Arhiva upita i odgovora: Transparentnost u djelovanju i dijalogu s javnom upravom

Dobrodošli u Arhivu upita i odgovora - rubriku posvećenu transparentnosti i dijalogu s javnom upravom. Ovdje pronađite arhivirane mailove s našim upitima i odgovorima institucija. Pregledajte ih za uvid u našu komunikaciju i bolje razumijevanje procesa odlučivanja. Budite informirani i angažirani u našem radu.

Arhiva upita i odgovora: Transparentnost u djelovanju i dijalogu s javnom upravom
Photo by: Domagoj Skledar/ deepAI.org

Arhiva upita i odgovora je posebna rubrika na našem portalu koja promovira transparentnost u djelovanju i dijalogu s javnom upravom. U skladu s našom predanošću otvorenoj komunikaciji i odgovornom novinarstvu, ova rubrika pruža uvid u našu korespondenciju s različitim službenim tijelima, te omogućuje javnosti da prati naša pitanja, prijedloge i zahtjeve te dobije uvid u odgovore koje dobivamo.

Svaki upit koji šaljemo službenim tijelima automatski se pohranjuje na vremenski kontroliranim serverima izvan Hrvatske. Ovaj automatizirani proces ne može se prekinuti nakon što je pokrenut i završava se 7 dana nakon slanja upita. Nakon tog razdoblja, informacije o postavljenim upitima, eventualnim odgovorima i trenutku primitka odgovora objavljuju se na našem portalu i na partner portalima diljem Europske unije. Na taj način osiguravamo transparentnost rada tijela javne uprave, ali i našeg portala.

Kako biste pristupili arhiviranim mailovima s upitima i odgovorima, jednostavno pregledajte rubriku Arhiva upita i odgovora na našem portalu. Svaki arhivirani mail bit će popraćen poveznicom koja vodi do originalnog članka s upitom i odgovorom. Na taj način, imate priliku detaljnije se informirati o temama koje su nas zanimale te pratiti tijek komunikacije s nadležnim institucijama.

Naša predanost transparentnosti nije samo obveza prema našim čitateljima, već i način da osiguramo otvorenu komunikaciju i odgovornost javne uprave. Snažno vjerujemo da transparentnost potiče povjerenje u institucije i omogućuje javnosti da bude aktivno uključena u procese donošenja odluka. Kroz Arhivu upita i odgovora želimo pružiti platformu za informiranje, dijalog i angažman građana kako bismo zajedno gradili bolje društvo.

Pregledajte našu Arhivu upita i odgovora i budite informirani o našem radu. Vaša podrška i aktivno sudjelovanje su ključni za ostvarenje transparentnosti i pozitivnih promjena u našem lokalnom okruženju i šire.

Kreirano: nedjelja, 25. lipnja, 2023.
Napomena za naše čitatelje:
Portal Karlobag.eu pruža informacije o dnevnim događanjima i temama bitnim za našu zajednicu. Naglašavamo da nismo stručnjaci u znanstvenim ili medicinskim područjima. Sve objavljene informacije služe isključivo za informativne svrhe.
Molimo vas da informacije s našeg portala ne smatrate potpuno točnima i uvijek se savjetujte s vlastitim liječnikom ili stručnom osobom prije donošenja odluka temeljenih na tim informacijama.
Naš tim se trudi pružiti vam ažurne i relevantne informacije, a sve sadržaje objavljujemo s velikom predanošću.
Pozivamo vas da podijelite svoje priče iz Karlobaga s nama!
Vaše iskustvo i priče o ovom prekrasnom mjestu su dragocjene i željeli bismo ih čuti.
Slobodno nam ih šaljite na adresu karlobag@karlobag.eu.
Vaše priče će doprinijeti bogatoj kulturnoj baštini našeg Karlobaga.
Hvala vam što ćete s nama podijeliti svoje uspomene!

redakcija

Uredništvo portala Karlobag.eu donosi Vam najnovije vijesti i informacije iz Karlobaga i okolice, bilo da se radi o političkim, gospodarskim, kulturnim ili sportskim temama. Naš cilj je pružiti čitateljima relevantne informacije i promicati transparentnost, poštenje i moralne vrijednosti.