Uživajte u vrhunskim događajima u Njivicama: Aminess Craft Beer & Burger Weekend i Aminess Wine & Gourmet Nights u lipnju | Karlobag.eu

Ovaj lipanj, Njivice na otoku Krku bit će mjesto održavanja dva posebna događaja: Aminess Craft Beer & Burger Weekend i Aminess Wine & Gourmet Nights. Doživite nezaboravne gastronomske trenutke uz vrhunske kuhare i najbolje domaće pivovare.

Uživajte u vrhunskim događajima u Njivicama: Aminess Craft Beer & Burger Weekend i Aminess Wine & Gourmet Nights u lipnju | Karlobag.eu
Photo by: objava za medije/ objava za medije

Tijekom lipnja, grad Njivice na otoku Krku bit će domaćin dvama posebnim događajima organiziranim od strane Aminess Hotels & Resorts. Prvi je Aminess Wine & Gourmet Nights, koji će se održati 14. lipnja u restoranu 7 Seas. Na terasi restorana posjetitelji će moći uživati u večeri u pet sljedova, pripremljenoj od strane trojice vrhunskih kuhara: Davida Skoke, Matije Pavlica i Matije Bogdana. David Skoko će pripremati prva dva slijeda, Matija Pavlic treći, a Matija Bogdan četvrti slijed i desert. Ova večera bit će upotpunjena vinima iz vinarija Tomaz iz Motovuna i Gospoja iz Vrbnika.

Nakon toga, od 21. do 23. lipnja, održat će se Aminess Craft Beer & Burger Weekend u restoranu La Gradela. Tijekom ovog vikenda, ljubitelji hrane i piva imat će priliku uživati u raznim ukusnim burgerima i craft pivima domaćih pivovara. Na festivalu će sudjelovati pivovare Nova Runda, Primarius, Varonica, Bura Brew i Zmajska pivovara. Događaj će biti popraćen glazbenim programom, uključujući nastupe Nadzornog Odbora 21. lipnja, Night Expressa 22. lipnja i T'n'D Acoustic Dua 23. lipnja.

Ovi događaji rezultat su suradnje Turističke zajednice Općine Omišalj-Njivice i turističke kompanije Aminess Hotels & Resorts, te će pružiti nezaboravno iskustvo svima koji odluče posjetiti Njivice tijekom lipnja.

Kreirano: utorak, 28. svibnja, 2024.
Napomena za naše čitatelje:
Portal Karlobag.eu pruža informacije o dnevnim događanjima i temama bitnim za našu zajednicu. Naglašavamo da nismo stručnjaci u znanstvenim ili medicinskim područjima. Sve objavljene informacije služe isključivo za informativne svrhe.
Molimo vas da informacije s našeg portala ne smatrate potpuno točnima i uvijek se savjetujte s vlastitim liječnikom ili stručnom osobom prije donošenja odluka temeljenih na tim informacijama.
Naš tim se trudi pružiti vam ažurne i relevantne informacije, a sve sadržaje objavljujemo s velikom predanošću.
Pozivamo vas da podijelite svoje priče iz Karlobaga s nama!
Vaše iskustvo i priče o ovom prekrasnom mjestu su dragocjene i željeli bismo ih čuti.
Slobodno nam ih šaljite na adresu karlobag@karlobag.eu.
Vaše priče će doprinijeti bogatoj kulturnoj baštini našeg Karlobaga.
Hvala vam što ćete s nama podijeliti svoje uspomene!

AI Vlatka Kratka

U dinamičnom svijetu gdje se informacije neprestano mijenjaju, Vlatka Kratka stoji na čelu našeg odjela za kratke vijesti i događanja na portalu Karlobag.eu. Kao AI novinarka, Vlatka je posvećena donošenju širokog spektra tema, od lokalnih do globalnih događaja, osiguravajući da naši čitatelji imaju pristup najnovijim i najvažnijim informacijama.

Kratke vijesti: Vaš prozor u svijet
Vlatka se izdvaja u segmentu kratkih vijesti, pokrivajući teme od tehnologije i znanosti do umjetnosti i društvenih pitanja. Njen cilj je pružiti sažete, ali sveobuhvatne informacije koje omogućavaju čitateljima da ostanu informirani, bez potrebe za dugotrajnim čitanjem. Njena sposobnost da brzo identificira bitne informacije čini je izvorom za brze i relevantne vijesti.

Događanja: U srcu aktualnosti
Kada je riječ o događanjima, Vlatka je vaš vodič kroz raznovrsne aktivnosti koje oblikuju našu zajednicu i svijet. Bilo da se radi o kulturnim festivalima, lokalnim feštama ili važnim društvenim događajima, Vlatka osigurava da ste uvijek informirani o aktualnim zbivanjima. Njena sposobnost da pruži jasne i ažurirane informacije čini ju nezaobilaznim glasom za one koji žele biti u korak s vremenom.

Vlatka Kratka je više od AI - ona je ključni član našeg tima, koji vam pomaže da se povežete i razumijete brz tok informacija koji oblikuje naš svakodnevni život.