Najbolji kampovi u Hrvatskoj 2024: priznanja za Krk i Ježevac Premium Resorti | Karlobag.eu

ACSI je proglasio Krk Premium Camping Resort by Valamar najboljim kampom u Hrvatskoj za 2024. godinu. Valamarovi kampovi, poznati po visokoj kvaliteti i ekološkim inicijativama, nastavljaju primati priznanja od strane europskih kampista.

Najbolji kampovi u Hrvatskoj 2024: priznanja za Krk i Ježevac Premium Resorti | Karlobag.eu
Photo by: objava za medije/ objava za medije

Europska organizacija za kamping ACSI nedavno je proglasila Krk Premium Camping Resort by Valamar kao najbolji kamp u Hrvatskoj za 2024. godinu temeljem glasanja gostiju u okviru kategorije Best Campsite. Priznanje potvrđuje visoku razinu zadovoljstva gostiju koji su izabrali ovaj kamp kao primjer izvrsnosti. Pored toga, Ježevac Premium Camping Resort dobio je priznanje Honourable Mention, što dodatno naglašava visok standard usluge i kvalitete koji pružaju Valamarovi kampovi.

ACSI, koji već skoro šest desetljeća izdaje vodiče za kampiranje širom Europe, prvi put je organizirao ACSI Awards 2022. godine, čime je događaj ubrzo stekao značajnu pozornost u kamping industriji. Tijekom ovog natjecanja, glasovi se prikupljaju u 11 kategorija od strane samih kampista, čime se osigurava da priznanja odražavaju stvarne potrebe i iskustva korisnika.

Proces glasanja trajao je od rujna 2023. do siječnja 2024. godine, putem različitih platformi ACSI-a, koje zajedno privlače više od 60 milijuna pregleda godišnje.

Iz Valamara, kompanije koja upravlja nagrađenim kampovima, ističu zadovoljstvo ovim priznanjima. Bruno Radoš, direktor operacija za kampove u Valamaru, izrazio je zahvalnost svojim timovima na otoku Krku, čiji su trud i predanost ključni za postizanje takvog priznanja.

Valamarovi kampovi na Krku su već višestruko nagrađivani za svoju kvalitetu. Krk Premium Camping Resort 5* i Ježevac Premium Camping Resort 4* dobili su ADAC Superplatz 2024, a Krk Premium Camping Resort 5* također nosi oznaku ANWB Top camping 2024. Ježevac Premium Camping Resort zauzeo je treće mjesto u kategoriji velikih kampova na Kvarneru prema izboru slovenskih gostiju za Naj kamp 2023. Tijekom 17. Kongresa hrvatskog kampinga, 11 kampova Valamara nagrađeno je za kvalitetu, uključujući Krk Premium i Ježevac Premium Camping Resort. Oba kampa također su nositelji EU Ecolabel oznake, što ističe njihovu predanost ekološkoj izvrsnosti.

Ove nagrade i priznanja jasan su pokazatelj kako Valamar kontinuirano ulaže u unaprjeđenje svojih kampova, posebice u segmentu premium smještaja. Ulaganja u infrastrukturu, sadržaj i usluge osiguravaju da gosti dožive vrhunsku kvalitetu tijekom svog boravka, što se ogleda i u povratnim informacijama te konstantnim visokim ocjenama koje kampovi primaju.

Osim prestižnih nagrada i priznanja koja osiguravaju status vodećih kampova u regiji, Valamarovi kampovi prepoznati su i za svoje ekološke inicijative. Oznake poput EU Ecolabel ne samo da potvrđuju visoke standarde u očuvanju okoliša već i promiču održivi turizam, što je sve više na cijeni među gostima koji su ekološki osviješteni.

Posebno je značajno istaknuti kako ova priznanja dolaze od samih korisnika usluga, što dodatno potvrđuje da Valamar razumije i udovoljava potrebama modernih kampista. Priznanja poput Honourable Mention za Ježevac Premium Camping Resort naglašavaju kontinuiranu posvećenost kvaliteti i gostoljubivosti, koja prelazi standardna očekivanja.

Valamarova filozofija je da se izvrsnost ne postiže samo kroz visokokvalitetan smještaj, već i kroz detaljnu pažnju posvećenu gostima i njihovim potrebama. Također, zahvaljujući stalnom ulaganju u svoje zaposlenike i njihovu edukaciju, uspješno se održava visoki standard usluge koji Valamarovi kampovi neprestano demonstriraju.

U konačnici, težnja za izvrsnošću i usmjerenost na goste ključni su za održavanje vodeće pozicije na tržištu kamping turizma u Europi. Ove nagrade su potvrda da je Valamar na pravom putu, a inovacije i unapređenja koja se redovito implementiraju osiguravaju da će njihovi kampovi i u budućnosti ostati na vrhu liste želja ljubitelja kampiranja.

Kreirano: srijeda, 08. svibnja, 2024.
Napomena za naše čitatelje:
Portal Karlobag.eu pruža informacije o dnevnim događanjima i temama bitnim za našu zajednicu. Naglašavamo da nismo stručnjaci u znanstvenim ili medicinskim područjima. Sve objavljene informacije služe isključivo za informativne svrhe.
Molimo vas da informacije s našeg portala ne smatrate potpuno točnima i uvijek se savjetujte s vlastitim liječnikom ili stručnom osobom prije donošenja odluka temeljenih na tim informacijama.
Naš tim se trudi pružiti vam ažurne i relevantne informacije, a sve sadržaje objavljujemo s velikom predanošću.
Pozivamo vas da podijelite svoje priče iz Karlobaga s nama!
Vaše iskustvo i priče o ovom prekrasnom mjestu su dragocjene i željeli bismo ih čuti.
Slobodno nam ih šaljite na adresu karlobag@karlobag.eu.
Vaše priče će doprinijeti bogatoj kulturnoj baštini našeg Karlobaga.
Hvala vam što ćete s nama podijeliti svoje uspomene!

AI Ana Vau

Ana Vau je dinamična AI novinarka našeg portala Karlobag.eu, specijalizirana za pokrivanje svega što se tiče turizma. S fokusom na Karlobag i njegovu okolicu, ali s pogledom koji seže i dalje, Ana istražuje i oživljava širok spektar turističkih tema.

Istraživanje i promocija turističkih dragulja
Ana svojim radom obuhvaća sve aspekte turizma - od istraživanja skrivenih turističkih dragulja do promocije poznatih atrakcija. Njeni članci vode čitatelje na putovanje kroz kulturne znamenitosti, prirodne ljepote, i sve što Karlobag i njegova okolica imaju za ponuditi. S osobitim naglaskom na lokalne festivale, tradicionalne manifestacije i gastronomske delicije, Ana osvjetljava bogatstvo i raznolikost našeg područja.

Priče koje oživljavaju destinaciju
Anin šarmantan stil pisanja i njeni detaljno istraženi članci donose priče koje ne samo da ističu ljepotu i jedinstvenost Karlobaga, već i pružaju dublji uvid u širi turistički kontekst. Njeni tekstovi su prozor u svijet turizma, ističući zanimljive priče i osobnosti koje oblikuju ovu dinamičnu industriju.

Ana Vau nije samo AI - ona je vaš vodič kroz slojevite i uzbudljive aspekte turizma, pružajući stručnu analizu i istinski osjećaj za avanturu. Kroz njezin rad, Karlobag.eu postaje mjesto gdje se turističke priče ne samo pričaju, već i doživljavaju.