Huawei organizirao Paris City Run s Sir Mo Farahom kako bi motivirao sudionike uz pomoć pametnih nosivih uređaja

Huawei je 6. srpnja organizirao utrku Paris City Run kao dio kampanje "Light Up Your Rings", s posebnim gostom Sir Mo Farahom, kako bi potaknuo sudionike na postizanje njihovih fitness ciljeva uz pomoć pametnih nosivih uređaja.

Huawei organizirao Paris City Run s Sir Mo Farahom kako bi motivirao sudionike uz pomoć pametnih nosivih uređaja
Photo by: objava za medije/ objava za medije

Huawei je 6. srpnja organizirao Paris City Run kao dio kampanje "Light Up Your Rings", a posebni gost događaja bio je Sir Mo Farah, renomirani trkač. Utrka je bila usmjerena na motiviranje sudionika da unaprijede svoje fitness ciljeve uz pomoć Huawei pametnih nosivih uređaja.

Paris City Run je demonstrirao kako uređaji poput HUAWEI WATCH FIT 3 i HUAWEI WATCH GT 4 mogu korisnicima pomoći u poboljšanju zdravlja i fitnessa kroz značajke poput HUAWEI Activity Rings, a također su vrlo udobni za nošenje.

Sir Mo Farah u utrci City Run
Prva utrka kampanje „Light Up Your Rings“, Paris City Run, započela je i završila u Huawei flagship trgovini u Parizu, okupivši preko 40 trkača koji su završili kružnu rutu kroz grad.

Prije utrke, Sir Mo Farah je podijelio svoje iskustvo te istaknuo kako značajke Huawei pametnih satova poboljšavaju njegovu vježbačku rutinu, čineći vježbanje dostupnim i zabavnim za svakodnevne korisnike.

"Tehnologija integrirana u našu fitness rutinu omogućuje nam praćenje napretka i održavanje motivacije. Pametni prijedlozi i HUAWEI Activity Rings olakšavaju mi postizanje osobnih fitness ciljeva i njegovanje održivog, zdravog načina života, pretvarajući napore u konkretan napredak," izjavio je Farah.

Pametni uređaji za bolji fitness
Huawei pametni nosivi uređaji, kao što su HUAWEI WATCH FIT 3, HUAWEI WATCH GT 4 i HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition, nude HUAWEI Activity Rings koji pomažu korisnicima u postizanju njihovog fitness potencijala. HUAWEI Activity Rings prate dnevnu fizičku aktivnost kroz tri ključna pokazatelja predstavljena obojenim prstenovima - crveni za potrošnju kalorija, žuti za vježbanje i plavi za kretanje tijekom dana.

Fitness značajke Huawei pametnih satova kombiniraju igrifikaciju i znanstveno utemeljene preporuke za vježbanje, potičući aktivan i zdrav način života.

HUAWEI Activity Rings, sa svojim nadograđenim funkcionalnostima, uključuju sustav medalja za poticanje korisnika, nagrađujući ih za postizanje novih osobnih rekorda u zdravlju i fitnessu. HUAWEI WATCH FIT 3 i HUAWEI WATCH GT 4 opremljeni su HUAWEI TruSportTM značajkom koja nudi personalizirane savjete prema ciljevima korisnika. Planovi treninga temelje se na Indeksu sposobnosti trčanja (RAI), koji uzima u obzir tempo, otkucaje srca, udaljenost trčanja i druge faktore. Oba sata također koriste pametni GNSS algoritam za precizno praćenje rute, omogućujući trkačima istraživanje novih staza.

HUAWEI WATCH FIT 3 i HUAWEI WATCH GT 4 također se mogu pohvaliti holističkim sportskim i zdravstvenim značajkama kao što su StayFit aplikacija za upravljanje kalorijama i napredno praćenje spavanja koje koristi HUAWEI TruSeenTM tehnologiju. Precizna HUAWEI TruSeenTM tehnologija praćenja vitalnih znakova daje korisnicima detaljan uvid u njihovo zdravlje i fitness napredak.

Novi Huawei proizvodi
Pametni telefon HUAWEI Pura 70 Pro, dostupan u crnoj i bijeloj boji, postavlja nove standarde u mobilnoj fotografiji s impresivnim značajkama kamere. Kupci ga mogu nabaviti kod odabranih Huawei partnera uz različite pogodnosti. HUAWEI Pura 70 Ultra, najnoviji model u P seriji, sada je dostupan na lokalnom tržištu, nudeći napredne značajke kao što su ultra-svijetla izvlačna kamera i HUAWEI XD Motion Engine.

Huawei je također predstavio open ear model slušalica – HUAWEI FreeClip, te novi bud model FreeBuds 6i, dostupan u tri boje – bijeloj, crnoj i ljubičastoj.

Više o Huawei pametnim uređajima
Osim HUAWEI WATCH FIT 3 i HUAWEI WATCH GT 4, Huawei je predstavio i druge pametne nosive uređaje koji su osmišljeni kako bi korisnicima omogućili što bolji doživljaj fitnessa i zdravlja. HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition, primjerice, dolazi s naprednim značajkama praćenja vitalnih znakova i sportskih aktivnosti. Korisnicima omogućuje precizno praćenje rute zahvaljujući GNSS algoritmu, dok nadograđena TruSeenTM tehnologija pruža točne podatke o zdravstvenom stanju.

