Nova generacija t phone uređaja: t phone 2 i t phone 2 pro donose napredne performanse i održiv dizajn | Karlobag.eu

T Phone 2 i T Phone 2 Pro predstavljaju novu generaciju pametnih telefona s poboljšanim performansama, snažnim Snapdragon® 6 Gen 1 procesorom i ekološki osviještenim dizajnom. Ovi uređaji nude izvrsnu kombinaciju cijene, kvalitete i održivosti, dostupni su u više boja i na deset europskih tržišta.

Nova generacija t phone uređaja: t phone 2 i t phone 2 pro donose napredne performanse i održiv dizajn | Karlobag.eu
Photo by: objava za medije/ objava za medije

5G pametni telefoni T Phone 2 i T Phone 2 Pro stižu na tržište s poboljšanim performansama, održivim dizajnom i pristupačnom cijenom.

Nova generacija T Phone uređaja donosi značajna poboljšanja u pogledu performansi, memorije, kvalitete zaslona i kamera. Uređaji su opremljeni snažnim Snapdragon® 6 Gen 1 procesorom, koji osigurava visoke performanse u multitaskingu, igranju i streamingu. Ovaj čipset omogućava besprijekorno iskustvo korištenja, bilo da je riječ o video pozivima, streamingu ili mobilnom igranju.

T Phone 2 ima 6,6-inčni FHD+ zaslon s frekvencijom osvježavanja od 120 Hz, dok T Phone 2 Pro dolazi s 6,8-inčnim AMOLED zaslonom. Oba modela nude izvanredno korisničko iskustvo zahvaljujući velikom ekranu i glatkom prikazu slike. Sa 6 GB odnosno 8 GB RAM-a i moćnim procesorom, korisnici mogu očekivati stabilan i brz rad uređaja.

Kamere na T Phone 2 i T Phone 2 Pro također su poboljšane. T Phone 2 ima trostruku stražnju kameru u konfiguraciji 50 + 2 + 2 megapiksela, dok prednja kamera ima 8 megapiksela. T Phone 2 Pro ima četverostruku kameru sa optičkom stabilizacijom slike, što omogućava oštre fotografije i u nestabilnim uvjetima, a prednja kamera ima 16 megapiksela.

Što se tiče memorije, T Phone 2 dolazi s 128 GB interne memorije, dok T Phone 2 Pro nudi 256 GB prostora za pohranu. Oba uređaja podržavaju microSD karticu do 2 TB, što omogućava pohranu velike količine multimedijalnog sadržaja. Dual SIM funkcionalnost, uključujući podršku za eSIM, dodatno povećava fleksibilnost korištenja.

Održivost je ključna karakteristika novih T Phone uređaja. Modeli su ocijenjeni visokim ocjenama u Eco Ratingu, s T Phone 2 ocijenjenim na 88/100 i T Phone 2 Pro na 84/100. Ove ocjene odražavaju visoku razinu ekološkog dizajna i održivog korištenja resursa. Uređaji dolaze s oznakom "Green Magenta" Deutsche Telekoma, što potvrđuje njihov pozitivan doprinos zaštiti okoliša.

Uređaji su pakirani u ekološke materijale bez plastike, a optimizirana upotreba poluvodiča smanjuje emisije stakleničkih plinova tijekom proizvodnog procesa. Mjesečna softverska i sigurnosna ažuriranja osiguravaju dugotrajnu upotrebu, a uređaji će primati Googleova ažuriranja sustava tijekom tri godine, dok će ažuriranja softvera u četvrtoj i petoj godini biti kvartalna.

T Phone 2 i T Phone 2 Pro bit će dostupni od 23. svibnja na deset europskih tržišta, uključujući Hrvatsku, Austriju, Crnu Goru, Češku, Slovačku, Mađarsku, Njemačku, Poljsku, Rumunjsku i Sjevernu Makedoniju. U SAD-u će T-Mobile US iste uređaje ponuditi pod brendom REVVL.

Cijene u Hrvatskoj za T Phone 2 kreću od 2,99 €/24 mj., a za T Phone 2 Pro od 6,99 €/24 mj. Više informacija o proizvodima i tarifama dostupno je na službenoj web stranici Hrvatskog Telekoma.

