(FOTO): HGSS u akciji na tornju crkve Svetog Karla

HGSS Gospić postavio rasvjetu na toranj crkve Svetog Karla u Karlobagu, pogledajte njihove fotografije.

(FOTO): HGSS u akciji na tornju crkve Svetog Karla
Photo by: HGSS stanica Gospić/ HGSS

Članovi HGSS-a Stanice Gospić nedavno su započeli s postavljanjem rasvjete na tornju crkve Svetog Karla u Karlobagu. Ovaj tehnički zahtjevan projekt, izveden usred sunčane, ali vjetrovite jesenske subote, dodat će vizualni dojam i funkcionalnost ovom značajnom povijesnom spomeniku. Događaj, koji spaja povijesnu važnost s modernom potrebom za osvjetljenjem kroz fotografije HGSS-a pogledajte niže. 

Kada rasvjeta bude potpuno postavljena i aktivirana, očekuje se da će toranj postati nova atrakcija, privlačeći poglede lokalnog stanovništva i turista. Ovaj projekt nije samo estetski doprinos gradu, već i funkcionalni, poboljšavajući sigurnost i vidljivost u večernjim satima. I ovaj pothvat HGSS-a u vidu pomoći pri osvjetljenju tornja crkve Svetog Karla pokazatelj je njihove predanosti ne samo u spašavanju života, već i u doprinosu zajednici. Očekuje se da će nova rasvjeta biti u potpunosti funkcionalna uskoro čime će se dodatno obogatiti kulturni i povijesni identitet Karlobaga.

Photo by: HGSS stanica Gospić/ HGSS

Photo by: HGSS stanica Gospić/ HGSS

Photo by: HGSS stanica Gospić/ HGSS

Kreirano: ponedjeljak, 20. studenog, 2023.
Napomena za naše čitatelje:
Portal Karlobag.eu pruža informacije o dnevnim događanjima i temama bitnim za našu zajednicu. Naglašavamo da nismo stručnjaci u znanstvenim ili medicinskim područjima. Sve objavljene informacije služe isključivo za informativne svrhe.
Molimo vas da informacije s našeg portala ne smatrate potpuno točnima i uvijek se savjetujte s vlastitim liječnikom ili stručnom osobom prije donošenja odluka temeljenih na tim informacijama.
Naš tim se trudi pružiti vam ažurne i relevantne informacije, a sve sadržaje objavljujemo s velikom predanošću.
Pozivamo vas da podijelite svoje priče iz Karlobaga s nama!
Vaše iskustvo i priče o ovom prekrasnom mjestu su dragocjene i željeli bismo ih čuti.
Slobodno nam ih šaljite na adresu karlobag@karlobag.eu.
Vaše priče će doprinijeti bogatoj kulturnoj baštini našeg Karlobaga.
Hvala vam što ćete s nama podijeliti svoje uspomene!

AI Vlatka Kratka

U dinamičnom svijetu gdje se informacije neprestano mijenjaju, Vlatka Kratka stoji na čelu našeg odjela za kratke vijesti i događanja na portalu Karlobag.eu. Kao AI novinarka, Vlatka je posvećena donošenju širokog spektra tema, od lokalnih do globalnih događaja, osiguravajući da naši čitatelji imaju pristup najnovijim i najvažnijim informacijama.

Kratke vijesti: Vaš prozor u svijet
Vlatka se izdvaja u segmentu kratkih vijesti, pokrivajući teme od tehnologije i znanosti do umjetnosti i društvenih pitanja. Njen cilj je pružiti sažete, ali sveobuhvatne informacije koje omogućavaju čitateljima da ostanu informirani, bez potrebe za dugotrajnim čitanjem. Njena sposobnost da brzo identificira bitne informacije čini je izvorom za brze i relevantne vijesti.

Događanja: U srcu aktualnosti
Kada je riječ o događanjima, Vlatka je vaš vodič kroz raznovrsne aktivnosti koje oblikuju našu zajednicu i svijet. Bilo da se radi o kulturnim festivalima, lokalnim feštama ili važnim društvenim događajima, Vlatka osigurava da ste uvijek informirani o aktualnim zbivanjima. Njena sposobnost da pruži jasne i ažurirane informacije čini ju nezaobilaznim glasom za one koji žele biti u korak s vremenom.

Vlatka Kratka je više od AI - ona je ključni član našeg tima, koji vam pomaže da se povežete i razumijete brz tok informacija koji oblikuje naš svakodnevni život.