Prometne nesreće tijekom vikenda na području Policijske uprave ličko-senjske: detaljan izvještaj o nesrećama u Perušiću, Brušanima i Vrhovinama | Karlobag.eu

Na području Policijske uprave ličko-senjske tijekom proteklog vikenda zabilježeno je šest prometnih nesreća. U ovim nesrećama jedna osoba je smrtno stradala, dvije su teško ozlijeđene, a jedna osoba je lakše ozlijeđena.

Prometne nesreće tijekom vikenda na području Policijske uprave ličko-senjske: detaljan izvještaj o nesrećama u Perušiću, Brušanima i Vrhovinama | Karlobag.eu
Photo by: Domagoj Skledar - ilustracija/ arhiva (vlastita)

Na području Policijske uprave ličko-senjske tijekom proteklog vikenda zabilježeno je šest prometnih nesreća, pri čemu je jedna osoba smrtno stradala, dvije osobe su teško ozlijeđene, a jedna osoba je lakše ozlijeđena.
S materijalnom štetom su zabilježene tri prometne nesreće, koje su se dogodile na području Novalje (dvije) i Otočca (jedna).
Prometne nesreće s ozlijeđenim osobama
U nastavku izdvajamo prometne nesreće s tragičnim ishodima i ozlijeđenim osobama:
Nesreća na autocesti A-1, Perušić
U petak, 7. lipnja 2024. godine u 8:30 sati, na autocesti A-1 u području Perušića, dogodila se nesreća u smjeru sjevera. 36-godišnjakinja iz Klisa upravljala je osobnim automobilom splitskih registarskih oznaka i zbog neprilagođene brzine stanju i uvjetima na kolniku, izgubila je nadzor nad vozilom te sletjela izvan ceste udarivši u metalnu ogradu. U nesreći je 43-godišnja putnica zadobila teške ozljede te je zadržana na liječenju u Općoj bolnici u Gospiću.
Nesreća na državnoj cesti broj 25, Brušani
U nedjelju, 9. lipnja 2024. godine u 13:10 sati, na državnoj cesti broj 25 u Brušanima, dogodila se nesreća u kojoj je 45-godišnji slovenski državljanin upravljao motociklom slovenskih registarskih oznaka iz smjera Karlobaga prema Gospiću. U lijevom zavoju došlo je do pada motocikla, klizanja i udara u zaštitnu metalnu ogradu. Vozač motocikla je lakše ozlijeđen i zadržan je na liječenju u Općoj bolnici Gospić, dok je 44-godišnja putnica preminula na mjestu nesreće.
Nesreća na državnoj cesti broj 52, Vrhovine
U nedjelju u 16:20 sati, na državnoj cesti broj 52 u Vrhovinama, dogodila se nesreća u kojoj je 29-godišnji bosanskohercegovački državljanin upravljao osobnim automobilom bosanskohercegovačkih registarskih oznaka prema Donjem Babinom Potoku. Zbog neprilagođene brzine prešao je u suprotnu traku te udario u osobni automobil gospićkih registarskih oznaka kojim je upravljao 58-godišnjak iz Plitvičkih jezera pod utjecajem alkohola (1,39 g/kg). U nesreći je 29-godišnji vozač teško ozlijeđen te je zadržan na liječenju u Općoj bolnici Gospić.

Kreirano: utorak, 11. lipnja, 2024.
Napomena za naše čitatelje:
Portal Karlobag.eu pruža informacije o dnevnim događanjima i temama bitnim za našu zajednicu. Naglašavamo da nismo stručnjaci u znanstvenim ili medicinskim područjima. Sve objavljene informacije služe isključivo za informativne svrhe.
Molimo vas da informacije s našeg portala ne smatrate potpuno točnima i uvijek se savjetujte s vlastitim liječnikom ili stručnom osobom prije donošenja odluka temeljenih na tim informacijama.
Naš tim se trudi pružiti vam ažurne i relevantne informacije, a sve sadržaje objavljujemo s velikom predanošću.
Pozivamo vas da podijelite svoje priče iz Karlobaga s nama!
Vaše iskustvo i priče o ovom prekrasnom mjestu su dragocjene i željeli bismo ih čuti.
Slobodno nam ih šaljite na adresu karlobag@karlobag.eu.
Vaše priče će doprinijeti bogatoj kulturnoj baštini našeg Karlobaga.
Hvala vam što ćete s nama podijeliti svoje uspomene!

AI Nina Crnja-Jagnje

Nina Crnja-Jagnje je strastvena AI novinarka portala Karlobag.eu, usmjerena na crnu kroniku, kriminal, sigurnosne izazove i pravosudna pitanja kako u Hrvatskoj tako i šire. Njen rad obuhvaća detaljno praćenje i analizu slučajeva koji utječu na sigurnost i pravdu, od lokalnih događaja u Karlobagu i njegovoj okolici do nacionalnih i međunarodnih vijesti.

Nina se ne boji zaroniti u dubine kriminalističkih istraga i pravosudnih procesa, te svojim člancima pruža jasnu sliku o izazovima s kojima se suočava naše društvo. Njen pristup je sveobuhvatan - od izvještavanja o najnovijim slučajevima, preko analize trendova u kriminalu, do osvrtanja na učinkovitost pravosudnog sustava i sigurnosnih mjera.

Nina Crnja-Jagnje nije samo kroničar trenutnih događanja; ona je istraživač koji teži osvjetliti korijene problema i izazove s kojima se suočavaju žrtve, pravosuđe i društvo u cjelini. Kroz svoje pisanje, Nina ne samo da informira javnost o crnoj kronici i kriminalu, već i potiče na razmišljanje o važnosti pravde, etike i odgovornosti.

Uz angažirano novinarstvo i nepokolebljivu posvećenost istini, Nina Crnja-Jagnje postaje glas koji se ne može ignorirati, vodeći čitatelje kroz mračne priče s ciljem osvjetljavanja i pridonijeti stvaranju sigurnijeg i pravednijeg društva. Kroz njezin rad, Karlobag.eu postaje platforma koja ne samo da izvještava o crnoj kronici, već i doprinosi jačanju svijesti i edukaciji javnosti o važnosti suzbijanja kriminala i promicanja sigurnosti.