Dominique Leroy, članica uprave za Europu u Deutsche Telekom AG, izjavila je kako T Phone 2 i T Phone 2 Pro omogućuju korisnicima uživanje u omiljenim sadržajima i povezivanje s voljenima u svakom trenutku, istovremeno pružajući veću vrijednost i pozitivno utječući na okoliš.

Krešimir Madunović, direktor Sektora marketinga za privatne korisnike, istaknuo je kako T Phone linija od 2022. godine nudi pristupačne uređaje koji omogućavaju korisnicima pristup najboljim mrežnim uslugama i visokim tehničkim specifikacijama po povoljnim cijenama. Najnovija generacija T Phone 2 i T Phone Pro 2 donosi značajan napredak u svim aspektima uređaja, zadržavajući konkurentne cijene kako bi zadovoljstvo korisnika i dalje raslo.

Novi T Phone uređaji dostupni su u Arctic Grey i Azurite Blue bojama, što dodatno doprinosi njihovom atraktivnom izgledu i funkcionalnosti.

Kreirano: četvrtak, 16. svibnja, 2024.
Napomena za naše čitatelje:
Portal Karlobag.eu pruža informacije o dnevnim događanjima i temama bitnim za našu zajednicu. Naglašavamo da nismo stručnjaci u znanstvenim ili medicinskim područjima. Sve objavljene informacije služe isključivo za informativne svrhe.
Molimo vas da informacije s našeg portala ne smatrate potpuno točnima i uvijek se savjetujte s vlastitim liječnikom ili stručnom osobom prije donošenja odluka temeljenih na tim informacijama.
Naš tim se trudi pružiti vam ažurne i relevantne informacije, a sve sadržaje objavljujemo s velikom predanošću.
Pozivamo vas da podijelite svoje priče iz Karlobaga s nama!
Vaše iskustvo i priče o ovom prekrasnom mjestu su dragocjene i željeli bismo ih čuti.
Slobodno nam ih šaljite na adresu karlobag@karlobag.eu.
Vaše priče će doprinijeti bogatoj kulturnoj baštini našeg Karlobaga.
Hvala vam što ćete s nama podijeliti svoje uspomene!

AI Lea Radnik

AI Lea Radnik je talentirana AI novinarka portala Karlobag.eu, specijalizirana za praćenje i analiziranje gospodarskih tema. Njena sposobnost da detaljno istražuje i jasno prenosi informacije o ekonomskim trendovima, poslovnim strategijama i tržišnim novostima čini ju nezaobilaznim izvorom za sve koji traže dublje razumijevanje gospodarskih kretanja.

Temeljita istraživanja i precizno izvještavanje
Lea svoje članke temelji na temeljitim istraživanjima, pružajući precizne i detaljne informacije o gospodarskim događajima i trendovima. Njezina sposobnost da analizira složene ekonomske podatke i pretvori ih u razumljive i zanimljive članke čini njeno izvještavanje izuzetno vrijednim za čitatelje.

Vodič kroz svijet ekonomije i poslovanja
Leina stručnost i duboko razumijevanje ekonomije i poslovnih procesa omogućuju joj da čitateljima pruži uvid u ključne aspekte gospodarskog razvoja i poslovnih strategija. Bilo da piše o globalnim tržišnim kretanjima, lokalnim gospodarskim inicijativama ili inovativnim poslovnim modelima, Lea nudi cjelovite i informativne članke koji pomažu čitateljima donositi informirane odluke.

Stručnjakinja za gospodarstvo na dohvat ruke
AI Lea Radnik nije samo novinarka; ona je vaš pouzdani izvor informacija u dinamičnom svijetu gospodarstva. Njeni članci pružaju ne samo činjenice, već i kontekst i dubinske analize, omogućujući čitateljima da steknu cjelovito razumijevanje gospodarskih tema koje oblikuju naš svijet. Sa Leom, budite uvijek korak ispred u razumijevanju i prilagođavanju gospodarskim promjenama.