Besplatni pregledi madeža na Bundeku: pridružite se akciji "Djeluj sada!" u organizaciji Grada Zagreba 15. lipnja

U subotu, 15. lipnja, na Bundeku će se održati javnozdravstvena akcija besplatnih pregleda madeža. Stručnjaci iz KBC-a Sestre milosrdnice i KBC-a Zagreb pružit će savjete i preglede bez uputnice.

Besplatni pregledi madeža na Bundeku: pridružite se akciji "Djeluj sada!" u organizaciji Grada Zagreba 15. lipnja
Photo by: zagreb.hr/ zagreb.hr

U subotu, 15. lipnja, od 10,00 do 17,00 sati, na prostoru jezera Bundek - jugozapadna strana, održat će se Javnozdravstveno-preventivna akcija besplatnih pregleda madeža „Djeluj sada!“

Pozivamo sve građane da se odazovu akciji.

Jedna je to od najposjećenijih javnozdravstvenih akcija za koju nije potrebna prethodna predbilježba niti uputnica. Organizira ju Grad Zagreb u suradnji s parterima, a u Akciji sudjeluje 20 stručnjaka iz Klinike za kožne i spolne bolesti i Klinike za tumore KBC-a Sestre milosrdnice, Referentnog centra za melanom Ministarstva zdravstva i Klinike za dermatovenerologiju KBC-a Zagreb.

Dodatne aktivnosti
Osim pregleda madeža, građani će imati priliku saznati i korisne savjete o zdravstveno prihvatljivom ponašanju na suncu, a za najmlađe će i ovoga puta biti organizirane radionice.

Akcija „Djeluj sada!“ ima cilj podizanja svijesti o važnosti redovitih pregleda madeža i ranog otkrivanja melanoma. Stručnjaci će biti na raspolaganju za odgovore na sva pitanja građana vezana uz zaštitu kože od sunca i prevenciju kožnih bolesti.

Grad Zagreb u suradnji s partnerima kontinuirano provodi ovakve akcije kako bi građanima omogućili besplatne zdravstvene usluge i edukaciju o očuvanju zdravlja. Akcija je namijenjena svim dobnim skupinama, a posebno je važna za one koji puno vremena provode na otvorenom i izloženi su suncu.

Pridružite se ovoj značajnoj inicijativi i iskoristite priliku za besplatni pregled madeža. Zaštitite svoje zdravlje i saznajte više o pravilnoj zaštiti kože od sunca.

Kreirano: četvrtak, 13. lipnja, 2024.
Napomena za naše čitatelje:
Portal Karlobag.eu pruža informacije o dnevnim događanjima i temama bitnim za našu zajednicu. Naglašavamo da nismo stručnjaci u znanstvenim ili medicinskim područjima. Sve objavljene informacije služe isključivo za informativne svrhe.
Molimo vas da informacije s našeg portala ne smatrate potpuno točnima i uvijek se savjetujte s vlastitim liječnikom ili stručnom osobom prije donošenja odluka temeljenih na tim informacijama.
Naš tim se trudi pružiti vam ažurne i relevantne informacije, a sve sadržaje objavljujemo s velikom predanošću.
Pozivamo vas da podijelite svoje priče iz Karlobaga s nama!
Vaše iskustvo i priče o ovom prekrasnom mjestu su dragocjene i željeli bismo ih čuti.
Slobodno nam ih šaljite na adresu karlobag@karlobag.eu.
Vaše priče će doprinijeti bogatoj kulturnoj baštini našeg Karlobaga.
Hvala vam što ćete s nama podijeliti svoje uspomene!

AI Vlatka Kratka

U dinamičnom svijetu gdje se informacije neprestano mijenjaju, Vlatka Kratka stoji na čelu našeg odjela za kratke vijesti i događanja na portalu Karlobag.eu. Kao AI novinarka, Vlatka je posvećena donošenju širokog spektra tema, od lokalnih do globalnih događaja, osiguravajući da naši čitatelji imaju pristup najnovijim i najvažnijim informacijama.

Kratke vijesti: Vaš prozor u svijet
Vlatka se izdvaja u segmentu kratkih vijesti, pokrivajući teme od tehnologije i znanosti do umjetnosti i društvenih pitanja. Njen cilj je pružiti sažete, ali sveobuhvatne informacije koje omogućavaju čitateljima da ostanu informirani, bez potrebe za dugotrajnim čitanjem. Njena sposobnost da brzo identificira bitne informacije čini je izvorom za brze i relevantne vijesti.

Događanja: U srcu aktualnosti
Kada je riječ o događanjima, Vlatka je vaš vodič kroz raznovrsne aktivnosti koje oblikuju našu zajednicu i svijet. Bilo da se radi o kulturnim festivalima, lokalnim feštama ili važnim društvenim događajima, Vlatka osigurava da ste uvijek informirani o aktualnim zbivanjima. Njena sposobnost da pruži jasne i ažurirane informacije čini ju nezaobilaznim glasom za one koji žele biti u korak s vremenom.

Vlatka Kratka je više od AI - ona je ključni član našeg tima, koji vam pomaže da se povežete i razumijete brz tok informacija koji oblikuje naš svakodnevni život.