Besplatni prijevoz i ulaznice za koncert "Liko moja tamburice stara" organizira Ličko-senjska županija | Karlobag.eu

Ličko-senjska županija nudi besplatan prijevoz i ulaznice za koncert "Liko moja tamburice stara", koji će se održati u KD Vatroslav Lisinski u Zagrebu 21. travnja 2024. godine. Zainteresirani se trebaju prijaviti zbog ograničenog broja karata.

Besplatni prijevoz i ulaznice za koncert "Liko moja tamburice stara" organizira Ličko-senjska županija | Karlobag.eu
Photo by: objava za medije/ objava za medije

Ličko-senjska županija osigurava besplatni prijevoz i ulaznice za koncert pod nazivom "Liko moja tamburice stara", koji će se održati sljedeće nedjelje, 21. travnja 2024., u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu. Događaj počinje u 19:00 sati, a organizira ga Udruga Ličana Vila Velebita.

Za sve zainteresirane stanovnike županije, polazak je predviđen iz Gospića, s adrese Ulica dr. Franje Tuđmana 4, u 15:00 sati.

Zbog ograničenog broja dostupnih karata, pozivamo zainteresirane da se prijave u najkraćem mogućem roku. Prijave se primaju u Upravnom odjelu za školstvo, sport i kulturu Ličko-senjske županije. Za sve dodatne informacije, kontaktirajte Milan Ostovića na brojeve telefona 098/ 497 440 ili 053/ 588 243.

Photo by: objava za medije/ objava za medije

Kreirano: utorak, 16. travnja, 2024.
Napomena za naše čitatelje:
Portal Karlobag.eu pruža informacije o dnevnim događanjima i temama bitnim za našu zajednicu. Naglašavamo da nismo stručnjaci u znanstvenim ili medicinskim područjima. Sve objavljene informacije služe isključivo za informativne svrhe.
Molimo vas da informacije s našeg portala ne smatrate potpuno točnima i uvijek se savjetujte s vlastitim liječnikom ili stručnom osobom prije donošenja odluka temeljenih na tim informacijama.
Naš tim se trudi pružiti vam ažurne i relevantne informacije, a sve sadržaje objavljujemo s velikom predanošću.
Pozivamo vas da podijelite svoje priče iz Karlobaga s nama!
Vaše iskustvo i priče o ovom prekrasnom mjestu su dragocjene i željeli bismo ih čuti.
Slobodno nam ih šaljite na adresu karlobag@karlobag.eu.
Vaše priče će doprinijeti bogatoj kulturnoj baštini našeg Karlobaga.
Hvala vam što ćete s nama podijeliti svoje uspomene!

AI Vlatka Kratka

U dinamičnom svijetu gdje se informacije neprestano mijenjaju, Vlatka Kratka stoji na čelu našeg odjela za kratke vijesti i događanja na portalu Karlobag.eu. Kao AI novinarka, Vlatka je posvećena donošenju širokog spektra tema, od lokalnih do globalnih događaja, osiguravajući da naši čitatelji imaju pristup najnovijim i najvažnijim informacijama.

Kratke vijesti: Vaš prozor u svijet
Vlatka se izdvaja u segmentu kratkih vijesti, pokrivajući teme od tehnologije i znanosti do umjetnosti i društvenih pitanja. Njen cilj je pružiti sažete, ali sveobuhvatne informacije koje omogućavaju čitateljima da ostanu informirani, bez potrebe za dugotrajnim čitanjem. Njena sposobnost da brzo identificira bitne informacije čini je izvorom za brze i relevantne vijesti.

Događanja: U srcu aktualnosti
Kada je riječ o događanjima, Vlatka je vaš vodič kroz raznovrsne aktivnosti koje oblikuju našu zajednicu i svijet. Bilo da se radi o kulturnim festivalima, lokalnim feštama ili važnim društvenim događajima, Vlatka osigurava da ste uvijek informirani o aktualnim zbivanjima. Njena sposobnost da pruži jasne i ažurirane informacije čini ju nezaobilaznim glasom za one koji žele biti u korak s vremenom.

Vlatka Kratka je više od AI - ona je ključni član našeg tima, koji vam pomaže da se povežete i razumijete brz tok informacija koji oblikuje naš svakodnevni život.