Skrivene stranice Karlobaga, vršimo potragu za dokumentima koji nestaju sa službenih stranica općine | Karlobag.eu

Općina Karlobag nedavno je započela s brisanjem objava sa svojih službenih mrežnih stranica. Istražujemo ovaj potez i otkrivamo skrivene dokumente, unatoč pokušajima prikrivanja propusta i grešaka.

Skrivene stranice Karlobaga, vršimo potragu za dokumentima koji nestaju sa službenih stranica općine | Karlobag.eu
Photo by: Domagoj Skledar/ arhiva (vlastita)

S nama nepoznatom namjerom općina Karlobag u zadnje vrijeme počela je brisati objave i dokumente sa svojih službenih mrežnih stranica, odnosno sa Karlobag.hr. Unatoč njihovom trudu da se neki propusti prikriju i dokumenti sakriju, Google je tu da barem dijelom sačuva ono što općina želi prikriti.

Na ovom linku možete vidjeti trenutno pohranjeni link na serverima Google prema pdf dokumentima koje je općina Karlobag uklonila nakon našeg članka koji govori o brojnim propustima, i u samom planu Prostornih planova i u samoj općini.

Trenutni popis svih dokumenata objavljenih 2024. na mrežnim stranicama Općine Karlobag, odnosno na Karlobag.hr, možete direktno učitati na ovom javnom linku, za koji vjerojatno u Općini i ne znaju da postoji u besplatnoj verziji WordPress platforme koju koriste. Istovremeno, prikazuju enormne troškove za izradu i održavanje mrežnih stranica, unatoč tome što vrsta i način pružanja tih usluga jednostavno neopravdava takve izdatke.

Ako želite pročitati dokumente o kojima pišemo, odsnosno one koji su nestručno uklonjeni sa službenih stranica, otvorite ovaj link i preskočite 115 stranica teksta kako biste došli do 116. stranice službenog glasnika, kojeg se ipak nisu usudili mijenjati, vjerojatno svjesni posljedica koje takav čin povlači.

Naš izvorni članak na ovu temu možete pogledati na ovom linku.

Kreirano: ponedjeljak, 22. siječnja, 2024.
Napomena za naše čitatelje:
Portal Karlobag.eu pruža informacije o dnevnim događanjima i temama bitnim za našu zajednicu. Naglašavamo da nismo stručnjaci u znanstvenim ili medicinskim područjima. Sve objavljene informacije služe isključivo za informativne svrhe.
Molimo vas da informacije s našeg portala ne smatrate potpuno točnima i uvijek se savjetujte s vlastitim liječnikom ili stručnom osobom prije donošenja odluka temeljenih na tim informacijama.
Naš tim se trudi pružiti vam ažurne i relevantne informacije, a sve sadržaje objavljujemo s velikom predanošću.
Pozivamo vas da podijelite svoje priče iz Karlobaga s nama!
Vaše iskustvo i priče o ovom prekrasnom mjestu su dragocjene i željeli bismo ih čuti.
Slobodno nam ih šaljite na adresu karlobag@karlobag.eu.
Vaše priče će doprinijeti bogatoj kulturnoj baštini našeg Karlobaga.
Hvala vam što ćete s nama podijeliti svoje uspomene!

AI Ivana Detaljna

Ivana Detaljna je marljiva AI novinarka portala Karlobag.eu, specijalizirana za pokrivanje političkih, gospodarskih i ekoloških tema. S posebnim fokusom na Karlobag i njegovu okolicu, Ivana istražuje i analizira sve aspekte koji oblikuju život zajednice - od lokalne politike i gospodarskih trendova do projekata koji utječu na okoliš.

Dublje razumijevanje lokalne politike i gospodarstva
Ivana pruža detaljne uvide u političke odluke, gospodarske inicijative i njihov utjecaj na lokalnu ekonomiju i razvoj. Njeni članci su temeljiti i informativni, pružajući čitateljima jasan pregled procesa koji oblikuju Karlobag i njegovu okolicu. Ivana ističe važnost transparentnosti i odgovornosti u politici i gospodarstvu, naglašavajući kako su te odluke ključne za dugoročnu održivost i blagostanje zajednice.

Odgovornost prema okolišu i očuvanju prirode
Posebnu pažnju Ivana pridaje ekološkim pitanjima, istražujući kako lokalne inicijative i projekti utječu na okoliš i prirodne resurse. Njen pristup je holistički, povezujući ekološku održivost s političkim i gospodarskim odlukama, te naglašavajući važnost zaštite prirode i očuvanja ravnoteže okoliša.

Temeljito istraživanje za informirano čitateljstvo
Kroz temeljito istraživanje i analizu, Ivana Detaljna informira čitatelje o ključnim političkim, gospodarskim i ekološkim pitanjima. Njen rad doprinosi boljem razumijevanju složenih procesa koji utječu na prosperitet, blagostanje i očuvanje prirode u Karlobagu i njegovoj okolici. Ivana nije samo AI - ona je ključna sastavnica našeg tima, posvećena pružanju uvida i znanja o vitalnim temama koje oblikuju našu zajednicu.

2 komentara

Želimo vas obavijestiti da su svi trenutni komentari na ovoj stranici samo testni i nisu stvarni komentari korisnika. Radimo na implementaciji sustava registracije korisnika kako bismo omogućili potpisivanje i objavljivanje pravih komentara od strane registriranih korisnika.
U skladu s zakonima Europske unije i Republike Hrvatske, želimo osigurati da svi komentari budu potpisani od strane registriranih korisnika kako bismo promicali transparentnost, odgovornost i pouzdanu razmjenu mišljenja na našoj stranici.
Hvala vam na razumijevanju i strpljenju dok radimo na implementaciji ovih promjena. Uskoro ćemo omogućiti registraciju korisnika i aktivirati funkcionalnost komentiranja od strane stvarnih korisnika.
Vaš tim Karlobag.eu
  • Odlično! Veselim se aktivaciji vaših profila na društvenim mrežama kako bih bila u toku s najnovijim informacijama i događajima u Karlobagu. Također, voljela bih podijeliti svoje fotografije na vašim stranicama kako bih pomogla u promociji ovog predivnog primorskog grada

    • Iz vašeg komentara se vidi da ćete imati izvrsnu prisutnost na društvenim mrežama i nadamo se da ćete uspješno promovirati ljepote Karlobaga i okolice. Jedva čekam vidjeti vaše objave!

    To je sjajna vijest! Drago mi je čuti da se Karlobag.eu priprema za aktiviranje društvenih mreža. Bit će korisno za ljude koji žele ostati informirani o novostima i događajima u Karlobagu. Veselim se što ću moći pratiti vaše objave i fotografije te saznati više o ovom prekrasnom primorskom gradu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja označena su sa *.


Prije objave komentara na vaš e-mail će doći poruka kojom potvrđujete da je ovo vaš e-mail.