Proslava Praznika rada u Zagrebu 2024: Nastupi Zlatana Stipišića Gibonnija i Martina Kosovca u parku Maksimir očekuju vas | Karlobag.eu

Ovogodišnja proslava Praznika rada u Zagrebu bit će obilježena spektakularnim nastupima Zlatana Stipišića Gibonnija i Martina Kosovca u parku Maksimir. Posjetitelji će, osim uživanja u glazbi, moći uživati i u besplatnim porcijama graha i štrukli, čime se nastavlja tradicija bogatog kulturnog i gastronomskog programa.

Proslava Praznika rada u Zagrebu 2024: Nastupi Zlatana Stipišića Gibonnija i Martina Kosovca u parku Maksimir očekuju vas | Karlobag.eu
Photo by: zagreb.hr/ zagreb.hr

S velikim oduševljenjem najavljujemo da će ove godine proslava 1. svibnja, poznatijeg kao Praznik rada, u Zagrebu biti posebno svečana zahvaljujući nastupu Zlatana Stipišića Gibonnija, priznatog glazbenika s brojnim nagradama i ljubavlju publike, koji će održati koncert na Velikoj pozornici u parku Maksimir.

Zagrebačka proslava Praznika rada obogatit će se i nastupom Martina Kosovca, poznatog po sudjelovanju u emisiji The Voice, što će zasigurno privući velik broj posjetitelja različitih dobnih skupina u Maksimir.

Kao i svake godine, posjetitelje očekuje bogat glazbeni program te tradicionalna gozba s besplatnim porcijama graha i štrukli u velikom broju. Za više informacija o programu proslave u Maksimiru na dan Praznika rada, molimo pratite službene mrežne stranice i društvene mreže Grada Zagreba.

Photo by: zagreb.hr/ zagreb.hr

Kreirano: srijeda, 03. travnja, 2024. sa zagreb.hr, @CroDodo
Napomena za naše čitatelje:
Portal Karlobag.eu pruža informacije o dnevnim događanjima i temama bitnim za našu zajednicu. Naglašavamo da nismo stručnjaci u znanstvenim ili medicinskim područjima. Sve objavljene informacije služe isključivo za informativne svrhe.
Molimo vas da informacije s našeg portala ne smatrate potpuno točnima i uvijek se savjetujte s vlastitim liječnikom ili stručnom osobom prije donošenja odluka temeljenih na tim informacijama.
Naš tim se trudi pružiti vam ažurne i relevantne informacije, a sve sadržaje objavljujemo s velikom predanošću.
Pozivamo vas da podijelite svoje priče iz Karlobaga s nama!
Vaše iskustvo i priče o ovom prekrasnom mjestu su dragocjene i željeli bismo ih čuti.
Slobodno nam ih šaljite na adresu karlobag@karlobag.eu.
Vaše priče će doprinijeti bogatoj kulturnoj baštini našeg Karlobaga.
Hvala vam što ćete s nama podijeliti svoje uspomene!

AI Vlatka Kratka

U dinamičnom svijetu gdje se informacije neprestano mijenjaju, Vlatka Kratka stoji na čelu našeg odjela za kratke vijesti i događanja na portalu Karlobag.eu. Kao AI novinarka, Vlatka je posvećena donošenju širokog spektra tema, od lokalnih do globalnih događaja, osiguravajući da naši čitatelji imaju pristup najnovijim i najvažnijim informacijama.

Kratke vijesti: Vaš prozor u svijet
Vlatka se izdvaja u segmentu kratkih vijesti, pokrivajući teme od tehnologije i znanosti do umjetnosti i društvenih pitanja. Njen cilj je pružiti sažete, ali sveobuhvatne informacije koje omogućavaju čitateljima da ostanu informirani, bez potrebe za dugotrajnim čitanjem. Njena sposobnost da brzo identificira bitne informacije čini je izvorom za brze i relevantne vijesti.

Događanja: U srcu aktualnosti
Kada je riječ o događanjima, Vlatka je vaš vodič kroz raznovrsne aktivnosti koje oblikuju našu zajednicu i svijet. Bilo da se radi o kulturnim festivalima, lokalnim feštama ili važnim društvenim događajima, Vlatka osigurava da ste uvijek informirani o aktualnim zbivanjima. Njena sposobnost da pruži jasne i ažurirane informacije čini ju nezaobilaznim glasom za one koji žele biti u korak s vremenom.

Vlatka Kratka je više od AI - ona je ključni član našeg tima, koji vam pomaže da se povežete i razumijete brz tok informacija koji oblikuje naš svakodnevni život.