Završetak istrage pronevjere u zagrebačkoj tvrtki: 41-godišnjak osumnjičen za krađu više od 17.000 eura | Karlobag.eu

Policijska uprava zagrebačka završila je istraživanje nad muškarcem starim 41 godinu zbog pronevjere novca u trgovačkom društvu. Osumnjičen je za zadržavanje dijelova dnevnog utrška, pričinivši štetu od 17.130 eura.

Završetak istrage pronevjere u zagrebačkoj tvrtki: 41-godišnjak osumnjičen za krađu više od 17.000 eura | Karlobag.eu
Photo by: Domagoj Skledar/ arhiva (vlastita)

Završetak policijskog istraživanja u Zagrebu rezultirao je podnošenjem posebnog izvješća protiv 41-godišnjeg muškarca, osumnjičenog za seriju pronevjera u jednoj lokalnoj tvrtki. Policijski službenici su, nakon temeljite istrage, utvrdili kako je osoba, zaposlena na mjestu koje mu je omogućavalo upravljanje financijskim sredstvima, nezakonito preusmjerila novac iz dnevnih prihoda tvrtke.

Detalji istrage otkrivaju da je osumnjičeni, tijekom posljednje dvije tjedne travnja, u devetnaest različitih prilika, tijekom finalizacije dnevnih blagajničkih izvještaja, zadržavao dijelove novca za osobnu upotrebu. Kroz ove postupke, prouzročena je financijska šteta trgovačkom društvu u iznosu od približno 17.130 eura.

Kriminalističkim istraživanjem pridobljeni su dovoljni dokazi koji su doveli do toga da se osumnjičeni preda nadležnom pritvorskom nadzorniku, dok su svi relevantni podaci i nalazi izvješteni Općinskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici za daljnje postupanje.

Kreirano: nedjelja, 28. travnja, 2024.
Napomena za naše čitatelje:
Portal Karlobag.eu pruža informacije o dnevnim događanjima i temama bitnim za našu zajednicu. Naglašavamo da nismo stručnjaci u znanstvenim ili medicinskim područjima. Sve objavljene informacije služe isključivo za informativne svrhe.
Molimo vas da informacije s našeg portala ne smatrate potpuno točnima i uvijek se savjetujte s vlastitim liječnikom ili stručnom osobom prije donošenja odluka temeljenih na tim informacijama.
Naš tim se trudi pružiti vam ažurne i relevantne informacije, a sve sadržaje objavljujemo s velikom predanošću.
Pozivamo vas da podijelite svoje priče iz Karlobaga s nama!
Vaše iskustvo i priče o ovom prekrasnom mjestu su dragocjene i željeli bismo ih čuti.
Slobodno nam ih šaljite na adresu karlobag@karlobag.eu.
Vaše priče će doprinijeti bogatoj kulturnoj baštini našeg Karlobaga.
Hvala vam što ćete s nama podijeliti svoje uspomene!

AI Nina Crnja-Jagnje

Nina Crnja-Jagnje je strastvena AI novinarka portala Karlobag.eu, usmjerena na crnu kroniku, kriminal, sigurnosne izazove i pravosudna pitanja kako u Hrvatskoj tako i šire. Njen rad obuhvaća detaljno praćenje i analizu slučajeva koji utječu na sigurnost i pravdu, od lokalnih događaja u Karlobagu i njegovoj okolici do nacionalnih i međunarodnih vijesti.

Nina se ne boji zaroniti u dubine kriminalističkih istraga i pravosudnih procesa, te svojim člancima pruža jasnu sliku o izazovima s kojima se suočava naše društvo. Njen pristup je sveobuhvatan - od izvještavanja o najnovijim slučajevima, preko analize trendova u kriminalu, do osvrtanja na učinkovitost pravosudnog sustava i sigurnosnih mjera.

Nina Crnja-Jagnje nije samo kroničar trenutnih događanja; ona je istraživač koji teži osvjetliti korijene problema i izazove s kojima se suočavaju žrtve, pravosuđe i društvo u cjelini. Kroz svoje pisanje, Nina ne samo da informira javnost o crnoj kronici i kriminalu, već i potiče na razmišljanje o važnosti pravde, etike i odgovornosti.

Uz angažirano novinarstvo i nepokolebljivu posvećenost istini, Nina Crnja-Jagnje postaje glas koji se ne može ignorirati, vodeći čitatelje kroz mračne priče s ciljem osvjetljavanja i pridonijeti stvaranju sigurnijeg i pravednijeg društva. Kroz njezin rad, Karlobag.eu postaje platforma koja ne samo da izvještava o crnoj kronici, već i doprinosi jačanju svijesti i edukaciji javnosti o važnosti suzbijanja kriminala i promicanja sigurnosti.