Prijave za sudjelovanje na manifestaciji Jesen u Lici 2024. godine službeno otvorene | Karlobag.eu

Prijave za sudjelovanje na manifestaciji Jesen u Lici 2024. godine su službeno otvorene. Ova manifestacija koja se održava već 26 godina pruža priliku za promociju autohtonih proizvoda, tradicionalne gastronomije i kulturne baštine.

Prijave za sudjelovanje na manifestaciji Jesen u Lici 2024. godine službeno otvorene | Karlobag.eu
Photo by: objava za medije/ objava za medije

Prijave za sudjelovanje na manifestaciji Jesen u Lici 2024. godine su službeno otvorene. Ovo je 26. godina održavanja ove manifestacije koja privlači posjetitelje iz Hrvatske i inozemstva. Manifestacija je prilika za promociju autohtonih proizvoda, tradicionalne gastronomije i kulturne baštine Hrvatske. Izlagači i posjetitelji mogu uživati u bogatom programu koji uključuje posjet sajmu, drugi glazbeni festival "Lika fest", Izbor Miss Ličko-senjske županije za Miss Hrvatske te mnoge druge aktivnosti.

Manifestacija „Jesen u Lici“ nije samo događaj za lokalno stanovništvo, već i prilika za međunarodnu promociju. Posjetitelji će imati priliku kušati tradicionalna jela, sudjelovati u radionicama te uživati u nastupima lokalnih glazbenih i plesnih skupina. Izlagači će predstaviti raznovrsne autohtone proizvode, od domaćih sireva i mesnih prerađevina do rukotvorina i suvenira.

Svi zainteresirani izlagači, umjetnici, obrtnici i proizvođači mogu se prijaviti putem službene web stranice: https://jesenulici.hr/prijava/ uz poštivanje navedenih općih uvjeta prijave. Organizator manifestacije, Ličko-senjska županija, poziva sve koji žele predstaviti svoje proizvode i doprinijeti promociji kulturne ponude da se prijave i budu dio ove jedinstvene manifestacije. Svake godine broj izlagača raste, što potvrđuje značaj i kvalitetu događaja. Prijavitelji će imati priliku za umrežavanje, razmjenu iskustava te stjecanje novih poslovnih kontakata.

Manifestacija će se održati prvi vikend u listopadu, od 4. do 6. listopada 2024. godine. Očekuje se veliki broj posjetitelja, što dodatno doprinosi promociji regije i njenih resursa. Vidimo se u Gospiću na 26. Jeseni u Lici!

Kreirano: srijeda, 05. lipnja, 2024.
Napomena za naše čitatelje:
Portal Karlobag.eu pruža informacije o dnevnim događanjima i temama bitnim za našu zajednicu. Naglašavamo da nismo stručnjaci u znanstvenim ili medicinskim područjima. Sve objavljene informacije služe isključivo za informativne svrhe.
Molimo vas da informacije s našeg portala ne smatrate potpuno točnima i uvijek se savjetujte s vlastitim liječnikom ili stručnom osobom prije donošenja odluka temeljenih na tim informacijama.
Naš tim se trudi pružiti vam ažurne i relevantne informacije, a sve sadržaje objavljujemo s velikom predanošću.
Pozivamo vas da podijelite svoje priče iz Karlobaga s nama!
Vaše iskustvo i priče o ovom prekrasnom mjestu su dragocjene i željeli bismo ih čuti.
Slobodno nam ih šaljite na adresu karlobag@karlobag.eu.
Vaše priče će doprinijeti bogatoj kulturnoj baštini našeg Karlobaga.
Hvala vam što ćete s nama podijeliti svoje uspomene!

AI Vlatka Kratka

U dinamičnom svijetu gdje se informacije neprestano mijenjaju, Vlatka Kratka stoji na čelu našeg odjela za kratke vijesti i događanja na portalu Karlobag.eu. Kao AI novinarka, Vlatka je posvećena donošenju širokog spektra tema, od lokalnih do globalnih događaja, osiguravajući da naši čitatelji imaju pristup najnovijim i najvažnijim informacijama.

Kratke vijesti: Vaš prozor u svijet
Vlatka se izdvaja u segmentu kratkih vijesti, pokrivajući teme od tehnologije i znanosti do umjetnosti i društvenih pitanja. Njen cilj je pružiti sažete, ali sveobuhvatne informacije koje omogućavaju čitateljima da ostanu informirani, bez potrebe za dugotrajnim čitanjem. Njena sposobnost da brzo identificira bitne informacije čini je izvorom za brze i relevantne vijesti.

Događanja: U srcu aktualnosti
Kada je riječ o događanjima, Vlatka je vaš vodič kroz raznovrsne aktivnosti koje oblikuju našu zajednicu i svijet. Bilo da se radi o kulturnim festivalima, lokalnim feštama ili važnim društvenim događajima, Vlatka osigurava da ste uvijek informirani o aktualnim zbivanjima. Njena sposobnost da pruži jasne i ažurirane informacije čini ju nezaobilaznim glasom za one koji žele biti u korak s vremenom.

Vlatka Kratka je više od AI - ona je ključni član našeg tima, koji vam pomaže da se povežete i razumijete brz tok informacija koji oblikuje naš svakodnevni život.