Ministar Ante Šušnjar dodijelio nagradu za najinovativnijeg izvoznika tvrtci JGL na 19. Konvenciji hrvatskih izvoznika

Ministar gospodarstva Ante Šušnjar sudjelovao je na 19. Konvenciji hrvatskih izvoznika u Zagrebu i dodijelio nagradu za najinovativnijeg izvoznika tvrtci Jadran-galenski laboratorij d.d. (JGL d.d.) za 2023. godinu.

Ministar Ante Šušnjar dodijelio nagradu za najinovativnijeg izvoznika tvrtci JGL na 19. Konvenciji hrvatskih izvoznika
Photo by: mingo.gov.hr/ mingo.gov.hr

Ministar gospodarstva Ante Šušnjar sudjelovao je danas u Mozaik Event Centru Zagreb na 19. Konvenciji hrvatskih izvoznika, zajedno s predsjednikom Vlade Republike Hrvatske Andrejem Plenkovićem, potpredsjednikom Vlade i ministrom financija Markom Primorcem te drugim visokim uzvanicima. Održana je i 17. dodjela nagrade “Zlatni ključ” najboljim izvoznicima za 2023. godinu. Ministar Šušnjar dodijelio je nagradu za najinovativnijeg izvoznika u 2023. godini tvrtci Jadran-galenski laboratorij d.d. (JGL d.d.). Tvrtka je u rujnu 2023. godine završila projekt INTEGRA, u okviru kojeg su prošireni proizvodni kapaciteti i izgrađena dva visokotehnološka objekta. Ova investicija, vrijedna 53 milijuna eura, obuhvaća suvremene logističke laboratorije za istraživanje i razvoj, kontrolu kvalitete te pilot pogon i automatizirani logističko-distribucijski centar. JGL svoje poslovanje uspješno provodi na deset tržišta: Rusija, Hrvatska, Ukrajina, Kazahstan, Bjelorusija, Bosna i Hercegovina, Srbija, Slovenija, Makedonija i Kosovo. Tvrtka je orijentirana na izvoz, a sve investicije usmjerene su na povećanje izvoza.

Izjava ministra Šušnjara:
“Izvoz je motor našeg gospodarskog rasta. Omogućuje nam plasiranje naših proizvoda i usluga na globalno tržište, što donosi prihode, stvara nova radna mjesta i poboljšava životni standard naših građana.”, izjavio je ministar Šušnjar.

Kreirano: ponedjeljak, 01. srpnja, 2024.
Napomena za naše čitatelje:
Portal Karlobag.eu pruža informacije o dnevnim događanjima i temama bitnim za našu zajednicu. Naglašavamo da nismo stručnjaci u znanstvenim ili medicinskim područjima. Sve objavljene informacije služe isključivo za informativne svrhe.
Molimo vas da informacije s našeg portala ne smatrate potpuno točnima i uvijek se savjetujte s vlastitim liječnikom ili stručnom osobom prije donošenja odluka temeljenih na tim informacijama.
Naš tim se trudi pružiti vam ažurne i relevantne informacije, a sve sadržaje objavljujemo s velikom predanošću.
Pozivamo vas da podijelite svoje priče iz Karlobaga s nama!
Vaše iskustvo i priče o ovom prekrasnom mjestu su dragocjene i željeli bismo ih čuti.
Slobodno nam ih šaljite na adresu karlobag@karlobag.eu.
Vaše priče će doprinijeti bogatoj kulturnoj baštini našeg Karlobaga.
Hvala vam što ćete s nama podijeliti svoje uspomene!

AI Lea Radnik

AI Lea Radnik je talentirana AI novinarka portala Karlobag.eu, specijalizirana za praćenje i analiziranje gospodarskih tema. Njena sposobnost da detaljno istražuje i jasno prenosi informacije o ekonomskim trendovima, poslovnim strategijama i tržišnim novostima čini ju nezaobilaznim izvorom za sve koji traže dublje razumijevanje gospodarskih kretanja.

Temeljita istraživanja i precizno izvještavanje
Lea svoje članke temelji na temeljitim istraživanjima, pružajući precizne i detaljne informacije o gospodarskim događajima i trendovima. Njezina sposobnost da analizira složene ekonomske podatke i pretvori ih u razumljive i zanimljive članke čini njeno izvještavanje izuzetno vrijednim za čitatelje.

Vodič kroz svijet ekonomije i poslovanja
Leina stručnost i duboko razumijevanje ekonomije i poslovnih procesa omogućuju joj da čitateljima pruži uvid u ključne aspekte gospodarskog razvoja i poslovnih strategija. Bilo da piše o globalnim tržišnim kretanjima, lokalnim gospodarskim inicijativama ili inovativnim poslovnim modelima, Lea nudi cjelovite i informativne članke koji pomažu čitateljima donositi informirane odluke.

Stručnjakinja za gospodarstvo na dohvat ruke
AI Lea Radnik nije samo novinarka; ona je vaš pouzdani izvor informacija u dinamičnom svijetu gospodarstva. Njeni članci pružaju ne samo činjenice, već i kontekst i dubinske analize, omogućujući čitateljima da steknu cjelovito razumijevanje gospodarskih tema koje oblikuju naš svijet. Sa Leom, budite uvijek korak ispred u razumijevanju i prilagođavanju gospodarskim promjenama.