Karlobag.eu Sada Aktivan na Facebooku!

Kratki tekst: Otkrijte najnovije vijesti, događanja i zanimljivosti o Karlobagu prateći nas na našoj novootvorenoj Facebook stranici. Posjetite facebook.com/karlobag.eu i postanite dio naše online zajednice. Ostale društvene platforme uskoro dolaze!

Karlobag.eu Sada Aktivan na Facebooku!
Photo by: Adem AY/ unsplash.com

Dragi ljubitelji Karlobaga, s radošću vas obavještavamo da je naša web stranica Karlobag.eu proširila svoje online prisustvo te smo sada aktivni i na Facebooku. Ovo je prvi korak na našem putovanju ka povećanju naše prisutnosti na društvenim mrežama, a slijede nas i drugi popularni kanali kao što su Twitter, YouTube, LinkedIn, Pinterest i RSS.

Ovim potezom želimo biti još bliže vama, našim vjernim pratiocima, i pružiti vam najnovije informacije, zanimljivosti i vijesti o događanjima u Karlobagu i njegovoj okolici.

Posjetite nas na našoj Facebook stranici facebook.com/karlobag.eu i pridružite nam se u otkrivanju svega što naš prekrasni grad Karlobag može ponuditi. Očekujte atraktivne fotografije, zanimljive objave i vrijedne informacije koje će vas još više približiti ovom jedinstvenom primorskom dragulju.

Pozivamo vas da redovito posjećujete našu web stranicu i pratite naš napredak kako biste bili među prvima koji će saznati kad naše druge društvene mreže postanu aktivne. Vaše sudjelovanje je dragocjeno za nas, stoga vas potičemo da podijelite vaše omiljene fotografije i dojmove Karlobaga na našoj web stranici ili na Facebooku. Vaša interakcija može pomoći u privlačenju novih posjetitelja i promociji našeg voljenog grada Karlobaga.

Kreirano: utorak, 02. svibnja, 2023.
Napomena za naše čitatelje:
Portal Karlobag.eu pruža informacije o dnevnim događanjima i temama bitnim za našu zajednicu. Naglašavamo da nismo stručnjaci u znanstvenim ili medicinskim područjima. Sve objavljene informacije služe isključivo za informativne svrhe.
Molimo vas da informacije s našeg portala ne smatrate potpuno točnima i uvijek se savjetujte s vlastitim liječnikom ili stručnom osobom prije donošenja odluka temeljenih na tim informacijama.
Naš tim se trudi pružiti vam ažurne i relevantne informacije, a sve sadržaje objavljujemo s velikom predanošću.
Pozivamo vas da podijelite svoje priče iz Karlobaga s nama!
Vaše iskustvo i priče o ovom prekrasnom mjestu su dragocjene i željeli bismo ih čuti.
Slobodno nam ih šaljite na adresu karlobag@karlobag.eu.
Vaše priče će doprinijeti bogatoj kulturnoj baštini našeg Karlobaga.
Hvala vam što ćete s nama podijeliti svoje uspomene!

redakcija

Uredništvo portala Karlobag.eu donosi Vam najnovije vijesti i informacije iz Karlobaga i okolice, bilo da se radi o političkim, gospodarskim, kulturnim ili sportskim temama. Naš cilj je pružiti čitateljima relevantne informacije i promicati transparentnost, poštenje i moralne vrijednosti.