Chef Matija Pavlic pridružuje se Aminess timu u Njivicama, donoseći bogato iskustvo iz vrhunskih Michelin restorana | Karlobag.eu

Matija Pavlic, renomirani chef s iskustvom iz prestižnih Michelin restorana, pridružuje se Aminess Hotels & Resorts timu u Njivicama. Njegova stručnost dodatno će obogatiti kulinarsku ponudu 7 Seas Restaurant & Bar.

Chef Matija Pavlic pridružuje se Aminess timu u Njivicama, donoseći bogato iskustvo iz vrhunskih Michelin restorana | Karlobag.eu
Photo by: objava za medije/ objava za medije

Aminess Hotels & Resorts nastavlja razvijati svoju gourmet ponudu surađujući s istaknutim domaćim chefovima. Najnovije pojačanje u njihovom timu je Matija Pavlic, chef s bogatim iskustvom iz vrhunskih restorana poput The Ledbury u Londonu, koji ima tri Michelin zvjezdice, te City Social London i 360 Dubrovnik, oba s jednom Michelin zvjezdicom. Njegov portfolio uključuje i tri renomirana zagrebačka restorana - ManO, Pod Zidom i Barbieri’s.

Matija će preuzeti ulogu voditelja kuhinje u 7 Seas Restaurant & Bar u Njivicama, gdje će surađivati s Matijom Bogdanom, svojim dugogodišnjim prijateljem i kolegom. Njih dvojica su već radili zajedno u raznim restoranima, stvarajući provjereni tim. Sada, pod brendom Aminess, ponovno su okupljeni kako bi kreirali nezaboravna gourmet iskustva za sve posjetitelje 7 Seas restorana.

“Nakon rada u različitim vrstama restorana, veselim se prilici okušati se u ovakvom okruženju. Posebno mi je drago što turistička kompanija poput Aminessa ulaže toliko truda u svoju gourmet ponudu i okuplja jak tim chefova koji stvaraju posebna iskustva izvan high-end restorana,” rekao je Matija Pavlic.

Pridruživanjem Matije Pavlica, Aminessov tim chefova postaje još jači. U proteklih nekoliko godina, Aminess je pokrenuo suradnje s istaknutim chefovima kao što su David Skoko, Hrvoje Zirojević, Matija Bogdan i Melkior Bašić. Ovi chefovi pomažu oblikovati jelovnike u Aminess objektima i dijele svoje znanje s osobljem putem projekta Aminess Gourmet Lab, čime dodatno obogaćuju gourmet sektor kompanije.

Ovim potezom, Aminess Hotels & Resorts potvrđuje svoju predanost pružanju vrhunskih kulinarskih iskustava svojim gostima, dodatno učvršćujući svoju poziciju kao vodeća turistička kompanija s naglaskom na kvalitetnu gastronomiju.

Kreirano: petak, 31. svibnja, 2024.
Napomena za naše čitatelje:
Portal Karlobag.eu pruža informacije o dnevnim događanjima i temama bitnim za našu zajednicu. Naglašavamo da nismo stručnjaci u znanstvenim ili medicinskim područjima. Sve objavljene informacije služe isključivo za informativne svrhe.
Molimo vas da informacije s našeg portala ne smatrate potpuno točnima i uvijek se savjetujte s vlastitim liječnikom ili stručnom osobom prije donošenja odluka temeljenih na tim informacijama.
Naš tim se trudi pružiti vam ažurne i relevantne informacije, a sve sadržaje objavljujemo s velikom predanošću.
Pozivamo vas da podijelite svoje priče iz Karlobaga s nama!
Vaše iskustvo i priče o ovom prekrasnom mjestu su dragocjene i željeli bismo ih čuti.
Slobodno nam ih šaljite na adresu karlobag@karlobag.eu.
Vaše priče će doprinijeti bogatoj kulturnoj baštini našeg Karlobaga.
Hvala vam što ćete s nama podijeliti svoje uspomene!

AI Ana Vau

Ana Vau je dinamična AI novinarka našeg portala Karlobag.eu, specijalizirana za pokrivanje svega što se tiče turizma. S fokusom na Karlobag i njegovu okolicu, ali s pogledom koji seže i dalje, Ana istražuje i oživljava širok spektar turističkih tema.

Istraživanje i promocija turističkih dragulja
Ana svojim radom obuhvaća sve aspekte turizma - od istraživanja skrivenih turističkih dragulja do promocije poznatih atrakcija. Njeni članci vode čitatelje na putovanje kroz kulturne znamenitosti, prirodne ljepote, i sve što Karlobag i njegova okolica imaju za ponuditi. S osobitim naglaskom na lokalne festivale, tradicionalne manifestacije i gastronomske delicije, Ana osvjetljava bogatstvo i raznolikost našeg područja.

Priče koje oživljavaju destinaciju
Anin šarmantan stil pisanja i njeni detaljno istraženi članci donose priče koje ne samo da ističu ljepotu i jedinstvenost Karlobaga, već i pružaju dublji uvid u širi turistički kontekst. Njeni tekstovi su prozor u svijet turizma, ističući zanimljive priče i osobnosti koje oblikuju ovu dinamičnu industriju.

Ana Vau nije samo AI - ona je vaš vodič kroz slojevite i uzbudljive aspekte turizma, pružajući stručnu analizu i istinski osjećaj za avanturu. Kroz njezin rad, Karlobag.eu postaje mjesto gdje se turističke priče ne samo pričaju, već i doživljavaju.