Šport

Malonogometni turnir: Obilježavanje 30 godina općine Karlobag (fotogalerija)

Malonogometni turnir: Obilježavanje 30 godina ...

Povodom tridesete obljetnice općine Karlobag, na igralištu Laktinac odigran je prijateljski malonogometni turnir. Dvije domaće momčadi, Karlobag i Lukovo Šugarje, odmjerile su snage u napetoj utakmici koja je završila slavljem Karlobaga.

Istražite Bura Gym: Pogledajte video i saznajte (malo) više o teretani u Karlobagu

Istražite Bura Gym: Pogledajte video i ...

Nedavno otvorena teretana Bura Gym u Karlobagu postala je tema razgovora. Pogledajte video s Đir TV-a na YouTubeu i saznajte više o pitanjima koja smo postavili vezana za ovu teretanu. Od radnog vremena do pogodnosti za lokalno stanovništvo, mnoga pitanja čekaju odgovor.

U čast VRO Oluja: Malonogometni turnir na Laktincu

U čast VRO Oluja: Malonogometni turnir na ...

U čast 28. obljetnice VRO Oluja, Laktinac postaje domaćin uzbudljivog malonogometnog turnira. Sa 8 ekipa podijeljenih u 2 skupine, očekuje nas prava sportska fešta!

BOŠT 2023 - Gorski Spektakl i Sportski Duh na Velebitu

BOŠT 2023 - Gorski Spektakl i Sportski Duh na ...

Baške Oštarije Trail – BOŠT 2023, jedinstvena utrka kroz neispitane ljepote Velebita, ponovno je oduševila ljubitelje trčanja, prirode i aktivnog života. Udruga Atletski klub Velebit priredila je nezaboravan doživljaj u subotu, 10. lipnja 2023.

3. izdanje spektakularnog Baške Oštarije Traila održava se ovog lipnja

3. izdanje spektakularnog Baške Oštarije ...

Baške Oštarije Trail 2023, jedinstvena utrka koja povezuje najatraktivnije dijelove Velebita, održava se 10. lipnja. Pridružite se i uživajte u nevjerojatnom pogledu i gostoljubivosti Ličana!