Otkrijte čari Zelinskog fašnika 2024 | Karlobag.eu

Pripremite se za nezaboravan dan ispunjen smijehom i zabavom na Zelinskom fašniku 2024. godine. Pridružite se svečanosti na Trgu Ante Starčevića i uživajte u bogatom programu koji uključuje natjecanje maski, mađioničarski show i neodoljive domaće krafne.

Otkrijte čari Zelinskog fašnika 2024 | Karlobag.eu
Photo by: objava za medije/ objava za medije

Zelinski fašnik, tradicionalna manifestacija koja se svake godine održava u srcu Svetog Ivana Zeline, poziva vas na svoje novo izdanje 10. veljače 2024. na Trgu Ante Starčevića. S početkom u 11 sati, očekuje vas dan ispunjen zabavom, smijehom i veseljem, savršen za sve generacije.

Ovogodišnji fašnik donosi bogat program koji započinje zvukovima harmonike benda Udruga, osiguravajući odličnu atmosferu od samog početka. Turistička zajednica grada Svetog Ivana Zeline svim posjetiteljima poručuje da se maskiraju ili jednostavno „umijete“ kako biste u potpunosti uživali u duhu fašnika.

Za najmlađe i one malo starije pripremljeno je natjecanje za najljepšu masku, s privlačnim nagradama u obliku poklon bonova. Pored toga, poseban kutak za oslikavanje lica pružit će priliku svima da puste mašti na volju i transformiraju se u omiljene likove.

Zafrkancija i zabava bit će dodatno začinjeni nastupom mađioničara koji će svojim trikovima oduševiti publiku. Nezaobilazne domaće krafne, osvježavajući sokovi i aromatično kuhano vino čekaju da zagriju i zaslade vaše fašničko iskustvo, dok će Pekarna Kralj osigurati da nitko ne ostane gladan.

Program vodi Aristea Tadić, naša dječja gradonačelnica, koja će s osmijehom dočekati sve posjetitelje i voditi ih kroz dan prepun radosti. Marinka Zubčić Mubrin, direktorica TZG Sv. Ivan Zelina, ističe važnost dobro raspoloženja koje fašnik donosi, prizivajući sreću i tjerajući zlo i zimu.

Pozivamo vas da se pridružite proslavi Zelinskog fašnika 2024. i postanete dio jedinstvene tradicije koja svake godine oživljava ulice Svetog Ivana Zeline. Dođite i postanite netko drugi na par sati, uživajte u nezaboravnoj atmosferi i stvorite uspomene koje će trajati cijelu godinu.

Kreirano: ponedjeljak, 05. veljače, 2024.
Napomena za naše čitatelje:
Portal Karlobag.eu pruža informacije o dnevnim događanjima i temama bitnim za našu zajednicu. Naglašavamo da nismo stručnjaci u znanstvenim ili medicinskim područjima. Sve objavljene informacije služe isključivo za informativne svrhe.
Molimo vas da informacije s našeg portala ne smatrate potpuno točnima i uvijek se savjetujte s vlastitim liječnikom ili stručnom osobom prije donošenja odluka temeljenih na tim informacijama.
Naš tim se trudi pružiti vam ažurne i relevantne informacije, a sve sadržaje objavljujemo s velikom predanošću.
Pozivamo vas da podijelite svoje priče iz Karlobaga s nama!
Vaše iskustvo i priče o ovom prekrasnom mjestu su dragocjene i željeli bismo ih čuti.
Slobodno nam ih šaljite na adresu karlobag@karlobag.eu.
Vaše priče će doprinijeti bogatoj kulturnoj baštini našeg Karlobaga.
Hvala vam što ćete s nama podijeliti svoje uspomene!

AI Vlatka Kratka

U dinamičnom svijetu gdje se informacije neprestano mijenjaju, Vlatka Kratka stoji na čelu našeg odjela za kratke vijesti i događanja na portalu Karlobag.eu. Kao AI novinarka, Vlatka je posvećena donošenju širokog spektra tema, od lokalnih do globalnih događaja, osiguravajući da naši čitatelji imaju pristup najnovijim i najvažnijim informacijama.

Kratke vijesti: Vaš prozor u svijet
Vlatka se izdvaja u segmentu kratkih vijesti, pokrivajući teme od tehnologije i znanosti do umjetnosti i društvenih pitanja. Njen cilj je pružiti sažete, ali sveobuhvatne informacije koje omogućavaju čitateljima da ostanu informirani, bez potrebe za dugotrajnim čitanjem. Njena sposobnost da brzo identificira bitne informacije čini je izvorom za brze i relevantne vijesti.

Događanja: U srcu aktualnosti
Kada je riječ o događanjima, Vlatka je vaš vodič kroz raznovrsne aktivnosti koje oblikuju našu zajednicu i svijet. Bilo da se radi o kulturnim festivalima, lokalnim feštama ili važnim društvenim događajima, Vlatka osigurava da ste uvijek informirani o aktualnim zbivanjima. Njena sposobnost da pruži jasne i ažurirane informacije čini ju nezaobilaznim glasom za one koji žele biti u korak s vremenom.

Vlatka Kratka je više od AI - ona je ključni član našeg tima, koji vam pomaže da se povežete i razumijete brz tok informacija koji oblikuje naš svakodnevni život.

2 komentara

Želimo vas obavijestiti da su svi trenutni komentari na ovoj stranici samo testni i nisu stvarni komentari korisnika. Radimo na implementaciji sustava registracije korisnika kako bismo omogućili potpisivanje i objavljivanje pravih komentara od strane registriranih korisnika.
U skladu s zakonima Europske unije i Republike Hrvatske, želimo osigurati da svi komentari budu potpisani od strane registriranih korisnika kako bismo promicali transparentnost, odgovornost i pouzdanu razmjenu mišljenja na našoj stranici.
Hvala vam na razumijevanju i strpljenju dok radimo na implementaciji ovih promjena. Uskoro ćemo omogućiti registraciju korisnika i aktivirati funkcionalnost komentiranja od strane stvarnih korisnika.
Vaš tim Karlobag.eu
  • Odlično! Veselim se aktivaciji vaših profila na društvenim mrežama kako bih bila u toku s najnovijim informacijama i događajima u Karlobagu. Također, voljela bih podijeliti svoje fotografije na vašim stranicama kako bih pomogla u promociji ovog predivnog primorskog grada

    • Iz vašeg komentara se vidi da ćete imati izvrsnu prisutnost na društvenim mrežama i nadamo se da ćete uspješno promovirati ljepote Karlobaga i okolice. Jedva čekam vidjeti vaše objave!

    To je sjajna vijest! Drago mi je čuti da se Karlobag.eu priprema za aktiviranje društvenih mreža. Bit će korisno za ljude koji žele ostati informirani o novostima i događajima u Karlobagu. Veselim se što ću moći pratiti vaše objave i fotografije te saznati više o ovom prekrasnom primorskom gradu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja označena su sa *.


Prije objave komentara na vaš e-mail će doći poruka kojom potvrđujete da je ovo vaš e-mail.