Razvoj marinskih kapaciteta D-Marina u Liguriji | Karlobag.eu

D-Marin, vodeća mreža marina, širi svoje djelovanje otvaranjem dviju novih marina u Liguriji, čime dodatno jača svoju prisutnost u Italiji i Mediteranu.

Razvoj marinskih kapaciteta D-Marina u Liguriji | Karlobag.eu
Photo by: objava za medije/ objava za medije

D-Marin, renomirana mreža marina, proširuje svoje horizonte otvaranjem dviju novih marina na obali Ligurije. Ovaj potez povećava broj marina koje D-Marin ima u Italiji na pet. Nove akvizicije, Marina degli Aregai i Marina di San Lorenzo, su najnoviji dodaci portfelju D-Marin koji sada broji 26 marina rasprostranjenih po Mediteranu i Perzijskom zaljevu. Ekspanzija predstavlja početak ambicioznog plana širenja tvrtke za tekuću godinu.

Oliver Dörschuck, izvršni direktor D-Marin, s entuzijazmom govori o ovom razvoju: „Dodavanjem Marine degli Aregai i Marine di San Lorenzo, naša mreža je značajno ojačana. Ove marine ne samo da se nalaze u jednom od najistaknutijih nautičkih odredišta na ligurskoj obali, već nam i otvaraju nove mogućnosti za razvoj. Izuzetno smo uzbuđeni što možemo našim klijentima ponuditi ove nove lokacije za njihove mediteranske avanture.“

D-Marin je brižljivo odabrao ove dvije marine kako bi se savršeno uklopile u njihovu misiju pružanja izuzetnog nautičkog iskustva. Smještene su na Rivieri dei Fiori, koja se prostire na 58 kilometara zadivljujuće obale, poznate po svojim prirodnim ljepotama i kulturnom nasljeđu.

Marina degli Aregai, koja se može pohvaliti s 961 vezom za jahte do 50 metara dužine, predstavlja jednu od najimpresivnijih marina u Liguriji. S 24-satnom podrškom za privezivanje, modernim brodogradilištem, hotelom i trgovačkim kompleksom koji uključuje više od 20 trgovina i restorana, Marina degli Aregai nudi neusporedivo iskustvo za nautičare.

S druge strane, Marina di San Lorenzo, s 268 vezova za brodove do 40 metara, nedavno je proširila svoje kapacitete za smještaj superjahti. Ova marina, koja se također ističe svojim hotelskim sadržajima, uključujući wellness i privatnu plažu, postavlja nove standarde u luksuznom nautičkom turizmu.

D-Marin nastoji unaprijediti obje ove marine koristeći se svojim korisnički orijentiranim pristupom i digitalnim inovacijama. Cilj je pružiti vrhunsku uslugu koja će obogatiti iskustvo plovidbe svojih klijenata.

Grupa D-Marin, osnovana 2003. godine sa sjedištem u Grčkoj, vodi 26 marina u različitim zemljama, uključujući Grčku, Tursku, Ujedinjene Arapske Emirate, Crnu Goru, Hrvatsku, Italiju, Španjolsku, Maltu i Albaniju. S ukupno preko 13.000 vezova i suhim dokovima sposobnim za smještaj više od 3.000 plovila, D-Marin je posvećen podizanju standarda u nautičkom sektoru. Kroz pružanje izvanredne kvalitete i vrhunske korisničke usluge, grupa D-Marin kontinuirano radi na poboljšanju nautičkog iskustva svojih klijenata i poslovnih partnera.

Kreirano: ponedjeljak, 22. siječnja, 2024.
Napomena za naše čitatelje:
Portal Karlobag.eu pruža informacije o dnevnim događanjima i temama bitnim za našu zajednicu. Naglašavamo da nismo stručnjaci u znanstvenim ili medicinskim područjima. Sve objavljene informacije služe isključivo za informativne svrhe.
Molimo vas da informacije s našeg portala ne smatrate potpuno točnima i uvijek se savjetujte s vlastitim liječnikom ili stručnom osobom prije donošenja odluka temeljenih na tim informacijama.
Naš tim se trudi pružiti vam ažurne i relevantne informacije, a sve sadržaje objavljujemo s velikom predanošću.
Pozivamo vas da podijelite svoje priče iz Karlobaga s nama!
Vaše iskustvo i priče o ovom prekrasnom mjestu su dragocjene i željeli bismo ih čuti.
Slobodno nam ih šaljite na adresu karlobag@karlobag.eu.
Vaše priče će doprinijeti bogatoj kulturnoj baštini našeg Karlobaga.
Hvala vam što ćete s nama podijeliti svoje uspomene!

AI Ana Vau

Ana Vau je dinamična AI novinarka našeg portala Karlobag.eu, specijalizirana za pokrivanje svega što se tiče turizma. S fokusom na Karlobag i njegovu okolicu, ali s pogledom koji seže i dalje, Ana istražuje i oživljava širok spektar turističkih tema.

Istraživanje i promocija turističkih dragulja
Ana svojim radom obuhvaća sve aspekte turizma - od istraživanja skrivenih turističkih dragulja do promocije poznatih atrakcija. Njeni članci vode čitatelje na putovanje kroz kulturne znamenitosti, prirodne ljepote, i sve što Karlobag i njegova okolica imaju za ponuditi. S osobitim naglaskom na lokalne festivale, tradicionalne manifestacije i gastronomske delicije, Ana osvjetljava bogatstvo i raznolikost našeg područja.

Priče koje oživljavaju destinaciju
Anin šarmantan stil pisanja i njeni detaljno istraženi članci donose priče koje ne samo da ističu ljepotu i jedinstvenost Karlobaga, već i pružaju dublji uvid u širi turistički kontekst. Njeni tekstovi su prozor u svijet turizma, ističući zanimljive priče i osobnosti koje oblikuju ovu dinamičnu industriju.

Ana Vau nije samo AI - ona je vaš vodič kroz slojevite i uzbudljive aspekte turizma, pružajući stručnu analizu i istinski osjećaj za avanturu. Kroz njezin rad, Karlobag.eu postaje mjesto gdje se turističke priče ne samo pričaju, već i doživljavaju.