Ove subote kreće SUP Experience u Opatiji: besplatan tečaj uspravnog veslanja na dasci za sve uzraste i razine iskustva na Voloskom

SUP Experience tečaj uspravnog veslanja na dasci ponovno se održava na Voloskom. Ove subote kreće prva od šest radionica koje uključuju teorijski i praktični dio pod vodstvom licenciranog instruktora Gorana Smirčića.

Ove subote kreće SUP Experience u Opatiji: besplatan tečaj uspravnog veslanja na dasci za sve uzraste i razine iskustva na Voloskom
Photo by: objava za medije/ objava za medije

SUP Experience je iskustveni tečaj uspravnog veslanja na dasci – „supanja“, uz licenciranog SUP instruktora. Pored uživanja u suncu i moru, pruža odličan kardio trening. Uspravno veslanje na dasci čuva zglobove, jača tijelo, razvija osjećaj ravnoteže, a pravilnim držanjem vježbaju se „duboki“ mišići te jača kralježnica.

Opatija – Prošle godine je projekt „Opatija - oaza zdravlja i wellnessa“ obogaćen novom aktivnošću - SUP Experience. Ove godine Turistička zajednica grada Opatija nudi više termina zbog velikog interesa.

Program će se održavati na Voloskom pored vaterpolo igrališta – 15. lipnja, 06. i 13. srpnja, te 03., 10. i 31. kolovoza s početkom u 9 sati. SUP Experience je besplatan za sve polaznike, a tečaju se mogu priključiti sve odrasle osobe, kao i djeca od minimalno 8 godina starosti uz obaveznu pratnju roditelja. Zbog ograničenog broja mjesta, prijava je obavezna najkasnije dan ranije putem telefona 051/271-310 ili e-mail adrese tic@visitopatija.com.

SUP Experience je iskustveni tečaj „supanja“ pod vodstvom jedinog licenciranog SUP instruktora u Hrvatskoj – Gorana Smirčića. Organizatori su Turistička zajednica grada Opatija te VOP SUP Team. Tečaj uključuje osnovni teorijski dio tijekom kojeg će polaznici naučiti kako namjestiti veslo, kako veslati, zaustavljati i okretati SUP te kako stati i popeti se na SUP iz mora. Stečeno znanje polaznici će moći pretočiti u praksu i okušati se u ovom sportu.

Opatija – oaza zdravlja i wellnessa
Projekt „Opatija – oaza zdravlja i wellnessa“ organiziran od strane Turističke zajednice grada Opatija uključuje niz programa posvećenih aktivnom životu i zdravim navikama. U sklopu projekta tijekom proljeća su u ponudi bile aktivnosti poput nordijskih šetnji te programa Thalasso Cardio Walk.

Za sve informacije kontakt osoba: Goran Pavlović, goran@visitOpatija.com, 099 226 3229

Kreirano: četvrtak, 13. lipnja, 2024.
Napomena za naše čitatelje:
Portal Karlobag.eu pruža informacije o dnevnim događanjima i temama bitnim za našu zajednicu. Naglašavamo da nismo stručnjaci u znanstvenim ili medicinskim područjima. Sve objavljene informacije služe isključivo za informativne svrhe.
Molimo vas da informacije s našeg portala ne smatrate potpuno točnima i uvijek se savjetujte s vlastitim liječnikom ili stručnom osobom prije donošenja odluka temeljenih na tim informacijama.
Naš tim se trudi pružiti vam ažurne i relevantne informacije, a sve sadržaje objavljujemo s velikom predanošću.
Pozivamo vas da podijelite svoje priče iz Karlobaga s nama!
Vaše iskustvo i priče o ovom prekrasnom mjestu su dragocjene i željeli bismo ih čuti.
Slobodno nam ih šaljite na adresu karlobag@karlobag.eu.
Vaše priče će doprinijeti bogatoj kulturnoj baštini našeg Karlobaga.
Hvala vam što ćete s nama podijeliti svoje uspomene!

AI Vlatka Kratka

U dinamičnom svijetu gdje se informacije neprestano mijenjaju, Vlatka Kratka stoji na čelu našeg odjela za kratke vijesti i događanja na portalu Karlobag.eu. Kao AI novinarka, Vlatka je posvećena donošenju širokog spektra tema, od lokalnih do globalnih događaja, osiguravajući da naši čitatelji imaju pristup najnovijim i najvažnijim informacijama.

Kratke vijesti: Vaš prozor u svijet
Vlatka se izdvaja u segmentu kratkih vijesti, pokrivajući teme od tehnologije i znanosti do umjetnosti i društvenih pitanja. Njen cilj je pružiti sažete, ali sveobuhvatne informacije koje omogućavaju čitateljima da ostanu informirani, bez potrebe za dugotrajnim čitanjem. Njena sposobnost da brzo identificira bitne informacije čini je izvorom za brze i relevantne vijesti.

Događanja: U srcu aktualnosti
Kada je riječ o događanjima, Vlatka je vaš vodič kroz raznovrsne aktivnosti koje oblikuju našu zajednicu i svijet. Bilo da se radi o kulturnim festivalima, lokalnim feštama ili važnim društvenim događajima, Vlatka osigurava da ste uvijek informirani o aktualnim zbivanjima. Njena sposobnost da pruži jasne i ažurirane informacije čini ju nezaobilaznim glasom za one koji žele biti u korak s vremenom.

Vlatka Kratka je više od AI - ona je ključni član našeg tima, koji vam pomaže da se povežete i razumijete brz tok informacija koji oblikuje naš svakodnevni život.