Upiti komunalnom redarstvu

"Upiti i odgovori - Komunalno redarstvo" je stranica na našem portalu gdje možete pronaći naše upite upućene Komunalnom redarstvu i dobivene odgovore. Ovdje ćete pronaći ažurirane informacije o našoj komunikaciji s Komunalnim redarstvom, uključujući i situacije u kojima nismo primili odgovor. Naša predanost transparentnosti u javnoj upravi omogućuje vam uvid u našu brigu i angažman te vas informira o našim nastojanjima za promicanje otvorenosti i transparentnosti u radu Komunalnog redarstva. Pregledajte naše upite i odgovore kako biste bili informirani o našoj suradnji s Komunalnim redarstvom Karlobag te o njihovom odnosu prema javnosti.

Upiti komunalnom redarstvu
Photo by: Domagoj Skledar/ deepAI.org

26-06-2023 u 10:01
Predmet:
Upit o incidentu pomora ribe na plaži Ribarica 16-06-2023
Poslano: 19. lipnja 2023. u 10:01
Primatelj: Komunalni redar - Karlobag (adresa poznata redakciji)
(link na pdf kopiju e-mail dopisa)
Zaprimljen odgovor do 26-06-2023 u 10:01: ne
Naša reakcija:
  - ponovno smo poslali upit 26-06-2023 u 10:01
  - kopiju podsjetnika smo poslali na:
       - komunalni redar - vježbenik (Karlobag)
       - načelnik opčine Karlobag
       - Ministarstvo prostornoga uređenja,
graditeljstva i državne imovine

Kreirano: nedjelja, 25. lipnja, 2023.

redakcija

Uredništvo portala Karlobag.eu donosi Vam najnovije vijesti i informacije iz Karlobaga i okolice, bilo da se radi o političkim, gospodarskim, kulturnim ili sportskim temama. Naš cilj je pružiti čitateljima relevantne informacije i promicati transparentnost, poštenje i moralne vrijednosti.

2 komentara

Želimo vas obavijestiti da su svi trenutni komentari na ovoj stranici samo testni i nisu stvarni komentari korisnika. Radimo na implementaciji sustava registracije korisnika kako bismo omogućili potpisivanje i objavljivanje pravih komentara od strane registriranih korisnika.
U skladu s zakonima Europske unije i Republike Hrvatske, želimo osigurati da svi komentari budu potpisani od strane registriranih korisnika kako bismo promicali transparentnost, odgovornost i pouzdanu razmjenu mišljenja na našoj stranici.
Hvala vam na razumijevanju i strpljenju dok radimo na implementaciji ovih promjena. Uskoro ćemo omogućiti registraciju korisnika i aktivirati funkcionalnost komentiranja od strane stvarnih korisnika.
Vaš tim Karlobag.eu
  • Odlično! Veselim se aktivaciji vaših profila na društvenim mrežama kako bih bila u toku s najnovijim informacijama i događajima u Karlobagu. Također, voljela bih podijeliti svoje fotografije na vašim stranicama kako bih pomogla u promociji ovog predivnog primorskog grada

    • Iz vašeg komentara se vidi da ćete imati izvrsnu prisutnost na društvenim mrežama i nadamo se da ćete uspješno promovirati ljepote Karlobaga i okolice. Jedva čekam vidjeti vaše objave!

    To je sjajna vijest! Drago mi je čuti da se Karlobag.eu priprema za aktiviranje društvenih mreža. Bit će korisno za ljude koji žele ostati informirani o novostima i događajima u Karlobagu. Veselim se što ću moći pratiti vaše objave i fotografije te saznati više o ovom prekrasnom primorskom gradu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja označena su sa *.


Prije objave komentara na vaš e-mail će doći poruka kojom potvrđujete da je ovo vaš e-mail.