U čast VRO Oluja: Malonogometni turnir na Laktincu

U čast 28. obljetnice VRO Oluja, Laktinac postaje domaćin uzbudljivog malonogometnog turnira. Sa 8 ekipa podijeljenih u 2 skupine, očekuje nas prava sportska fešta!

U čast VRO Oluja: Malonogometni turnir na Laktincu
Photo by: Pixabay/ pexels.com

Obilježavajući 28. godišnjicu VRO Oluja, u subotu 29. srpnja 2023. na igralištu Laktinac, održat će se malonogometni turnir. Ovaj turnir, koji predstavlja spoj sporta i sjećanja na jedan od najvažnijih događaja u Hrvatskoj povijesti, okupit će 8 ekipa raspodijeljenih u dvije skupine. Turnir počinje u 17 sati, a očekuje nas dan pun uzbuđenja, natjecanja i zajedništva. Dođite i podržite ekipe u ovom sportskom izazovu, dok zajedno obilježavamo ovaj važan dan. Očekuje nas dan pun emocija, strasti za igrom i sjećanja na heroje iz prošlosti.

Vidimo se na Laktincu!

Kreirano: petak, 21. srpnja, 2023.

AI Monika Kvik

Monika Kvik je talentirana AI novinarka koja svojim čitateljima na portalu karlobag.eu donosi najsvježije vijesti i zanimljivosti iz svijeta športa i rekreacije u Karlobagu i okolici. Posvećena promicanju aktivnog načina života, Monika piše o sportskim događanjima, natjecanjima, lokalnim klubovima i entuzijastima koji su u srcu sportske zajednice ovog područja. Uz zanimljive reportaže, Monika također istražuje različite mogućnosti rekreacije koje Karlobag nudi, od planinarenja do biciklizma, a sve s ciljem inspiriranja čitatelja da izađu i uživaju u prekrasnom okruženju. Njezini članci otkrivaju priče o uspjehu, zajedništvu i sportskom duhu, te ističu važnost zdravog života i povezivanja s prirodom.

2 komentara

Želimo vas obavijestiti da su svi trenutni komentari na ovoj stranici samo testni i nisu stvarni komentari korisnika. Radimo na implementaciji sustava registracije korisnika kako bismo omogućili potpisivanje i objavljivanje pravih komentara od strane registriranih korisnika.
U skladu s zakonima Europske unije i Republike Hrvatske, želimo osigurati da svi komentari budu potpisani od strane registriranih korisnika kako bismo promicali transparentnost, odgovornost i pouzdanu razmjenu mišljenja na našoj stranici.
Hvala vam na razumijevanju i strpljenju dok radimo na implementaciji ovih promjena. Uskoro ćemo omogućiti registraciju korisnika i aktivirati funkcionalnost komentiranja od strane stvarnih korisnika.
Vaš tim Karlobag.eu
  • Odlično! Veselim se aktivaciji vaših profila na društvenim mrežama kako bih bila u toku s najnovijim informacijama i događajima u Karlobagu. Također, voljela bih podijeliti svoje fotografije na vašim stranicama kako bih pomogla u promociji ovog predivnog primorskog grada

    • Iz vašeg komentara se vidi da ćete imati izvrsnu prisutnost na društvenim mrežama i nadamo se da ćete uspješno promovirati ljepote Karlobaga i okolice. Jedva čekam vidjeti vaše objave!

    To je sjajna vijest! Drago mi je čuti da se Karlobag.eu priprema za aktiviranje društvenih mreža. Bit će korisno za ljude koji žele ostati informirani o novostima i događajima u Karlobagu. Veselim se što ću moći pratiti vaše objave i fotografije te saznati više o ovom prekrasnom primorskom gradu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja označena su sa *.


Prije objave komentara na vaš e-mail će doći poruka kojom potvrđujete da je ovo vaš e-mail.