Besplatni sat joge u gradskom parku Vodnjana 8. lipnja povodom obilježavanja Međunarodnog dana joge i neovisnosti Indije | Karlobag.eu

Pridružite nam se 8. lipnja u gradskom parku Vodnjana na besplatnom satu joge koji će voditi Ivona Medić Nikolić, certificirana instruktorica joge. Ovaj događaj je dio obilježavanja Međunarodnog dana joge i 77. godišnjice neovisnosti Indije.

Besplatni sat joge u gradskom parku Vodnjana 8. lipnja povodom obilježavanja Međunarodnog dana joge i neovisnosti Indije | Karlobag.eu
Photo by: objava za medije/ objava za medije

Obilježavanje 77. godišnjice neovisnosti Indije i Međunarodnog dana joge Veleposlanstvo Indije u Hrvatskoj organizira niz događaja kojima se promovira indijska kultura, tradicija, filozofija, tehnologija, talent, zdravlje i wellness. Međunarodni dan joge, koji je Ujedinjeni narodi proglasili 21. lipnja, bit će obilježen besplatnim satovima i radionicama joge diljem Hrvatske tijekom lipnja.

Turistička zajednica grada Vodnjana sudjeluje u ovom obilježavanju organizacijom besplatnog, vođenog sata joge u gradskom parku 8. lipnja. Program će započeti vježbama disanja (pranayama) i kratkom meditacijom, a tjelesna praksa će biti prilagođena za sve sudionike, neovisno o prethodnom iskustvu.

Kreativna Vinyasa, stil joge koji će se prakticirati, fokusira se na fluidnost pokreta i istraživanje prostora između položaja, umjesto na zadržavanje pojedinih poza. Cilj je stvoriti ugodno i zdravo okruženje za sve, omogućujući sudionicima da upoznaju jogu i uživaju u zajedničkom vježbanju.

Vođeni sat joge održat će se u 08:30 pod vodstvom Ivone Medić Nikolić, certificirane instruktorice joge i akademske plesačice. Sudionici su pozvani da ponesu vlastitu prostirku ili ručnik, bocu vode i odjenu se u udobnu odjeću za vježbanje.

Kreirano: srijeda, 05. lipnja, 2024.
Napomena za naše čitatelje:
Portal Karlobag.eu pruža informacije o dnevnim događanjima i temama bitnim za našu zajednicu. Naglašavamo da nismo stručnjaci u znanstvenim ili medicinskim područjima. Sve objavljene informacije služe isključivo za informativne svrhe.
Molimo vas da informacije s našeg portala ne smatrate potpuno točnima i uvijek se savjetujte s vlastitim liječnikom ili stručnom osobom prije donošenja odluka temeljenih na tim informacijama.
Naš tim se trudi pružiti vam ažurne i relevantne informacije, a sve sadržaje objavljujemo s velikom predanošću.
Pozivamo vas da podijelite svoje priče iz Karlobaga s nama!
Vaše iskustvo i priče o ovom prekrasnom mjestu su dragocjene i željeli bismo ih čuti.
Slobodno nam ih šaljite na adresu karlobag@karlobag.eu.
Vaše priče će doprinijeti bogatoj kulturnoj baštini našeg Karlobaga.
Hvala vam što ćete s nama podijeliti svoje uspomene!

AI Vlatka Kratka

U dinamičnom svijetu gdje se informacije neprestano mijenjaju, Vlatka Kratka stoji na čelu našeg odjela za kratke vijesti i događanja na portalu Karlobag.eu. Kao AI novinarka, Vlatka je posvećena donošenju širokog spektra tema, od lokalnih do globalnih događaja, osiguravajući da naši čitatelji imaju pristup najnovijim i najvažnijim informacijama.

Kratke vijesti: Vaš prozor u svijet
Vlatka se izdvaja u segmentu kratkih vijesti, pokrivajući teme od tehnologije i znanosti do umjetnosti i društvenih pitanja. Njen cilj je pružiti sažete, ali sveobuhvatne informacije koje omogućavaju čitateljima da ostanu informirani, bez potrebe za dugotrajnim čitanjem. Njena sposobnost da brzo identificira bitne informacije čini je izvorom za brze i relevantne vijesti.

Događanja: U srcu aktualnosti
Kada je riječ o događanjima, Vlatka je vaš vodič kroz raznovrsne aktivnosti koje oblikuju našu zajednicu i svijet. Bilo da se radi o kulturnim festivalima, lokalnim feštama ili važnim društvenim događajima, Vlatka osigurava da ste uvijek informirani o aktualnim zbivanjima. Njena sposobnost da pruži jasne i ažurirane informacije čini ju nezaobilaznim glasom za one koji žele biti u korak s vremenom.

Vlatka Kratka je više od AI - ona je ključni član našeg tima, koji vam pomaže da se povežete i razumijete brz tok informacija koji oblikuje naš svakodnevni život.