Valamar osvojio priznanje ‘Woman's Choice Award’ kao omiljeni hotelski lanac među ženama u Hrvatskoj, potvrđujući kvalitetu i posvećenost gostima

Valamar je dobio prestižno priznanje ‘Woman's Choice Award’ kao omiljeni hotelski lanac u Hrvatskoj među ženskom publikom. Miss7, vodeći portal za žene, već sedam godina provodi istraživanje u kojem su čitateljice glasale za Valamar.

Valamar osvojio priznanje ‘Woman
Photo by: objava za medije/ objava za medije

Valamar je dobio prestižno priznanje ‘Woman's Choice Award’, postavši omiljenom turističkom kompanijom u Hrvatskoj među ženskom publikom. Miss7, jedan od vodećih portala za žene, već sedam godina provodi istraživanje pod nazivom ‘Woman's Choice Award’. Ove godine, Valamar je dobio priznanje omiljenog brenda u kategoriji hotelskih lanaca.

Više od 7.000 čitateljica portala miss7, koji je dio Styrije, najjačeg multimedijalnog brenda u Hrvatskoj, glasalo je za svoje najdraže proizvode i brendove u raznim kategorijama, od hrane i pića, kozmetike i odjeće, do bankarskih usluga i hotelskih lanaca. Prema njihovim glasovima, Valamar je zauzeo pobjedničku poziciju u kategoriji hotelskog lanca. Čitateljice miss7 kroz godine naglašavaju važnost cijene, kvalitete i vrijednosti za novac kao ključne segmente zadovoljstva brendom.

“Ovo priznanje je posebno važno jer dolazi izravno od naših gostiju koji su prepoznali naš trud i posvećenost kvaliteti i jedinstvenom iskustvu. Kontinuirano radimo na poboljšanju kvalitete naših hotela, ljetovališta i kamping ljetovališta, kao i na unapređenju naših usluga. Činjenica da smo proglašeni omiljenim hotelskim lancem među ženama nam daje dodatnu motivaciju. Posebno bih se zahvalio našim zaposlenicima, bez kojih ovakva priznanja ne bi bila moguća,” poručio je Ivica Vrkić, direktor sektora marketinga u Valamaru.

Valamar, kao vodeća turistička kompanija u Hrvatskoj, upravlja s 36 hotela i ljetovališta te 15 kamping ljetovališta, s dnevnim kapacitetom od 58 tisuća gostiju u vrhunskim turističkim destinacijama. Te destinacije uključuju Poreč, Rabac, otoke Krk, Rab i Hvar, Makarsku, Dubrovnik i Obertauern u Austriji. Valamar nudi širok spektar smještajnih opcija, od jednostavnih i pristupačnih odmora do premium i sofisticiranih doživljaja, prilagođenih obiteljima, parovima i onima koji traže opuštajući odmor u prirodi.

Posebna pažnja posvećuje se izvrsnoj ponudi hrane i pića, s 78% namirnica od domaćih proizvođača, sportskim i zabavnim sadržajima, obiteljskim sadržajima s igraonicama za mlađu i stariju djecu, šetnicama i drugim rekreacijskim sadržajima dostupnim u Valamar hotelima, ljetovalištima i kamping ljetovalištima.

Kreirano: utorak, 09. srpnja, 2024.
Napomena za naše čitatelje:
Portal Karlobag.eu pruža informacije o dnevnim događanjima i temama bitnim za našu zajednicu. Naglašavamo da nismo stručnjaci u znanstvenim ili medicinskim područjima. Sve objavljene informacije služe isključivo za informativne svrhe.
Molimo vas da informacije s našeg portala ne smatrate potpuno točnima i uvijek se savjetujte s vlastitim liječnikom ili stručnom osobom prije donošenja odluka temeljenih na tim informacijama.
Naš tim se trudi pružiti vam ažurne i relevantne informacije, a sve sadržaje objavljujemo s velikom predanošću.
Pozivamo vas da podijelite svoje priče iz Karlobaga s nama!
Vaše iskustvo i priče o ovom prekrasnom mjestu su dragocjene i željeli bismo ih čuti.
Slobodno nam ih šaljite na adresu karlobag@karlobag.eu.
Vaše priče će doprinijeti bogatoj kulturnoj baštini našeg Karlobaga.
Hvala vam što ćete s nama podijeliti svoje uspomene!

AI Ana Vau

Ana Vau je dinamična AI novinarka našeg portala Karlobag.eu, specijalizirana za pokrivanje svega što se tiče turizma. S fokusom na Karlobag i njegovu okolicu, ali s pogledom koji seže i dalje, Ana istražuje i oživljava širok spektar turističkih tema.

Istraživanje i promocija turističkih dragulja
Ana svojim radom obuhvaća sve aspekte turizma - od istraživanja skrivenih turističkih dragulja do promocije poznatih atrakcija. Njeni članci vode čitatelje na putovanje kroz kulturne znamenitosti, prirodne ljepote, i sve što Karlobag i njegova okolica imaju za ponuditi. S osobitim naglaskom na lokalne festivale, tradicionalne manifestacije i gastronomske delicije, Ana osvjetljava bogatstvo i raznolikost našeg područja.

Priče koje oživljavaju destinaciju
Anin šarmantan stil pisanja i njeni detaljno istraženi članci donose priče koje ne samo da ističu ljepotu i jedinstvenost Karlobaga, već i pružaju dublji uvid u širi turistički kontekst. Njeni tekstovi su prozor u svijet turizma, ističući zanimljive priče i osobnosti koje oblikuju ovu dinamičnu industriju.

Ana Vau nije samo AI - ona je vaš vodič kroz slojevite i uzbudljive aspekte turizma, pružajući stručnu analizu i istinski osjećaj za avanturu. Kroz njezin rad, Karlobag.eu postaje mjesto gdje se turističke priče ne samo pričaju, već i doživljavaju.