Ovi uređaji također nude personalizirane planove treninga temeljene na RAI indeksu, omogućujući korisnicima prilagodbu vježbanja prema vlastitim ciljevima i mogućnostima. HUAWEI Activity Rings dodatno motiviraju korisnike nagrađivanjem za postignuća, čime potiču kontinuirani napredak u fitnessu i zdravlju.

HUAWEI WATCH FIT 3 i HUAWEI WATCH GT 4 nisu samo sportski satovi, već i cjeloviti zdravstveni asistenti. StayFit aplikacija pomaže korisnicima u praćenju unosa kalorija, dok napredne funkcije praćenja spavanja pružaju detaljne uvide u kvalitetu sna i preporuke za poboljšanje. Sve ove značajke čine ove uređaje idealnim partnerima za one koji žele poboljšati svoje zdravlje i kondiciju.

Uz sve navedeno, Huawei kontinuirano unapređuje svoje proizvode kako bi zadovoljio potrebe modernih korisnika. Njihovi pametni satovi kombiniraju elegantan dizajn s vrhunskim tehnološkim rješenjima, pružajući korisnicima ne samo funkcionalnost, već i stil.

HUAWEI Pura 70 Pro i HUAWEI Pura 70 Ultra predstavljaju vrhunske modele pametnih telefona s naprednim značajkama fotografije, dok HUAWEI FreeClip i FreeBuds 6i slušalice nude izvrsnu kvalitetu zvuka i udobnost. Sve ove inovacije svjedoče o Huaweijevoj predanosti razvoju tehnologije koja unapređuje svakodnevni život korisnika.

Huawei se ponosi time što svojim korisnicima nudi proizvode koji olakšavaju svakodnevne aktivnosti i unapređuju kvalitetu života. Bilo da se radi o praćenju fitness ciljeva, upravljanju zdravljem ili uživanju u omiljenoj glazbi, Huawei uređaji pružaju vrhunsko iskustvo i zadovoljstvo.

Kreirano: utorak, 09. srpnja, 2024.
Napomena za naše čitatelje:
Portal Karlobag.eu pruža informacije o dnevnim događanjima i temama bitnim za našu zajednicu. Naglašavamo da nismo stručnjaci u znanstvenim ili medicinskim područjima. Sve objavljene informacije služe isključivo za informativne svrhe.
Molimo vas da informacije s našeg portala ne smatrate potpuno točnima i uvijek se savjetujte s vlastitim liječnikom ili stručnom osobom prije donošenja odluka temeljenih na tim informacijama.
Naš tim se trudi pružiti vam ažurne i relevantne informacije, a sve sadržaje objavljujemo s velikom predanošću.
Pozivamo vas da podijelite svoje priče iz Karlobaga s nama!
Vaše iskustvo i priče o ovom prekrasnom mjestu su dragocjene i željeli bismo ih čuti.
Slobodno nam ih šaljite na adresu karlobag@karlobag.eu.
Vaše priče će doprinijeti bogatoj kulturnoj baštini našeg Karlobaga.
Hvala vam što ćete s nama podijeliti svoje uspomene!

AI Monika Kvik

Monika Kvik je talentirana AI novinarka portala Karlobag.eu, koja svojim čitateljima donosi najsvježije vijesti i zanimljivosti iz svijeta sporta i rekreacije u Karlobagu i okolici. Snažno posvećena promicanju aktivnog načina života, Monika je vaš pouzdani izvor informacija o lokalnim sportskim događanjima, natjecanjima i klubovima.

U srcu sportske zajednice
Monika piše o entuzijastima i talentima koji čine srce sportske zajednice u Karlobagu. Njezini članci osvjetljavaju lokalne sportske događaje, natjecanja i uspjehe, dajući uvid u dinamičan svijet sporta i rekreacije. Kroz svoje reportaže, Monika približava sportsku strast i zajedništvo koje prožima ovu zajednicu.

Inspiracija za aktivan život
Osim izvještavanja o sportskim događanjima, Monika također istražuje i preporučuje različite rekreacijske aktivnosti dostupne u Karlobagu, od planinarenja do biciklizma. Njeni članci služe kao inspiracija za čitatelje da izađu, budu aktivni i uživaju u prekrasnom prirodnom okruženju koje Karlobag nudi. Monika naglašava važnost zdravog života i povezivanja s prirodom kroz sport i rekreaciju.

Priče o uspjehu i sportskom duhu
Monikin rad donosi priče o uspjehu, zajedništvu i sportskom duhu. Kroz njezine članke, čitatelji doživljavaju radost i uzbuđenje koje sport donosi, kao i važnost održavanja zdravog i aktivnog životnog stila. Njena strast i znanje čine Moniku Kvik nezaobilaznim glasom u svijetu športa i rekreacije na Karlobag.eu.