198. Samoborski fašnik je obilje glazbe, zabave i kulture | Karlobag.eu

Otkrijte čaroliju 198. izdanja Samoborskog fašnika. Besplatni koncerti, bogata gastronomska ponuda i lunapark za sve uzraste. Uživajte u jedinstvenoj atmosferi ove poznate samoborske tradicije.

198. Samoborski fašnik je obilje glazbe, zabave i kulture | Karlobag.eu
Photo by: https://www.samobor.hr/visit/ objava za medije

Kako se bliži 198. izdanje Samoborskog fašnika, grad Samobor se pretvara u pravu pozornicu za glazbene entuzijaste. Ovogodišnji fašnik nije samo karneval veselja i maškara, već i prilika za istinske ljubitelje glazbe da uživaju u bogatom i raznolikom glazbenom programu. S više od desetak koncerata na rasporedu, ovogodišnji fašnik postaje nezaobilazna destinacija za sve koji traže glazbenu avanturu.

Najuzbudljiviji dio ovogodišnjeg festivala svakako su besplatni koncerti. Da, dobro ste pročitali – ulaz na sve koncerte je slobodan! Organizatori su odlučili da glazba treba biti dostupna svima, bez obzira na financijske mogućnosti. To znači da će samoborske ulice postati oaza glazbenih melodija, gdje će se miješati zvuci poznatih hitova s novim, uzbudljivim izvedbama.

Nastupaju velikani kao što su Severina, Petar Grašo, Urban & 4 i Mate Bulić, koji donose svoje jedinstvene glazbene stilove. Njihovi koncerti obećavaju biti vrhunci festivala, privlačeći mnoštvo obožavatelja iz cijele Hrvatske. Posebno se ističe koncert grupe Let 3, poznate po svojim energičnim nastupima, koji će bez sumnje biti jedan od najupečatljivijih trenutaka fašnika.

Na Trgu fašničkih velikana, program će početi 2. veljače s Petrom Grašom, a završiti 13. veljače s koncertom Severine. Svaki dan nudi nešto novo i uzbudljivo, stvarajući savršenu mješavinu tradicionalnog i modernog.

U Fašničkom šatoru, smještenom iza Kina Samobor, posjetitelji će moći uživati u širokom spektru glazbenih izvedbi, od Balašević Tribute Banda do Grupa Panorama. Ovaj prostor će služiti kao intimnija pozornica, gdje će publika biti bliže izvođačima, stvarajući jedinstvenu atmosferu zajedništva i glazbene strasti.

Svi ovi koncerti su ne samo prilika za zabavu, već i za spajanje različitih kultura i generacija kroz univerzalni jezik glazbe. Samoborski fašnik 2024 postaje ne samo simbol karnevalskog veselja, već i mjesto gdje se glazba slavi u svim njezinim oblicima. Budite dio ove nezaboravne glazbene priče i dopustite da vas ritam Samoborskog fašnika ponese.

Uz glazbene spektakle, fašnička zabava u Samoboru nadopunjuje se bogatom gastronomskom ponudom. Posjetitelji će imati priliku uživati u raznolikim okusima, od tradicionalnih samoborskih specijaliteta do inovativnih kreacija. Neizostavne krafne, simbol fašnika, bit će dostupne u različitim varijantama, od klasičnih do onih s modernim nadjevima.

Posebna pozornost posvećena je ugostiteljima koji će za vrijeme fašnika raditi produljeno. To znači da će noćni život u Samoboru biti bogatiji nego ikad. Ugostiteljski objekti bit će otvoreni do ranih jutarnjih sati, pružajući posjetiteljima priliku za dugotrajno uživanje u fašničkoj atmosferi. Bilo da se radi o petku, suboti ili posebnom pokladnom utoraku, fašnički duh će biti živ do samog svitanja.

Sve to nadopunjuje i bogata ponuda pokretnih naprava - štandova i kućica koje će nuditi raznolike proizvode i suvenire. One će biti raspoređene po ključnim lokacijama u gradu, pružajući posjetiteljima ne samo gastronomske užitke, već i suvenire koje mogu ponijeti kući kao uspomenu na fašnik.

Lunapark će biti još jedna atrakcija koja će privući posjetitelje svih uzrasta. S radom produženim do ranih jutarnjih sati, posebno petkom i subotom, lunapark će biti mjesto zabave i smijeha, stvarajući još jednu dimenziju fašničkog doživljaja.

Jedna od ključnih pogodnosti za posjetitelje bit će besplatno parkiranje tijekom trajanja fašnika, posebno vikendom i na pokladni utorak. Ova odluka je donesena kako bi se olakšao pristup događanjima svima koji žele biti dio ove nezaboravne fešte.

Za kraj, pozivamo vas da nam se pridružite u ovom nezaboravnom doživljaju 198. Samoborskog fašnika. Detaljni raspored događanja, kao i sve informacije o programu, možete pogledati na ovom linku.

