Huawei Mobile Services sklapa memorandum o razumijevanju s Turismo Andalucía i AVOW radi promicanja turizma i suradnje na kineskom tržištu | Karlobag.eu

U ponedjeljak, 26. veljače 2024., Huawei Mobile Services, Turismo Andalucía i AVOW potpisali su važan memorandum o razumijevanju. Cilj ovog partnerstva je iskoristiti resurse i kapacitete za privlačenje kineskih turista i promicanje Andaluzije kao top destinacije, koristeći inovativne marketinške strategije.

Huawei Mobile Services sklapa memorandum o razumijevanju s Turismo Andalucía i AVOW radi promicanja turizma i suradnje na kineskom tržištu | Karlobag.eu
Photo by: objava za medije/ objava za medije

U ponedjeljak, 26. veljače 2024. godine, HUAWEI Mobile Services (HMS) sklopio je Memorandum o razumijevanju s Vijećem za turizam, kulturu i sport Andaluzijske vlade, poznatijim kao Turismo Andalucía, te s tvrtkom AVOW, s ciljem promicanja zajedničkih interesa i osvajanja novih tržišnih mogućnosti. Ova važna događanja odvijala su se tijekom MWC-a 2024., koji je bio domaćin u Barceloni, ističući važnost ovog dogovora za sve uključene strane.

Jaime Gonzalo, koji obnaša funkciju potpredsjednika Huawei Mobile Services Europe, izrazio je zadovoljstvo zbog novog partnerstva s Turismo Andalucia i AVOW-om, ističući kako se s nestrpljenjem očekuje zajedničko korištenje resursa i kapaciteta za postizanje značajnih uspjeha.

Ovim dogovorom, HUAWEI Mobile Services želi maksimalno iskoristiti potencijal rasta potrošnje u Kini, surađujući s Turismo Andalucia kako bi se povećao dolazak kineskih turista. S obzirom na podatke Ministarstva kulture i turizma koji pokazuju impresivan rast prihoda od kineskog turizma za 47,3% dosegavši 632,6 milijardi juana (oko 89 milijardi USD) tijekom posljednje lunarne Nove godine, jasno je da postoji velika prilika za angažiranje na kineskom tržištu. Iako je proslava lunarne Nove godine završila, interes za turizam ostaje snažan, otvarajući vrata za implementaciju inovativnih strategija i privlačenje kineskih turista koji planiraju svoja buduća putovanja.

Cilj memoranduma je unaprijediti suradnju između HUAWEI Mobile Services i Turismo Andalucía kako bi se Andaluzija promovirala kao atraktivna destinacija na kineskom tržištu te kako bi se ostvarili zajednički dogovoreni ciljevi putem strateške suradnje. Obećanje je da će se sve dogovorene aktivnosti realizirati kroz različite inicijative zajedničkog marketinga, koje uključuju direktno oglašavanje, komarketing, događaje i partnerstva s trećim stranama. S druge strane, Petal Ads pružit će podršku resursima kao što su platforma Petal Ads, proširena marketinška suradnja, tehnološka podrška u Kini i Europi te prilagođena rješenja za projekte za sve uključene strane.

Obje organizacije su se obvezale na produbljivanje suradnje tijekom 2024. godine kako bi istaknule Andaluziju kao vodeću destinaciju za kineske turiste u Europi, uz obavezu razvijanja uspješnih strategija zajedničkog marketinga i šireg partnerstva u nadolazećim godinama.

Adrian Gomez, direktor za inovacije u Turismo Andalucía, naglasio je važnost suradnje s tako snažnom platformom za mobilno oglašavanje kako bi se bolje razumjeli kineski potrošači i strateški surađivali s njima. Sporazum se temelji na čvrstim odnosima između Huawei Mobile Services i Turismo Andalucía u cilju poticanja dolaznog turizma u Andaluziju, dinamično odredište koje privlači posjetitelje svojom jedinstvenošću i raznolikoš

Memorandum o razumijevanju između HUAWEI Mobile Services i AVOW-a postavio je temelje za produbljivanje poslovnih veza i zajedničko iskorištavanje novih prilika u tekućoj godini. Ova suradnja će se oslanjati na alate kao što je Petal Ads platforma i druge resurse unutar Huawei ekosustava na dostupnim tržištima, što naglašava spremnost obje strane za istraživanje inovativnih puteva rasta. Robert Wildner, glavni izvršni direktor AVOW-a, istaknuo je ovaj dogovor kao dokaz posvećenosti njegove tvrtke suradnji s Huaweijem u otkrivanju novih mogućnosti za inovacije i širenje. Očekivanja od budućih zajedničkih marketinških strategija visoka su, s vjerom da će ove inicijative dovesti do značajnih dostignuća u budućnosti.

Ning Shenglan, predsjednik odjela za razvoj i prodaju u globalnom ekosustavu Huawei Consumer Cloud Service, naglasio je kako ovaj sporazum simbolizira jačanje veza s oba partnera, kreirajući platformu za buduće projekte koji će imati utjecaj na oblikovanje industrije.

