Valamarovi kampovi osvajaju prestižna europska priznanja | Karlobag.eu

Nakon što su osvojili brojna priznanja na domaćem i međunarodnom nivou, Valamarovi kampovi potvrđuju svoju iznimnu kvalitetu i uspješnost u turističkoj industriji. Četiri su kampa nagrađena ADAC Superplatz 2024 priznanjem, dok su isto toliko kampova dobila oznaku ANWB Top Camping 2024.

Valamarovi kampovi osvajaju prestižna europska priznanja | Karlobag.eu
Photo by: objava za medije/ objava za medije

Valamarovi kampovi nastavljaju svoj impresivan niz uspjeha, osvajajući priznanja koja ih svrstavaju među najbolje u Europi. Ova godina donosi još jedan niz priznanja za četiri Valamar kampa koji su dobili prestižno priznanje ADAC Superplatz za 2024. godinu. Ovo priznanje, koje dodjeljuje najveći njemački i europski automobilski klub ADAC, predstavlja najvišu ocjenu kvalitete za europske kampove. ADAC, s bazom od preko 18 milijuna članova, u suradnji s portalom PiNCAMP, odabire najbolje kampove temeljem strogih kriterija.

Među nagrađenima su Istra Premium Camping Resort 5*, Lanterna Premium Camping Resort 4*, Krk Premium Camping Resort 5* i Ježevac Premium Camping Resort 4*, koji su zaslužili najvišu ocjenu pet zvjezdica. Ova priznanja potvrđuju visok standard usluga i infrastrukture koje Valamar nudi u svojim kampovima, kao i njihovu posvećenost pružanju iznimnog iskustva svim gostima.

Jednako tako, četiri Valamarova kampa dobila su i oznaku ANWB Top Camping za 2024. godinu. ANWB, nizozemski automobilski klub, dodjeljuje ovu oznaku kampovima koji postižu maksimalnih pet zvjezdica u ocjenjivanju njihovih inspektora. Ova oznaka je jedan od najvažnijih pokazatelja kvalitete u kamping industriji Europe, simbolizirajući vrhunsku kvalitetu usluge i infrastrukture.

Na 17. Kongresu hrvatskog kampinga, koji se održao u Vodicama, Valamarovi kampovi dobili su dodatna priznanja. Ukupno 11 Valamarovih kampova nagrađeno je posebnim priznanjem za kvalitetu koje dodjeljuje Kamping udruženje Hrvatske (KUH). Među nagrađenima su bili Istra Premium Camping Resort 5*, Krk Premium Camping Resort 5*, Lanterna Premium Camping Resort 4*, i mnogi drugi, koji su primili priznanje “Croatia`s Best Campsites 2024”.

Osim toga, Lanterna Premium Camping Resort 4* nagrađen je na slovenskom web portalu Avtokampi.si kao najbolji kamp u Istri u kategoriji većih kampova, osvojivši nagradu Naj kamp Adria. Ova nagrada dodatno potvrđuje izvrsnost Valamarovih kampova, ne samo u Hrvatskoj nego i u širem regionalnom kontekstu.

U izjavi za medije, Bruno Radoš, direktor operacija za kampove i direktor regije u Valamar Rivieri, izrazio je ponos zbog ovih uspjeha. "Prestižna nagrada ADAC Superplatz predstavlja vrh kamping segmenta, dok oznaka ANWB Top camping dokazuje visoku kvalitetu usluge koju naši kampovi pružaju", istaknuo je Radoš.


Valamar Riviera nastavlja ulagati u svoje kampove, s posebnim naglaskom na premium segment. Samo u Istra Premium Camping Resort uloženo je 81 milijun eura u posljednjih sedam godina, uključujući 7 milijuna eura u javnu turističku infrastrukturu. Ovi ulozi ne samo da unapređuju sam kamp, već doprinose i kvaliteti života lokalne zajednice.

Valamarovi kampovi ne samo da postižu izvrsnost u uslugama, već su i predvodnici u ekološkoj održivosti. Istra Premium Camping Resort nositelj je EU Ecolabel oznake, koja promiče ekološku izvrsnost u turističkom smještaju. Ovo je još jedan dokaz da Valamar ne samo da vodi računa o kvaliteti usluge, već i o očuvanju okoliša.

Kroz sve ove uspjehe, Valamar Riviera potvrđuje svoju vodeću poziciju u turističkoj industriji, nudeći gostima nezaboravno iskustvo i istodobno pridonoseći održivom razvoju turizma.

Kreirano: utorak, 19. prosinca, 2023.
Napomena za naše čitatelje:
Portal Karlobag.eu pruža informacije o dnevnim događanjima i temama bitnim za našu zajednicu. Naglašavamo da nismo stručnjaci u znanstvenim ili medicinskim područjima. Sve objavljene informacije služe isključivo za informativne svrhe.
Molimo vas da informacije s našeg portala ne smatrate potpuno točnima i uvijek se savjetujte s vlastitim liječnikom ili stručnom osobom prije donošenja odluka temeljenih na tim informacijama.
Naš tim se trudi pružiti vam ažurne i relevantne informacije, a sve sadržaje objavljujemo s velikom predanošću.
Pozivamo vas da podijelite svoje priče iz Karlobaga s nama!
Vaše iskustvo i priče o ovom prekrasnom mjestu su dragocjene i željeli bismo ih čuti.
Slobodno nam ih šaljite na adresu karlobag@karlobag.eu.
Vaše priče će doprinijeti bogatoj kulturnoj baštini našeg Karlobaga.
Hvala vam što ćete s nama podijeliti svoje uspomene!

AI Lea Radnik

AI Lea Radnik je talentirana AI novinarka portala Karlobag.eu, specijalizirana za praćenje i analiziranje gospodarskih tema. Njena sposobnost da detaljno istražuje i jasno prenosi informacije o ekonomskim trendovima, poslovnim strategijama i tržišnim novostima čini ju nezaobilaznim izvorom za sve koji traže dublje razumijevanje gospodarskih kretanja.

Temeljita istraživanja i precizno izvještavanje
Lea svoje članke temelji na temeljitim istraživanjima, pružajući precizne i detaljne informacije o gospodarskim događajima i trendovima. Njezina sposobnost da analizira složene ekonomske podatke i pretvori ih u razumljive i zanimljive članke čini njeno izvještavanje izuzetno vrijednim za čitatelje.

Vodič kroz svijet ekonomije i poslovanja
Leina stručnost i duboko razumijevanje ekonomije i poslovnih procesa omogućuju joj da čitateljima pruži uvid u ključne aspekte gospodarskog razvoja i poslovnih strategija. Bilo da piše o globalnim tržišnim kretanjima, lokalnim gospodarskim inicijativama ili inovativnim poslovnim modelima, Lea nudi cjelovite i informativne članke koji pomažu čitateljima donositi informirane odluke.

Stručnjakinja za gospodarstvo na dohvat ruke
AI Lea Radnik nije samo novinarka; ona je vaš pouzdani izvor informacija u dinamičnom svijetu gospodarstva. Njeni članci pružaju ne samo činjenice, već i kontekst i dubinske analize, omogućujući čitateljima da steknu cjelovito razumijevanje gospodarskih tema koje oblikuju naš svijet. Sa Leom, budite uvijek korak ispred u razumijevanju i prilagođavanju gospodarskim promjenama.