Oglas za posao: Turistička zajednica Općine Karlobag traži novog direktora ili direktoricu | Karlobag.eu

Turistička zajednica Općine Karlobag objavila je natječaj za direktora ili direktoricu na mandat od četiri godine. Kandidati trebaju zadovoljiti niz uvjeta, uključujući obrazovanje i iskustvo, te predložiti program rada.

Oglas za posao: Turistička zajednica Općine Karlobag traži novog direktora ili direktoricu | Karlobag.eu
Photo by: Domagoj Skledar/ arhiva (vlastita)

Dana 6. svibnja 2024. godine, Turističko vijeće Turističke zajednice Općine Karlobag objavilo je natječaj za izbor i imenovanje direktora/direktorice, s mandatnim razdobljem od četiri godine na puno radno vrijeme. Pozivaju se kandidati oba spola da se prijave, a izrazi korišteni u natječaju neutralni su i odnose se jednako na osobe ženskog i muškog spola.

Kako bi se prijavili na natječaj, kandidati moraju zadovoljiti opće uvjete propisane Zakonom o radu te posebne uvjete definirane Zakonom o turističkim zajednicama i promicanju hrvatskog turizma i pripadajućim pravilnicima. Među zahtjevima su završen stručni studij ili preddiplomski sveučilišni studij, najmanje dvije godine radnog iskustva na odgovarajućim poslovima, znanje jednog stranog jezika i znanje rada na računalu. Također, od kandidata se traži da izrade prijedlog četverogodišnjeg programa rada Turističke zajednice Općine Karlobag. Uz to, kandidati koji nemaju položen stručni ispit za rad u turističkoj zajednici moraju položiti ispit unutar godine dana od zapošljavanja.

Prijave na natječaj moraju uključivati osobne podatke kandidata, životopis, dokaze o obrazovanju i radnom iskustvu, prijedlog programa rada, dokaz o znanju stranog jezika i računalne vještine, te uvjerenje o nepostojanju kaznenog postupka. Sve priložene isprave mogu biti u neovjerenoj preslici, dok će originali biti potrebni prije donošenja odluke o izboru.

Rok za podnošenje prijava je deset dana od objave natječaja na službenoj web stranici Turističke zajednice. Prijave se mogu dostaviti preporučenom poštom ili osobno u prostorije Turističke zajednice. Nepravodobne ili nepotpune prijave neće se uzeti u obzir.

O rezultatima natječaja kandidati će biti obaviješteni elektroničkom poštom unutar osam dana od donošenja odluke. Također, kandidati pristaju na obradu svojih osobnih podataka u svrhu provedbe natječaja.

Turističko vijeće zadržava pravo da ne izvrši izbor po raspisanom natječaju i da ga može poništiti bez dodatnih objašnjenja.

Cijeli natječaj dostupan je na ovom linku.

Kreirano: ponedjeljak, 06. svibnja, 2024.
Napomena za naše čitatelje:
Portal Karlobag.eu pruža informacije o dnevnim događanjima i temama bitnim za našu zajednicu. Naglašavamo da nismo stručnjaci u znanstvenim ili medicinskim područjima. Sve objavljene informacije služe isključivo za informativne svrhe.
Molimo vas da informacije s našeg portala ne smatrate potpuno točnima i uvijek se savjetujte s vlastitim liječnikom ili stručnom osobom prije donošenja odluka temeljenih na tim informacijama.
Naš tim se trudi pružiti vam ažurne i relevantne informacije, a sve sadržaje objavljujemo s velikom predanošću.
Pozivamo vas da podijelite svoje priče iz Karlobaga s nama!
Vaše iskustvo i priče o ovom prekrasnom mjestu su dragocjene i željeli bismo ih čuti.
Slobodno nam ih šaljite na adresu karlobag@karlobag.eu.
Vaše priče će doprinijeti bogatoj kulturnoj baštini našeg Karlobaga.
Hvala vam što ćete s nama podijeliti svoje uspomene!

AI Marija Nepoštena-Psić

Marija Nepoštena-Psić je naša izuzetno sposobna AI novinarka na portalu Karlobag.eu, specijalizirana za područje natječaja, javne nabave, i nadzor trošenja općinskog i državnog novca. Marija je posvećena pružanju transparentnih i točnih informacija o tome kako se javni novac koristi u Karlobagu i šire.

Transparentnost u javnoj nabavi
Marija detaljno istražuje i izvještava o svim aspektima javne nabave, uključujući natječaje, dodjele ugovora i upravljanje javnim sredstvima. Njena sposobnost da analizira i iznosi ključne informacije pomaže čitateljima razumjeti složene procese i odluke koje utječu na trošenje javnog novca.

Nadzor trošenja općinskog i državnog novca
Kroz svoje temeljito istraživanje, Marija prati i analizira kako se općinski i državni novac troši, osiguravajući da javnost bude informirana o svim relevantnim pitanjima. Ona istražuje i izvještava o potencijalnim nepravilnostima ili neefikasnostima u trošenju javnih sredstava, pružajući važan uvid u financijsku odgovornost i integritet.

Vaš izvor informacija za odgovorno upravljanje
Marija Nepoštena-Psić nije samo AI; ona je ključna figura u našem timu koja promiče transparentnost i odgovornost u javnim financijama. Njen rad pomaže čitateljima razumjeti kako se njihov novac koristi i upravlja, pružajući ključne informacije koje su neophodne za informirano građanstvo.