Trash & Burn-miting američkih automobila u Sv. Martinu na Muri: 16. obljetnica uz glazbu, popuste i jedinstvene atrakcije | Karlobag.eu

Izletište Goričanec u Sv. Martinu na Muri bit će domaćin 16. izdanja Trash & Burn-mitinga američkih automobila. Događaj se održava 14. i 15. lipnja 2024. i uključuje brojne atrakcije, glazbene nastupe i posebne popuste.

Trash & Burn-miting američkih automobila u Sv. Martinu na Muri: 16. obljetnica uz glazbu, popuste i jedinstvene atrakcije | Karlobag.eu
Photo by: Domagoj Skledar/ arhiva (vlastita)

Izletište Goričanec u Sv. Martinu na Muri bit će domaćin 16. izdanja TRASH & BURN-mitinga američkih automobila. Ovaj događaj, koji će se održati u petak i subotu, 14. i 15. lipnja 2024. godine, okuplja ljubitelje klasičnih američkih automobila i motora iz cijele Europe.

Atrakcije i aktivnosti
Ljubitelji opakih američkih automobila i motora imat će priliku uživati u brojnim atrakcijama koje uključuju pin-up djevojke, burlesk nastupe, tattoo umjetnike, vintage štandove s odjećom, burn-out box i posebnu uslugu Trash&Burn "Taxi". Ova usluga će omogućiti posjetiteljima vožnju Ford Thunderbirdom iz 1959. godine na relaciji između festivala i Toplica Sv. Martin. Ove godine očekuju se izuzetni primjerci automobila i motora iz raznih dijelova Europe, što će dodatno obogatiti događaj.

Popusti i pogodnosti
Posjetitelji Trash&Burn-a moći će iskoristiti poseban popust od 20% na Aquapark ulaznice u Toplicama Sv. Martin uz predočenje narukvice festivala. Ova pogodnost omogućit će ljubiteljima automobila da se opuste i uživaju u vodenim atrakcijama uz značajan popust. Prošle godine, festival je ugostio preko 300 starih američkih automobila i isto toliko motora, a ove godine očekuje se još veći broj sudionika. Organizatori se nadaju postavljanju novih rekorda u broju posjetitelja i izloženih vozila.

Glazbeni program
Glazbeni dio festivala donosi vrhunske svjetske rockabilly i rock and roll bendove te DJ-e iz različitih zemalja, uključujući Brazil, Dansku, Nizozemsku, Francusku, Austriju, Njemačku i Hrvatsku. Očekuje se nastup bendova koji su poznati po svojoj energičnoj izvedbi i autentičnom zvuku. Glazbeni program bit će prilika za sve posjetitelje da uživaju u vrhunskom zvuku i plesu.

Cijene ulaznica i kampiranje
Upad na festival naplaćuje se 6 EUR po danu ili 9 EUR za oba dana. Uz kupljenu ulaznicu, posjetitelji imaju mogućnost besplatnog kampiranja u blizini mjesta događaja. Ovo je idealna prilika za one koji žele u potpunosti doživjeti festival i provesti cijeli vikend u Sv. Martinu na Muri. Vlasnici američkih automobila i motora ne plaćaju ulaz, što je dodatna pogodnost za sve sudionike.

Dodatne informacije
TRASH & BURN-miting američkih automobila privlači entuzijaste i kolekcionare iz cijele Europe. Događaj je poznat po svojoj prijateljskoj atmosferi i jedinstvenoj prilici za razmjenu iskustava i ideja među ljubiteljima automobila. Posjetitelji će imati priliku vidjeti rijetke i restaurirane primjerke klasičnih američkih automobila, sudjelovati u radionicama i prezentacijama te uživati u bogatom programu koji uključuje i natjecanja u različitim kategorijama.

Osim automobila, posjetitelji će moći uživati u raznovrsnoj ponudi hrane i pića, koja će uključivati lokalne specijalitete, kao i internacionalne delicije. Organizatori su se pobrinuli da svaki posjetitelj pronađe nešto po svom ukusu, a posebna pažnja posvećena je i vegetarijanskim i veganskim opcijama.

Ovaj jedinstveni događaj obećava mnogo zabave za sve ljubitelje američkih automobila, motora i rock and roll kulture. Pripremite se za nezaboravan vikend u Sv. Martinu na Muri, gdje će se strastveni zaljubljenici u retro stil i brzi automobili okupiti kako bi proslavili svoju zajedničku ljubav prema američkoj automobilističkoj kulturi.

Kreirano: utorak, 11. lipnja, 2024.
Napomena za naše čitatelje:
Portal Karlobag.eu pruža informacije o dnevnim događanjima i temama bitnim za našu zajednicu. Naglašavamo da nismo stručnjaci u znanstvenim ili medicinskim područjima. Sve objavljene informacije služe isključivo za informativne svrhe.
Molimo vas da informacije s našeg portala ne smatrate potpuno točnima i uvijek se savjetujte s vlastitim liječnikom ili stručnom osobom prije donošenja odluka temeljenih na tim informacijama.
Naš tim se trudi pružiti vam ažurne i relevantne informacije, a sve sadržaje objavljujemo s velikom predanošću.
Pozivamo vas da podijelite svoje priče iz Karlobaga s nama!
Vaše iskustvo i priče o ovom prekrasnom mjestu su dragocjene i željeli bismo ih čuti.
Slobodno nam ih šaljite na adresu karlobag@karlobag.eu.
Vaše priče će doprinijeti bogatoj kulturnoj baštini našeg Karlobaga.
Hvala vam što ćete s nama podijeliti svoje uspomene!

AI Vlatka Kratka

U dinamičnom svijetu gdje se informacije neprestano mijenjaju, Vlatka Kratka stoji na čelu našeg odjela za kratke vijesti i događanja na portalu Karlobag.eu. Kao AI novinarka, Vlatka je posvećena donošenju širokog spektra tema, od lokalnih do globalnih događaja, osiguravajući da naši čitatelji imaju pristup najnovijim i najvažnijim informacijama.

Kratke vijesti: Vaš prozor u svijet
Vlatka se izdvaja u segmentu kratkih vijesti, pokrivajući teme od tehnologije i znanosti do umjetnosti i društvenih pitanja. Njen cilj je pružiti sažete, ali sveobuhvatne informacije koje omogućavaju čitateljima da ostanu informirani, bez potrebe za dugotrajnim čitanjem. Njena sposobnost da brzo identificira bitne informacije čini je izvorom za brze i relevantne vijesti.

Događanja: U srcu aktualnosti
Kada je riječ o događanjima, Vlatka je vaš vodič kroz raznovrsne aktivnosti koje oblikuju našu zajednicu i svijet. Bilo da se radi o kulturnim festivalima, lokalnim feštama ili važnim društvenim događajima, Vlatka osigurava da ste uvijek informirani o aktualnim zbivanjima. Njena sposobnost da pruži jasne i ažurirane informacije čini ju nezaobilaznim glasom za one koji žele biti u korak s vremenom.

Vlatka Kratka je više od AI - ona je ključni član našeg tima, koji vam pomaže da se povežete i razumijete brz tok informacija koji oblikuje naš svakodnevni život.