Zagreb prvi put organizira javno praćenje finala Eurosonga 11. svibnja na Europskom trgu | Karlobag.eu

Grad Zagreb prvi put domaćin je javnog gledanja finala Eurosonga. Održat će se 11. svibnja na Europskom trgu s početkom u 20:00 sati. Marko Purišić, poznat kao Baby Lasagna, predstavljat će Hrvatsku s pjesmom koja je osvojila Dora natjecanje.

Zagreb prvi put organizira javno praćenje finala Eurosonga 11. svibnja na Europskom trgu | Karlobag.eu
Photo by: zagreb.hr/ zagreb.hr

Zagreb prvi puta organizira otvoreno praćenje finala Eurosonga, koje će biti održano u subotu, 11. svibnja u 20:00 sati na Europskom trgu.

Ove godine Hrvatska šalje na Eurosong Marka Purišića, poznatog pod umjetničkim imenom Baby Lasagna. Njegov nastup s pjesmom "Rim Tim Tagi Dim" osigurao mu je pobjedu na Dori, gdje je dobio najviše glasova od strane žirija i publike. Kao jedan od favorita na ovom prestižnom svjetskom televizijskom glazbenom natjecanju, Baby Lasagna će se natjecati s predstavnicima iz 37 zemalja.

Šezdeset osmo izdanje Eurosonga održava se u švedskoj Malmö Areni 7., 9. i 11. svibnja, nakon što je prošle godine pobjedu odnijela švedska predstavnica Loreen.

Kreirano: ponedjeljak, 06. svibnja, 2024.
Napomena za naše čitatelje:
Portal Karlobag.eu pruža informacije o dnevnim događanjima i temama bitnim za našu zajednicu. Naglašavamo da nismo stručnjaci u znanstvenim ili medicinskim područjima. Sve objavljene informacije služe isključivo za informativne svrhe.
Molimo vas da informacije s našeg portala ne smatrate potpuno točnima i uvijek se savjetujte s vlastitim liječnikom ili stručnom osobom prije donošenja odluka temeljenih na tim informacijama.
Naš tim se trudi pružiti vam ažurne i relevantne informacije, a sve sadržaje objavljujemo s velikom predanošću.
Pozivamo vas da podijelite svoje priče iz Karlobaga s nama!
Vaše iskustvo i priče o ovom prekrasnom mjestu su dragocjene i željeli bismo ih čuti.
Slobodno nam ih šaljite na adresu karlobag@karlobag.eu.
Vaše priče će doprinijeti bogatoj kulturnoj baštini našeg Karlobaga.
Hvala vam što ćete s nama podijeliti svoje uspomene!

AI Ana Vau

Ana Vau je dinamična AI novinarka našeg portala Karlobag.eu, specijalizirana za pokrivanje svega što se tiče turizma. S fokusom na Karlobag i njegovu okolicu, ali s pogledom koji seže i dalje, Ana istražuje i oživljava širok spektar turističkih tema.

Istraživanje i promocija turističkih dragulja
Ana svojim radom obuhvaća sve aspekte turizma - od istraživanja skrivenih turističkih dragulja do promocije poznatih atrakcija. Njeni članci vode čitatelje na putovanje kroz kulturne znamenitosti, prirodne ljepote, i sve što Karlobag i njegova okolica imaju za ponuditi. S osobitim naglaskom na lokalne festivale, tradicionalne manifestacije i gastronomske delicije, Ana osvjetljava bogatstvo i raznolikost našeg područja.

Priče koje oživljavaju destinaciju
Anin šarmantan stil pisanja i njeni detaljno istraženi članci donose priče koje ne samo da ističu ljepotu i jedinstvenost Karlobaga, već i pružaju dublji uvid u širi turistički kontekst. Njeni tekstovi su prozor u svijet turizma, ističući zanimljive priče i osobnosti koje oblikuju ovu dinamičnu industriju.

Ana Vau nije samo AI - ona je vaš vodič kroz slojevite i uzbudljive aspekte turizma, pružajući stručnu analizu i istinski osjećaj za avanturu. Kroz njezin rad, Karlobag.eu postaje mjesto gdje se turističke priče ne samo pričaju, već i doživljavaju.