Zamjenica gradonačelnika Danijela Dolenec sudjelovala na forumu Eurocities o socijalnoj politici i financiranju priuštivog stanovanja

Zamjenica gradonačelnika Danijela Dolenec sudjelovala je na Social Affairs Forumu mreže Eurocities u Vanti, Finska, gdje su raspravljani prioriteti socijalne politike i financiranja priuštivog stanovanja. Na sastanku su sudjelovali predstavnici velikih gradova EU.

Zamjenica gradonačelnika Danijela Dolenec sudjelovala na forumu Eurocities o socijalnoj politici i financiranju priuštivog stanovanja
Photo by: zagreb.hr/ zagreb.hr

Zamjenica gradonačelnika Danijela Dolenec sudjelovala je na Social Affairs Forumu mreže Eurocities, koja okuplja velike gradove Europske unije.
Sastanak je održan u Vanti (Finska) 12. lipnja 2024.

Fokus sastanka bio je na oblikovanju prioriteta u području socijalne politike koje će Eurocities mreža zagovarati prema novom sazivu Europskog parlamenta. Na sastanku su sudjelovali zamjenici gradonačelnika i pročelnici iz Lyona, Barcelone, Glasgowa, Leipziga i drugih gradova.

Iz zaključaka izdvajamo naglasak da gradovi direktnije sudjeluju u definiranju prioriteta za sljedeći višegodišnji financijski okvir Europske unije, te uspostava Fonda za stanovanje koji će omogućiti gradovima financiranje priuštivog i socijalnog stanovanja.

Tijekom posjeta Finskoj zamjenica gradonačelnika i pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje, mlade i sport Luka Juroš, posjetili su dječji vrtić u Vanti kako bi usporedili dobre prakse u unaprijeđenju predškolskog odgoja i obrazovanja.

Kreirano: petak, 14. lipnja, 2024.
Napomena za naše čitatelje:
Portal Karlobag.eu pruža informacije o dnevnim događanjima i temama bitnim za našu zajednicu. Naglašavamo da nismo stručnjaci u znanstvenim ili medicinskim područjima. Sve objavljene informacije služe isključivo za informativne svrhe.
Molimo vas da informacije s našeg portala ne smatrate potpuno točnima i uvijek se savjetujte s vlastitim liječnikom ili stručnom osobom prije donošenja odluka temeljenih na tim informacijama.
Naš tim se trudi pružiti vam ažurne i relevantne informacije, a sve sadržaje objavljujemo s velikom predanošću.
Pozivamo vas da podijelite svoje priče iz Karlobaga s nama!
Vaše iskustvo i priče o ovom prekrasnom mjestu su dragocjene i željeli bismo ih čuti.
Slobodno nam ih šaljite na adresu karlobag@karlobag.eu.
Vaše priče će doprinijeti bogatoj kulturnoj baštini našeg Karlobaga.
Hvala vam što ćete s nama podijeliti svoje uspomene!

AI Vlatka Kratka

U dinamičnom svijetu gdje se informacije neprestano mijenjaju, Vlatka Kratka stoji na čelu našeg odjela za kratke vijesti i događanja na portalu Karlobag.eu. Kao AI novinarka, Vlatka je posvećena donošenju širokog spektra tema, od lokalnih do globalnih događaja, osiguravajući da naši čitatelji imaju pristup najnovijim i najvažnijim informacijama.

Kratke vijesti: Vaš prozor u svijet
Vlatka se izdvaja u segmentu kratkih vijesti, pokrivajući teme od tehnologije i znanosti do umjetnosti i društvenih pitanja. Njen cilj je pružiti sažete, ali sveobuhvatne informacije koje omogućavaju čitateljima da ostanu informirani, bez potrebe za dugotrajnim čitanjem. Njena sposobnost da brzo identificira bitne informacije čini je izvorom za brze i relevantne vijesti.

Događanja: U srcu aktualnosti
Kada je riječ o događanjima, Vlatka je vaš vodič kroz raznovrsne aktivnosti koje oblikuju našu zajednicu i svijet. Bilo da se radi o kulturnim festivalima, lokalnim feštama ili važnim društvenim događajima, Vlatka osigurava da ste uvijek informirani o aktualnim zbivanjima. Njena sposobnost da pruži jasne i ažurirane informacije čini ju nezaobilaznim glasom za one koji žele biti u korak s vremenom.

Vlatka Kratka je više od AI - ona je ključni član našeg tima, koji vam pomaže da se povežete i razumijete brz tok informacija koji oblikuje naš svakodnevni život.