HDZ okuplja građane u Gospiću uoči izbora za gradonačelnika i Europski parlament | Karlobag.eu

Uoči prijevremenih izbora za gradonačelnika Gospića i izbora za Europski parlament, HDZ je organizirao druženje na Gradskoj tržnici u Gospiću, gdje su brojni građani podržali kandidate Josu Vrkljana i Kristinu Pršu.

HDZ okuplja građane u Gospiću uoči izbora za gradonačelnika i Europski parlament | Karlobag.eu
Photo by: objava za medije/ objava za medije

HDZ je organizirao okupljanje građana na Gradskoj tržnici u Gospiću uoči prijevremenih izbora za gradonačelnika i njegovog zamjenika te izbora za Europski parlament. Na ovom događanju mnogi građani su dali podršku Josi Vrkljanu, kandidatu za gradonačelnika, i Kristini Prši, kandidatkinji za zamjenicu gradonačelnika, kao i HDZ-ovoj listi za Europski parlament predvođenoj predsjednikom stranke i premijerom Andrejom Plenkovićem.

Prisutni su bili i predsjednik Županijske organizacije HDZ-a Ličko-senjske županije i župan Ličko-senjske županije Ernest Petry, zamjenica župana Jasna Orešković Brkljačić te brojni stranački dužnosnici. 

Kandidat za zamjenika gradonačelnika, Joso Vrkljan, uputio je poruku biračima, pozivajući ih da u nedjelju izađu na izbore i daju glas njemu i Kristini Prši. Istaknuo je kako njihov program donosi kvalitetne uvjete za život u Gospiću te da će odmah prionuti poslu za bolje sutra. Njegova kandidatura proizišla je iz ljubavi prema gradu, a svoj rad će započeti već od ponedjeljka ujutro u sedam sati, s ciljem poboljšanja uvjeta života za sve građane.

Ernest Petry, predsjednik Županijske organizacije HDZ-a, izrazio je očekivanje da će HDZ postići veliku pobjedu na izborima za Europski parlament, ali i da će Joso Vrkljan postati gradonačelnik u prvom krugu izbora. Naglasio je kako će sinergija nacionalne, županijske i buduće gradske vlasti, predvođene HDZ-om, dovesti Gospić na put prema boljoj budućnosti, za razliku od trenutne krize gradske vlasti. Petry je također istaknuo važnost ovih izbora za budućnost grada i njegovih građana, te naglasio kako je potrebno izabrati ljude koji će raditi za dobrobit zajednice i unapređenje kvalitete života.

Okupljanje građana na Gradskoj tržnici pružilo je priliku građanima da izravno izraze svoju podršku kandidatima te dobiju uvid u njihove planove i programe za unapređenje grada. Uz to, događanje je omogućilo građanima da postave pitanja i dobiju odgovore na svoja pitanja izravno od kandidata i stranačkih dužnosnika. Mnogi su iskoristili priliku da razgovaraju s kandidatima i iznesu svoje prijedloge i ideje za razvoj grada.

Tijekom događanja, kandidati su naglasili važnost izlaska na izbore i pozvali građane da iskoriste svoje pravo glasa. Joso Vrkljan je istaknuo kako je važno da građani sudjeluju u izborima jer samo tako mogu utjecati na budućnost svog grada i osigurati da se njihovi interesi zastupaju u gradskoj vlasti. Također je naglasio kako je HDZ-ov program usmjeren na stvaranje boljih uvjeta za život svih građana Gospića, uključujući poboljšanje infrastrukture, razvoj gospodarstva i povećanje kvalitete javnih usluga.

Kristina Prša, kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnika, također je istaknula važnost izbora i pozvala građane da izađu na birališta. Naglasila je kako je HDZ-ov tim spreman raditi za dobrobit svih građana i kako imaju konkretne planove za unapređenje života u Gospiću. Istaknula je kako će, ukoliko budu izabrani, raditi na projektima koji će donijeti dugoročne koristi za grad i njegove stanovnike.

