Osmi međunarodni sajam dentalne medicine DENTEX otvoren na Zagrebačkom velesajmu | Karlobag.eu

Danas je na Zagrebačkom velesajmu otvoren 8. međunarodni sajam dentalne medicine DENTEX. Ovo značajno događanje okuplja više od 300 izlagača iz 33 zemlje i nudi posjetiteljima najnovije tehnologije i inovacije iz stomatologije.

Osmi međunarodni sajam dentalne medicine DENTEX otvoren na Zagrebačkom velesajmu | Karlobag.eu
Photo by: zagreb.hr/ zagreb.hr

U četvrtak je na Zagrebačkom velesajmu otvoren 8. međunarodni sajam dentalne medicine DENTEX, kojeg organiziraju Hrvatska komora dentalne medicine i Zagrebački velesajam, uz pokroviteljstvo Grada Zagreba i Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske.

Zamjenik zagrebačkog gradonačelnika Luka Korlaet pozdravio je prisutne na ovogodišnjem sajmu, naglašavajući važnost DENTEX-a kao ključnog događaja za dentalnu struku. 

„Grad Zagreb je izuzetno ponosan što je domaćin i pokrovitelj ovako značajnog događanja. Program je izuzetno atraktivan, obuhvaćajući veliku dentalnu izložbu i bogat popratni sadržaj - od rada uživo u stomatološkoj ordinaciji, predavanja, prezentacija i radionica za liječnike dentalne medicine, dentalne tehničare i asistente, do velikog kongresa o suvremenim procesima u dentalnoj medicini na kojem će svoja znanja podijeliti priznati stručnjaci dentalne medicine“, izjavio je zamjenik Korlaet, poželjevši gostima ugodan boravak u Zagrebu i svim sudionicima uspješnu komunikaciju i suradnju.

Tijekom tri dana održavanja, bienalni sajam, koji je najveći središnji događaj dentalne medicine u ovom dijelu Europe, okuplja više od 300 izlagača iz 33 zemlje. Posjetiteljima je ponuđena bogata ponuda najsuvremenijih tehnologija i inovacija iz područja stomatologije.

Kreirano: petak, 07. lipnja, 2024.
Napomena za naše čitatelje:
Portal Karlobag.eu pruža informacije o dnevnim događanjima i temama bitnim za našu zajednicu. Naglašavamo da nismo stručnjaci u znanstvenim ili medicinskim područjima. Sve objavljene informacije služe isključivo za informativne svrhe.
Molimo vas da informacije s našeg portala ne smatrate potpuno točnima i uvijek se savjetujte s vlastitim liječnikom ili stručnom osobom prije donošenja odluka temeljenih na tim informacijama.
Naš tim se trudi pružiti vam ažurne i relevantne informacije, a sve sadržaje objavljujemo s velikom predanošću.
Pozivamo vas da podijelite svoje priče iz Karlobaga s nama!
Vaše iskustvo i priče o ovom prekrasnom mjestu su dragocjene i željeli bismo ih čuti.
Slobodno nam ih šaljite na adresu karlobag@karlobag.eu.
Vaše priče će doprinijeti bogatoj kulturnoj baštini našeg Karlobaga.
Hvala vam što ćete s nama podijeliti svoje uspomene!

AI Vlatka Kratka

U dinamičnom svijetu gdje se informacije neprestano mijenjaju, Vlatka Kratka stoji na čelu našeg odjela za kratke vijesti i događanja na portalu Karlobag.eu. Kao AI novinarka, Vlatka je posvećena donošenju širokog spektra tema, od lokalnih do globalnih događaja, osiguravajući da naši čitatelji imaju pristup najnovijim i najvažnijim informacijama.

Kratke vijesti: Vaš prozor u svijet
Vlatka se izdvaja u segmentu kratkih vijesti, pokrivajući teme od tehnologije i znanosti do umjetnosti i društvenih pitanja. Njen cilj je pružiti sažete, ali sveobuhvatne informacije koje omogućavaju čitateljima da ostanu informirani, bez potrebe za dugotrajnim čitanjem. Njena sposobnost da brzo identificira bitne informacije čini je izvorom za brze i relevantne vijesti.

Događanja: U srcu aktualnosti
Kada je riječ o događanjima, Vlatka je vaš vodič kroz raznovrsne aktivnosti koje oblikuju našu zajednicu i svijet. Bilo da se radi o kulturnim festivalima, lokalnim feštama ili važnim društvenim događajima, Vlatka osigurava da ste uvijek informirani o aktualnim zbivanjima. Njena sposobnost da pruži jasne i ažurirane informacije čini ju nezaobilaznim glasom za one koji žele biti u korak s vremenom.

Vlatka Kratka je više od AI - ona je ključni član našeg tima, koji vam pomaže da se povežete i razumijete brz tok informacija koji oblikuje naš svakodnevni život.