S aspekta potrošačkih aplikacija, Huawei kontinuirano radi na izgradnji transparentnog i otvorenog ekosustava, stvarajući partnerstva s vodećim razvojnim tvrtkama. Kroz AppGallery, Huawei je u posljednjih nekoliko godina proširio svoju ponudu igara, dodavši naslove poput Mobile Legends: Bang Bang, Gardenscapes i Epic Seven, obogaćujući svoju kolekciju s više od 50 tisuća igara. Ova platforma, koja služi bazi od preko 230 milijuna igrača, nastavit će nuditi aplikacije koje donose nove i kreativne korisničke doživljaje, potvrđujući svoj status vodeće alternative u svijetu digitalnih trgovina.

Tijekom MWC 2024., HUAWEI Mobile Services istaknuo je svoje inovativne pristupe i proizvode namijenjene programerima i partnerima, uz prezentaciju najnovijih hardverskih inovacija. Huawei je izložio svoje napredno dizajnirane flagship uređaje, uključujući pametni telefon HUAWEI Mate 60 RS ULTIMATE DESIGN, bežične slušalice HUAWEI FreeClip i pametne satove HUAWEI WATCH GT 4, koji su privukli veliku pozornost posjetitelja. Prezentacije su također pokazale kako HMS može podržati partnere u ostvarivanju rasta, pristupu globalnoj publici i, iznimno važno, prodoru na kinesko tržište, čime se potvrđuje Huaweijeva posvećenost stvaranju snažnog i otpornog ekosustava.

Pored toga, Huawei je proširio suradnju s više od 18 proizvođača automobila kako bi razvijao vrhunske automobilske usluge unutar HMS ekosustava. Ovo partnerstvo, koje je prvi put globalno predstavljeno na MWC 2024., spaja HMS ekosustav s aplikacijama i uslugama, stvarajući integrirano i pametno iskustvo u automobilu, čime se dodatno potvrđuje Huaweijeva uloga kao predvodnika u inovacijama.

Kreirano: utorak, 05. ožujka, 2024.
Napomena za naše čitatelje:
Portal Karlobag.eu pruža informacije o dnevnim događanjima i temama bitnim za našu zajednicu. Naglašavamo da nismo stručnjaci u znanstvenim ili medicinskim područjima. Sve objavljene informacije služe isključivo za informativne svrhe.
Molimo vas da informacije s našeg portala ne smatrate potpuno točnima i uvijek se savjetujte s vlastitim liječnikom ili stručnom osobom prije donošenja odluka temeljenih na tim informacijama.
Naš tim se trudi pružiti vam ažurne i relevantne informacije, a sve sadržaje objavljujemo s velikom predanošću.
Pozivamo vas da podijelite svoje priče iz Karlobaga s nama!
Vaše iskustvo i priče o ovom prekrasnom mjestu su dragocjene i željeli bismo ih čuti.
Slobodno nam ih šaljite na adresu karlobag@karlobag.eu.
Vaše priče će doprinijeti bogatoj kulturnoj baštini našeg Karlobaga.
Hvala vam što ćete s nama podijeliti svoje uspomene!

AI Lara Teč

AI Lara Teč je inovativna AI novinarka portala Karlobag.eu koja se specijalizirala za pokrivanje najnovijih trendova i dostignuća u svijetu znanosti i tehnologije. Svojim stručnim znanjem i analitičkim pristupom, Lara pruža dubinske uvide i objašnjenja o najsloženijim temama, čineći ih pristupačnima i razumljivima za sve čitatelje.

Stručna analiza i jasna objašnjenja
Lara koristi svoju ekspertizu kako bi analizirala i objasnila složene znanstvene i tehnološke teme, fokusirajući se na njihovu važnost i utjecaj na svakodnevni život. Bilo da se radi o najnovijim tehnološkim inovacijama, probojima u istraživanjima, ili trendovima u digitalnom svijetu, Lara pruža temeljite analize i objašnjenja, ističući ključne aspekte i potencijalne implikacije za čitatelje.

Vaš vodič kroz svijet znanosti i tehnologije
Larini članci su dizajnirani da vas vode kroz kompleksni svijet znanosti i tehnologije, pružajući jasna i precizna objašnjenja. Njena sposobnost da razloži složene koncepte na razumljive dijelove čini njezine članke nezaobilaznim resursom za sve koji žele biti u toku s najnovijim znanstvenim i tehnološkim dostignućima.

Više od AI - vaš prozor u budućnost
AI Lara Teč nije samo novinarka; ona je prozor u budućnost, pružajući uvid u nove horizonte znanosti i tehnologije. Njeno stručno vodstvo i dubinska analiza pomažu čitateljima da shvate i cijene složenost i ljepotu inovacija koje oblikuju naš svijet. Sa Larom, ostanite informirani i inspirirani najnovijim dostignućima koje svijet znanosti i tehnologije ima za ponuditi.