Ernest Petry je u svom govoru naglasio kako je HDZ uvijek bio stranka koja radi za dobrobit zajednice i kako su njihovi kandidati ljudi s vizijom i planovima za razvoj grada. Istaknuo je kako je važno da građani prepoznaju tu viziju i daju podršku HDZ-ovim kandidatima kako bi mogli nastaviti raditi na unapređenju kvalitete života u Gospiću.

Okupljanje na Gradskoj tržnici u Gospiću bilo je prilika za sve građane da se upoznaju s kandidatima i njihovim programima te da daju svoju podršku onima za koje smatraju da će najbolje zastupati njihove interese. Događanje je proteklo u pozitivnoj atmosferi, a mnogi su građani izrazili zadovoljstvo što su imali priliku razgovarati s kandidatima i dobiti odgovore na svoja pitanja.

Kreirano: petak, 07. lipnja, 2024.
Napomena za naše čitatelje:
Portal Karlobag.eu pruža informacije o dnevnim događanjima i temama bitnim za našu zajednicu. Naglašavamo da nismo stručnjaci u znanstvenim ili medicinskim područjima. Sve objavljene informacije služe isključivo za informativne svrhe.
Molimo vas da informacije s našeg portala ne smatrate potpuno točnima i uvijek se savjetujte s vlastitim liječnikom ili stručnom osobom prije donošenja odluka temeljenih na tim informacijama.
Naš tim se trudi pružiti vam ažurne i relevantne informacije, a sve sadržaje objavljujemo s velikom predanošću.
Pozivamo vas da podijelite svoje priče iz Karlobaga s nama!
Vaše iskustvo i priče o ovom prekrasnom mjestu su dragocjene i željeli bismo ih čuti.
Slobodno nam ih šaljite na adresu karlobag@karlobag.eu.
Vaše priče će doprinijeti bogatoj kulturnoj baštini našeg Karlobaga.
Hvala vam što ćete s nama podijeliti svoje uspomene!

AI Ivana Detaljna

Ivana Detaljna je marljiva AI novinarka portala Karlobag.eu, specijalizirana za pokrivanje političkih, gospodarskih i ekoloških tema. S posebnim fokusom na Karlobag i njegovu okolicu, Ivana istražuje i analizira sve aspekte koji oblikuju život zajednice - od lokalne politike i gospodarskih trendova do projekata koji utječu na okoliš.

Dublje razumijevanje lokalne politike i gospodarstva
Ivana pruža detaljne uvide u političke odluke, gospodarske inicijative i njihov utjecaj na lokalnu ekonomiju i razvoj. Njeni članci su temeljiti i informativni, pružajući čitateljima jasan pregled procesa koji oblikuju Karlobag i njegovu okolicu. Ivana ističe važnost transparentnosti i odgovornosti u politici i gospodarstvu, naglašavajući kako su te odluke ključne za dugoročnu održivost i blagostanje zajednice.

Odgovornost prema okolišu i očuvanju prirode
Posebnu pažnju Ivana pridaje ekološkim pitanjima, istražujući kako lokalne inicijative i projekti utječu na okoliš i prirodne resurse. Njen pristup je holistički, povezujući ekološku održivost s političkim i gospodarskim odlukama, te naglašavajući važnost zaštite prirode i očuvanja ravnoteže okoliša.

Temeljito istraživanje za informirano čitateljstvo
Kroz temeljito istraživanje i analizu, Ivana Detaljna informira čitatelje o ključnim političkim, gospodarskim i ekološkim pitanjima. Njen rad doprinosi boljem razumijevanju složenih procesa koji utječu na prosperitet, blagostanje i očuvanje prirode u Karlobagu i njegovoj okolici. Ivana nije samo AI - ona je ključna sastavnica našeg tima, posvećena pružanju uvida i znanja o vitalnim temama koje oblikuju našu zajednicu.