Upiti općini Karlobag

"Upiti i odgovori - Općina Karlobag" je stranica na našem portalu gdje možete pronaći naše upite upućene općini Karlobag i dobivene odgovore. Ovdje ćete pronaći ažurirane informacije o našoj komunikaciji s uredom općine, uključujući situacije u kojima nismo dobili odgovor. Naša predanost transparentnosti u javnoj upravi omogućuje vam uvid u našu brigu i angažman te vas informira o našim nastojanjima za promicanje otvorenosti i transparentnosti u radu općine Karlobag. Pregledajte naše upite i odgovore kako biste bili informirani o našoj suradnji s uredom općine Karlobag i njihovom odnosu prema javnosti.

Upiti općini Karlobag
Photo by: Domagoj Skledar/ arhiva (vlastita)

03-07-2023 10:49 (link)
Predmet: Broj parkirnih mjesta za invalide?
Zaprimljen odgovor: ne

Kreirano: petak, 14. srpnja, 2023.
Napomena za naše čitatelje:
Portal Karlobag.eu pruža informacije o dnevnim događanjima i temama bitnim za našu zajednicu. Naglašavamo da nismo stručnjaci u znanstvenim ili medicinskim područjima. Sve objavljene informacije služe isključivo za informativne svrhe.
Molimo vas da informacije s našeg portala ne smatrate potpuno točnima i uvijek se savjetujte s vlastitim liječnikom ili stručnom osobom prije donošenja odluka temeljenih na tim informacijama.
Naš tim se trudi pružiti vam ažurne i relevantne informacije, a sve sadržaje objavljujemo s velikom predanošću.
Pozivamo vas da podijelite svoje priče iz Karlobaga s nama!
Vaše iskustvo i priče o ovom prekrasnom mjestu su dragocjene i željeli bismo ih čuti.
Slobodno nam ih šaljite na adresu karlobag@karlobag.eu.
Vaše priče će doprinijeti bogatoj kulturnoj baštini našeg Karlobaga.
Hvala vam što ćete s nama podijeliti svoje uspomene!

redakcija

Uredništvo portala Karlobag.eu donosi Vam najnovije vijesti i informacije iz Karlobaga i okolice, bilo da se radi o političkim, gospodarskim, kulturnim ili sportskim temama. Naš cilj je pružiti čitateljima relevantne informacije i promicati transparentnost, poštenje i moralne vrijednosti.