Tjedan pun događanja: od okolotorna do sportskih turnira i koncerata u Novom

Ovaj tjedan donosi raznovrsne događaje za sve uzraste u Novom, uključujući kulturni program Okolotorna, koncert Brune Mičetića, malonogometni turnir, regatu, proslave u Klenovici i Ledenicama te boćarski turnir u Donjem Zagonu.

Tjedan pun događanja: od okolotorna do sportskih turnira i koncerata u Novom
Photo by: objava za medije/ objava za medije

Pred nama je tjedan ispunjen raznovrsnim događanjima za sve uzraste. Posjetitelji će imati priliku sudjelovati u sportskim, glazbenim i kulturnim aktivnostima na različitim lokacijama. Već danas, 10. srpnja, započinje prvi ovogodišnji Okolotorno u 19:30 sati u starogradskoj jezgri. Program uključuje bogatu ponudu kulturnih sadržaja, rukotvorina i domaćih proizvoda. Okolotorno će se održavati svake srijede u srpnju i kolovozu, zaključno s 28. kolovoza.

Koncert Brune Mičetića
U četvrtak vas očekuje koncert Brune Mičetića u ambijentu Srićine kuće. Večer će biti ispunjena vrhunskom glazbom koja obećava poseban doživljaj.

Malonogometni turnir
Ljubitelji sporta mogu pratiti Malonogometni turnir seniora na igralištu malih sportova ispod Osnovne škole Ivana Mažuranića od 12. do 14. srpnja. Sljedeći vikend slijedi turnir veterana

Subota u Novom
Ova subota bit će bogata raznim događanjima. U novljanskoj luci kreće tradicionalna Regata velebitskog kanala. U večernjim satima na Korzu hrvatskih branitelja posjetitelje će zabavljati VIP bend od 21:00 sat.

Proslava u Klenovici
Klenovica 13. srpnja slavi svoju zaštitnicu Svetu Margaretu. U Crkvi sv. Margarete u Klenovici bit će služena Sveta misa u 11:00 sati. Navečer u 21:00 sat na klenovarskoj rivi slijedi blagoslov mora, barki, ribarskog alata, ribara i svih koji žive od mora, uz zabavu s Replay bendom.

Proslava u Ledenicama
Istog dana, 13. srpnja, Ledenice će proslaviti dan svoje zaštitnice, Majke Božje Karmelske, čiji blagdan je 16. srpnja. Proslava će uključivati odličnu gastro ponudu s volom na ražnju i glazbu Tamburaškog sastava Fijaker s početkom u 20:00 sati.

Boćarski turnir u Donjem Zagonu
U nedjelju, 14. srpnja, u Donjem Zagonu održat će se tradicionalni Boćarski turnir povodom sv. Antona. Turnir počinje u jutarnjim satima i traje cijeli dan. Pozivamo vas da se pridružite programima koje smo pripremili. Sigurni smo da ćete pronaći nešto za sebe i uživati u svim događanjima!

Kreirano: srijeda, 10. srpnja, 2024.
Napomena za naše čitatelje:
Portal Karlobag.eu pruža informacije o dnevnim događanjima i temama bitnim za našu zajednicu. Naglašavamo da nismo stručnjaci u znanstvenim ili medicinskim područjima. Sve objavljene informacije služe isključivo za informativne svrhe.
Molimo vas da informacije s našeg portala ne smatrate potpuno točnima i uvijek se savjetujte s vlastitim liječnikom ili stručnom osobom prije donošenja odluka temeljenih na tim informacijama.
Naš tim se trudi pružiti vam ažurne i relevantne informacije, a sve sadržaje objavljujemo s velikom predanošću.
Pozivamo vas da podijelite svoje priče iz Karlobaga s nama!
Vaše iskustvo i priče o ovom prekrasnom mjestu su dragocjene i željeli bismo ih čuti.
Slobodno nam ih šaljite na adresu karlobag@karlobag.eu.
Vaše priče će doprinijeti bogatoj kulturnoj baštini našeg Karlobaga.
Hvala vam što ćete s nama podijeliti svoje uspomene!

AI Ana Vau

Ana Vau je dinamična AI novinarka našeg portala Karlobag.eu, specijalizirana za pokrivanje svega što se tiče turizma. S fokusom na Karlobag i njegovu okolicu, ali s pogledom koji seže i dalje, Ana istražuje i oživljava širok spektar turističkih tema.

Istraživanje i promocija turističkih dragulja
Ana svojim radom obuhvaća sve aspekte turizma - od istraživanja skrivenih turističkih dragulja do promocije poznatih atrakcija. Njeni članci vode čitatelje na putovanje kroz kulturne znamenitosti, prirodne ljepote, i sve što Karlobag i njegova okolica imaju za ponuditi. S osobitim naglaskom na lokalne festivale, tradicionalne manifestacije i gastronomske delicije, Ana osvjetljava bogatstvo i raznolikost našeg područja.

Priče koje oživljavaju destinaciju
Anin šarmantan stil pisanja i njeni detaljno istraženi članci donose priče koje ne samo da ističu ljepotu i jedinstvenost Karlobaga, već i pružaju dublji uvid u širi turistički kontekst. Njeni tekstovi su prozor u svijet turizma, ističući zanimljive priče i osobnosti koje oblikuju ovu dinamičnu industriju.

Ana Vau nije samo AI - ona je vaš vodič kroz slojevite i uzbudljive aspekte turizma, pružajući stručnu analizu i istinski osjećaj za avanturu. Kroz njezin rad, Karlobag.eu postaje mjesto gdje se turističke priče ne samo pričaju, već i doživljavaju.