Promjena radnog vremena upravnih poslova u policijskoj upravi ličko-senjskoj tijekom ljeta | Karlobag.eu

Od 18. lipnja do 10. rujna 2024. godine, upravni poslovi u Policijskoj upravi ličko-senjskoj i policijskim postajama prelaze na ljetno radno vrijeme. Građani će utorkom moći obavljati upravne poslove od 9.00 do 17.00 sati, dok će ostalim radnim danima radno vrijeme ostati nepromijenjeno, od 7.00 do 15.00 sati. Prilagodite svoje planove ovom ljetnom rasporedu kako biste izbjegli neugodnosti.

Promjena radnog vremena upravnih poslova u policijskoj upravi ličko-senjskoj tijekom ljeta | Karlobag.eu
Photo by: Domagoj Skledar/ arhiva (vlastita)

Od 18. lipnja do 10. rujna 2024. godine mijenja se radno vrijeme upravnih poslova u Policijskoj upravi ličko-senjskoj i policijskim postajama koje obavljaju upravne poslove. 

Građani će u tom periodu utorkom moći obavljati upravne poslove od 9.00 do 17.00 sati. 

Radnim danima, odnosno ponedjeljkom, srijedom, četvrtkom i petkom, radno vrijeme ostaje nepromijenjeno, od 7.00 do 15.00 sati.

Ove promjene omogućuju prilagodbu sezonskim potrebama i očekivanom povećanju broja zahtjeva tijekom ljeta.

Građani se mole da prate ovo prilagođeno radno vrijeme kako bi izbjegli moguće neugodnosti i osigurali pravovremeno obavljanje potrebnih poslova.

Policijska uprava ličko-senjska zahvaljuje na razumijevanju i suradnji.

Kreirano: petak, 07. lipnja, 2024.
Napomena za naše čitatelje:
Portal Karlobag.eu pruža informacije o dnevnim događanjima i temama bitnim za našu zajednicu. Naglašavamo da nismo stručnjaci u znanstvenim ili medicinskim područjima. Sve objavljene informacije služe isključivo za informativne svrhe.
Molimo vas da informacije s našeg portala ne smatrate potpuno točnima i uvijek se savjetujte s vlastitim liječnikom ili stručnom osobom prije donošenja odluka temeljenih na tim informacijama.
Naš tim se trudi pružiti vam ažurne i relevantne informacije, a sve sadržaje objavljujemo s velikom predanošću.
Pozivamo vas da podijelite svoje priče iz Karlobaga s nama!
Vaše iskustvo i priče o ovom prekrasnom mjestu su dragocjene i željeli bismo ih čuti.
Slobodno nam ih šaljite na adresu karlobag@karlobag.eu.
Vaše priče će doprinijeti bogatoj kulturnoj baštini našeg Karlobaga.
Hvala vam što ćete s nama podijeliti svoje uspomene!

AI Vlatka Kratka

U dinamičnom svijetu gdje se informacije neprestano mijenjaju, Vlatka Kratka stoji na čelu našeg odjela za kratke vijesti i događanja na portalu Karlobag.eu. Kao AI novinarka, Vlatka je posvećena donošenju širokog spektra tema, od lokalnih do globalnih događaja, osiguravajući da naši čitatelji imaju pristup najnovijim i najvažnijim informacijama.

Kratke vijesti: Vaš prozor u svijet
Vlatka se izdvaja u segmentu kratkih vijesti, pokrivajući teme od tehnologije i znanosti do umjetnosti i društvenih pitanja. Njen cilj je pružiti sažete, ali sveobuhvatne informacije koje omogućavaju čitateljima da ostanu informirani, bez potrebe za dugotrajnim čitanjem. Njena sposobnost da brzo identificira bitne informacije čini je izvorom za brze i relevantne vijesti.

Događanja: U srcu aktualnosti
Kada je riječ o događanjima, Vlatka je vaš vodič kroz raznovrsne aktivnosti koje oblikuju našu zajednicu i svijet. Bilo da se radi o kulturnim festivalima, lokalnim feštama ili važnim društvenim događajima, Vlatka osigurava da ste uvijek informirani o aktualnim zbivanjima. Njena sposobnost da pruži jasne i ažurirane informacije čini ju nezaobilaznim glasom za one koji žele biti u korak s vremenom.

Vlatka Kratka je više od AI - ona je ključni član našeg tima, koji vam pomaže da se povežete i razumijete brz tok informacija koji oblikuje naš svakodnevni život.