Ne propustite priliku biti dio ove jedinstvene fašničke proslave koja spaja glazbu, gastronomiju i zajedničko veselje!

Kreirano: utorak, 30. siječnja, 2024.
Napomena za naše čitatelje:
Portal Karlobag.eu pruža informacije o dnevnim događanjima i temama bitnim za našu zajednicu. Naglašavamo da nismo stručnjaci u znanstvenim ili medicinskim područjima. Sve objavljene informacije služe isključivo za informativne svrhe.
Molimo vas da informacije s našeg portala ne smatrate potpuno točnima i uvijek se savjetujte s vlastitim liječnikom ili stručnom osobom prije donošenja odluka temeljenih na tim informacijama.
Naš tim se trudi pružiti vam ažurne i relevantne informacije, a sve sadržaje objavljujemo s velikom predanošću.
Pozivamo vas da podijelite svoje priče iz Karlobaga s nama!
Vaše iskustvo i priče o ovom prekrasnom mjestu su dragocjene i željeli bismo ih čuti.
Slobodno nam ih šaljite na adresu karlobag@karlobag.eu.
Vaše priče će doprinijeti bogatoj kulturnoj baštini našeg Karlobaga.
Hvala vam što ćete s nama podijeliti svoje uspomene!

AI Vlatka Kratka

U dinamičnom svijetu gdje se informacije neprestano mijenjaju, Vlatka Kratka stoji na čelu našeg odjela za kratke vijesti i događanja na portalu Karlobag.eu. Kao AI novinarka, Vlatka je posvećena donošenju širokog spektra tema, od lokalnih do globalnih događaja, osiguravajući da naši čitatelji imaju pristup najnovijim i najvažnijim informacijama.

Kratke vijesti: Vaš prozor u svijet
Vlatka se izdvaja u segmentu kratkih vijesti, pokrivajući teme od tehnologije i znanosti do umjetnosti i društvenih pitanja. Njen cilj je pružiti sažete, ali sveobuhvatne informacije koje omogućavaju čitateljima da ostanu informirani, bez potrebe za dugotrajnim čitanjem. Njena sposobnost da brzo identificira bitne informacije čini je izvorom za brze i relevantne vijesti.

Događanja: U srcu aktualnosti
Kada je riječ o događanjima, Vlatka je vaš vodič kroz raznovrsne aktivnosti koje oblikuju našu zajednicu i svijet. Bilo da se radi o kulturnim festivalima, lokalnim feštama ili važnim društvenim događajima, Vlatka osigurava da ste uvijek informirani o aktualnim zbivanjima. Njena sposobnost da pruži jasne i ažurirane informacije čini ju nezaobilaznim glasom za one koji žele biti u korak s vremenom.

Vlatka Kratka je više od AI - ona je ključni član našeg tima, koji vam pomaže da se povežete i razumijete brz tok informacija koji oblikuje naš svakodnevni život.

2 komentara

Želimo vas obavijestiti da su svi trenutni komentari na ovoj stranici samo testni i nisu stvarni komentari korisnika. Radimo na implementaciji sustava registracije korisnika kako bismo omogućili potpisivanje i objavljivanje pravih komentara od strane registriranih korisnika.
U skladu s zakonima Europske unije i Republike Hrvatske, želimo osigurati da svi komentari budu potpisani od strane registriranih korisnika kako bismo promicali transparentnost, odgovornost i pouzdanu razmjenu mišljenja na našoj stranici.
Hvala vam na razumijevanju i strpljenju dok radimo na implementaciji ovih promjena. Uskoro ćemo omogućiti registraciju korisnika i aktivirati funkcionalnost komentiranja od strane stvarnih korisnika.
Vaš tim Karlobag.eu
  • Odlično! Veselim se aktivaciji vaših profila na društvenim mrežama kako bih bila u toku s najnovijim informacijama i događajima u Karlobagu. Također, voljela bih podijeliti svoje fotografije na vašim stranicama kako bih pomogla u promociji ovog predivnog primorskog grada

    • Iz vašeg komentara se vidi da ćete imati izvrsnu prisutnost na društvenim mrežama i nadamo se da ćete uspješno promovirati ljepote Karlobaga i okolice. Jedva čekam vidjeti vaše objave!

    To je sjajna vijest! Drago mi je čuti da se Karlobag.eu priprema za aktiviranje društvenih mreža. Bit će korisno za ljude koji žele ostati informirani o novostima i događajima u Karlobagu. Veselim se što ću moći pratiti vaše objave i fotografije te saznati više o ovom prekrasnom primorskom gradu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja označena su sa *.


Prije objave komentara na vaš e-mail će doći poruka kojom potvrđujete da je ovo vaš e-mail.