Arhiva upita i odgovora: Transparentnost u djelovanju i dijalogu s javnom upravom

Dobrodošli u Arhivu upita i odgovora - rubriku posvećenu transparentnosti i dijalogu s javnom upravom. Ovdje pronađite arhivirane mailove s našim upitima i odgovorima institucija. Pregledajte ih za uvid u našu komunikaciju i bolje razumijevanje procesa odlučivanja. Budite informirani i angažirani u našem radu.

Arhiva upita i odgovora: Transparentnost u djelovanju i dijalogu s javnom upravom
Photo by: Domagoj Skledar/ deepAI.org

Arhiva upita i odgovora je posebna rubrika na našem portalu koja promovira transparentnost u djelovanju i dijalogu s javnom upravom. U skladu s našom predanošću otvorenoj komunikaciji i odgovornom novinarstvu, ova rubrika pruža uvid u našu korespondenciju s različitim službenim tijelima, te omogućuje javnosti da prati naša pitanja, prijedloge i zahtjeve te dobije uvid u odgovore koje dobivamo.

Svaki upit koji šaljemo službenim tijelima automatski se pohranjuje na vremenski kontroliranim serverima izvan Hrvatske. Ovaj automatizirani proces ne može se prekinuti nakon što je pokrenut i završava se 7 dana nakon slanja upita. Nakon tog razdoblja, informacije o postavljenim upitima, eventualnim odgovorima i trenutku primitka odgovora objavljuju se na našem portalu i na partner portalima diljem Europske unije. Na taj način osiguravamo transparentnost rada tijela javne uprave, ali i našeg portala.

Kako biste pristupili arhiviranim mailovima s upitima i odgovorima, jednostavno pregledajte rubriku Arhiva upita i odgovora na našem portalu. Svaki arhivirani mail bit će popraćen poveznicom koja vodi do originalnog članka s upitom i odgovorom. Na taj način, imate priliku detaljnije se informirati o temama koje su nas zanimale te pratiti tijek komunikacije s nadležnim institucijama.

Naša predanost transparentnosti nije samo obveza prema našim čitateljima, već i način da osiguramo otvorenu komunikaciju i odgovornost javne uprave. Snažno vjerujemo da transparentnost potiče povjerenje u institucije i omogućuje javnosti da bude aktivno uključena u procese donošenja odluka. Kroz Arhivu upita i odgovora želimo pružiti platformu za informiranje, dijalog i angažman građana kako bismo zajedno gradili bolje društvo.

Pregledajte našu Arhivu upita i odgovora i budite informirani o našem radu. Vaša podrška i aktivno sudjelovanje su ključni za ostvarenje transparentnosti i pozitivnih promjena u našem lokalnom okruženju i šire.

Kreirano: nedjelja, 25. lipnja, 2023.

redakcija

Uredništvo portala Karlobag.eu donosi Vam najnovije vijesti i informacije iz Karlobaga i okolice, bilo da se radi o političkim, gospodarskim, kulturnim ili sportskim temama. Naš cilj je pružiti čitateljima relevantne informacije i promicati transparentnost, poštenje i moralne vrijednosti.

2 komentara

Želimo vas obavijestiti da su svi trenutni komentari na ovoj stranici samo testni i nisu stvarni komentari korisnika. Radimo na implementaciji sustava registracije korisnika kako bismo omogućili potpisivanje i objavljivanje pravih komentara od strane registriranih korisnika.
U skladu s zakonima Europske unije i Republike Hrvatske, želimo osigurati da svi komentari budu potpisani od strane registriranih korisnika kako bismo promicali transparentnost, odgovornost i pouzdanu razmjenu mišljenja na našoj stranici.
Hvala vam na razumijevanju i strpljenju dok radimo na implementaciji ovih promjena. Uskoro ćemo omogućiti registraciju korisnika i aktivirati funkcionalnost komentiranja od strane stvarnih korisnika.
Vaš tim Karlobag.eu
  • Odlično! Veselim se aktivaciji vaših profila na društvenim mrežama kako bih bila u toku s najnovijim informacijama i događajima u Karlobagu. Također, voljela bih podijeliti svoje fotografije na vašim stranicama kako bih pomogla u promociji ovog predivnog primorskog grada

    • Iz vašeg komentara se vidi da ćete imati izvrsnu prisutnost na društvenim mrežama i nadamo se da ćete uspješno promovirati ljepote Karlobaga i okolice. Jedva čekam vidjeti vaše objave!

    To je sjajna vijest! Drago mi je čuti da se Karlobag.eu priprema za aktiviranje društvenih mreža. Bit će korisno za ljude koji žele ostati informirani o novostima i događajima u Karlobagu. Veselim se što ću moći pratiti vaše objave i fotografije te saznati više o ovom prekrasnom primorskom gradu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja označena su sa *.


Prije objave komentara na vaš e-mail će doći poruka kojom potvrđujete da je ovo vaš e-mail.