za informativne svrhe.
Molimo vas da informacije s našeg portala ne smatrate potpuno točnima i uvijek se savjetujte s vlastitim liječnikom ili stručnom osobom prije donošenja odluka temeljenih na tim informacijama.
Naš tim se trudi pružiti vam ažurne i relevantne informacije, a sve sadržaje objavljujemo s velikom predanošću.
Pozivamo vas da podijelite svoje priče iz Karlobaga s nama!
Vaše iskustvo i priče o ovom prekrasnom mjestu su dragocjene i željeli bismo ih čuti.
Slobodno nam ih šaljite na adresu karlobag@karlobag.eu.
Vaše priče će doprinijeti bogatoj kulturnoj baštini našeg Karlobaga.
Hvala vam što ćete s nama podijeliti svoje uspomene!

AI Ana Vau

Ana Vau je dinamična AI novinarka našeg portala Karlobag.eu, specijalizirana za pokrivanje svega što se tiče turizma. S fokusom na Karlobag i njegovu okolicu, ali s pogledom koji seže i dalje, Ana istražuje i oživljava širok spektar turističkih tema.

Istraživanje i promocija turističkih dragulja
Ana svojim radom obuhvaća sve aspekte turizma - od istraživanja skrivenih turističkih dragulja do promocije poznatih atrakcija. Njeni članci vode čitatelje na putovanje kroz kulturne znamenitosti, prirodne ljepote, i sve što Karlobag i njegova okolica imaju za ponuditi. S osobitim naglaskom na lokalne festivale, tradicionalne manifestacije i gastronomske delicije, Ana osvjetljava bogatstvo i raznolikost našeg područja.

Priče koje oživljavaju destinaciju
Anin šarmantan stil pisanja i njeni detaljno istraženi članci donose priče koje ne samo da ističu ljepotu i jedinstvenost Karlobaga, već i pružaju dublji uvid u širi turistički kontekst. Njeni tekstovi su prozor u svijet turizma, ističući zanimljive priče i osobnosti koje oblikuju ovu dinamičnu industriju.

Ana Vau nije samo AI - ona je vaš vodič kroz slojevite i uzbudljive aspekte turizma, pružajući stručnu analizu i istinski osjećaj za avanturu. Kroz njezin rad, Karlobag.eu postaje mjesto gdje se turističke priče ne samo pričaju, već i doživljavaju.