Šport

Ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac u posjeti Ličko-senjskoj županiji radi dodjele stipendija i razvoja turizma | Karlobag.eu

Ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac u ...

Ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac posjetila je Ličko-senjsku županiju, gdje je uručila stipendije učenicima Srednje škole Plitvička jezera te obišla Kulturno-informativni i Razvojni centar. Naglasak posjeta bio je na potpori mladima u turizmu i ulaganju u turističku infrastrukturu, s ciljem razvoja cjelogodišnjeg turizma i poboljšanja uvjeta rada.

Poticanje razvoja sportske infrastrukture u Hrvatskoj 2025: planovi i ulaganja | Karlobag.eu

Poticanje razvoja sportske infrastrukture u ...

Ministarstvo turizma i sporta najavilo je inicijativu za unaprjeđenje sportske infrastrukture u Hrvatskoj s proračunom od 11.8 milijuna eura za 2025. godinu. Cilj je promicati sport i zdrav život kroz obnovu i izgradnju sportskih objekata.

2024 Holjevka IX utrka u Zagrebu | Karlobag.eu

2024 Holjevka IX utrka u Zagrebu | ...

U nedjelju, 3. ožujka 2024., Zagreb će biti domaćin atletske utrke Holjevka IX, koja starta s Mosta slobode. Utrka prolazi kroz ključne gradskih arterije završavajući u parku Bundek. Molimo građane za strpljenje zbog zatvaranja prometa i pozivamo da podrže trkače duž trase.

Vlada povećava sredstva za sport i podržava infrastrukturne projekte | Karlobag.eu

Vlada povećava sredstva za sport i podržava ...

Vlada Republike Hrvatske, pod vodstvom premijera Andreja Plenkovića, znatno je povećala izdvajanja za sport, podržala je brodogradilište 3. maj i pokrenula važne infrastrukturne projekte, uključujući izgradnju novog stadiona u Maksimiru i radove na Istarskom ipsilonu.

Vlada nagrađuje hrvatske vaterpoliste za uspjehe u 2024. | Karlobag.eu

Vlada nagrađuje hrvatske vaterpoliste za ...

Vlada Republike Hrvatske je na svojoj posljednjoj sjednici donijela odluku o dodjeli državnih nagrada hrvatskoj vaterpolskoj reprezentaciji za izvanredne rezultate postignute na međunarodnim natjecanjima u 2024. godini, potvrđujući svoju podršku vrhunskom sportu.

Nova era ulaganja u lokalni sport i program

Nova era ulaganja u lokalni sport i program ...

Ministarstvo turizma i sporta objavilo je rekordna ulaganja za 2024. godinu, s ciljem poticanja lokalnog sporta i programa 'Hrvatska pliva'. Ove godine, fondovi su povećani na četiri milijuna eura, naglašavajući važnost sporta za zdravlje i razvoj mladih.