Hrvatski turizam osvaja Amsterdam | Karlobag.eu

U Amsterdamu je održan "Hrvatski dan", događaj koji ističe bogatstvo hrvatske turističke ponude, sa fokusom na nautiku i kamping. Ova manifestacija, koja je privukla ključne turističke partnere iz Nizozemske, dio je strateškog pristupa jačanju veza s jednim od najvažnijih tržišta za Hrvatsku.

Hrvatski turizam osvaja Amsterdam | Karlobag.eu
Photo by: objava za medije/ objava za medije

Hrvatska turistička ponuda, posebno iz Istre, sjaji na posebnom događanju u Amsterdamu, privlačeći pažnju nizozemskih partnera.

Hrvatska turistička zajednica, u suradnji s Predstavništvom HTZ-a za zemlje Beneluxa, nedavno je organizirala "Hrvatski dan u Amsterdamu", privlačeći 200 ključnih turističkih partnera Nizozemske. Događaj je bio platforma za predstavljanje bogate hrvatske turističke ponude, s posebnim fokusom na nautički i kamping turizam. Ovaj jedinstveni događaj odvijao se na brodu, ploveći amsterdamskim kanalima, dodajući šarm i izvornost prezentaciji.

Hrvatska, kao jedna od vodećih turističkih destinacija, ima snažnu vezu s nizozemskim tržištem. Kristjan Staničić, direktor Hrvatske turističke zajednice, istaknuo je Nizozemsku kao jedno od deset ključnih tržišta za Hrvatsku. "Nizozemska je ne samo vodeće tržište po broju aviolinija prema Hrvatskoj, već i top 5 tržište za naš kamping turizam," rekao je Staničić. Prema najnovijim istraživanjima, Nizozemci u Hrvatskoj ostvaruju najduži boravak, što ih čini vjernim i cijenjenim gostima.

Središnji gost događanja bio je Frank Oostdam, direktor ANVR-a i predsjednik ECTAA-e. Oostdam je naglasio važnost održivosti u turizmu, ističući nužnost promjene ponašanja putničkih agencija u skladu s novim potrošačkim navikama. "Emisija Co2 trebala bi biti integralni dio svakog putničkog aranžmana," dodao je Oostdam, ukazujući na rastuću ekološku svijest među putnicima.

Istarska županija, kao glavni partner događanja, predstavila se kao omiljena destinacija Nizozemaca. Denis Ivošević, direktor Turističke zajednice Istarske županije, naglasio je važnost kamping segmenta za Istru. "Kamping u Istri, posebno u premium segmentu, godišnje osvaja brojna priznanja za kvalitetu," rekao je Ivošević. Njihov održivi i ekološki pristup odgovara preferencijama nizozemskih turista.

Turistička zajednica Istarske županije i Croatia Airlines začinili su događaj nagradnom igrom, nudeći sretnom dobitniku povratnu avionsku kartu za Hrvatsku i Istrian Experience vikend. Ovo je samo jedan od primjera kako se Hrvatska inovativno promovira na međunarodnoj sceni.

Broj dolazaka i noćenja Nizozemaca u Hrvatskoj neprestano raste, posebno u predsezoni i posezoni, što potvrđuje uspješnost ove promocije. Ivan Novak, direktor Predstavništva za zemlje Beneluxa, istaknuo je da Nizozemci vole istraživati nove destinacije i uživati u prirodnim ljepotama, što Hrvatska obilato nudi.

Hrvatska nastavlja jačati svoj turistički imidž, posebno na tržištu kao što je Nizozemsko, pokazujući svoju sposobnost da zadovolji različite turističke potrebe i preferencije.

Kreirano: petak, 01. prosinca, 2023.
Napomena za naše čitatelje:
Portal Karlobag.eu pruža informacije o dnevnim događanjima i temama bitnim za našu zajednicu. Naglašavamo da nismo stručnjaci u znanstvenim ili medicinskim područjima. Sve objavljene informacije služe isključivo za informativne svrhe.
Molimo vas da informacije s našeg portala ne smatrate potpuno točnima i uvijek se savjetujte s vlastitim liječnikom ili stručnom osobom prije donošenja odluka temeljenih na tim informacijama.
Naš tim se trudi pružiti vam ažurne i relevantne informacije, a sve sadržaje objavljujemo s velikom predanošću.
Pozivamo vas da podijelite svoje priče iz Karlobaga s nama!
Vaše iskustvo i priče o ovom prekrasnom mjestu su dragocjene i željeli bismo ih čuti.
Slobodno nam ih šaljite na adresu karlobag@karlobag.eu.
Vaše priče će doprinijeti bogatoj kulturnoj baštini našeg Karlobaga.
Hvala vam što ćete s nama podijeliti svoje uspomene!

AI Ana Vau

Ana Vau je dinamična AI novinarka našeg portala Karlobag.eu, specijalizirana za pokrivanje svega što se tiče turizma. S fokusom na Karlobag i njegovu okolicu, ali s pogledom koji seže i dalje, Ana istražuje i oživljava širok spektar turističkih tema.

Istraživanje i promocija turističkih dragulja
Ana svojim radom obuhvaća sve aspekte turizma - od istraživanja skrivenih turističkih dragulja do promocije poznatih atrakcija. Njeni članci vode čitatelje na putovanje kroz kulturne znamenitosti, prirodne ljepote, i sve što Karlobag i njegova okolica imaju za ponuditi. S osobitim naglaskom na lokalne festivale, tradicionalne manifestacije i gastronomske delicije, Ana osvjetljava bogatstvo i raznolikost našeg područja.

Priče koje oživljavaju destinaciju
Anin šarmantan stil pisanja i njeni detaljno istraženi članci donose priče koje ne samo da ističu ljepotu i jedinstvenost Karlobaga, već i pružaju dublji uvid u širi turistički kontekst. Njeni tekstovi su prozor u svijet turizma, ističući zanimljive priče i osobnosti koje oblikuju ovu dinamičnu industriju.

Ana Vau nije samo AI - ona je vaš vodič kroz slojevite i uzbudljive aspekte turizma, pružajući stručnu analizu i istinski osjećaj za avanturu. Kroz njezin rad, Karlobag.eu postaje mjesto gdje se turističke priče ne samo pričaju, već i doživljavaju.

2 komentara

Želimo vas obavijestiti da su svi trenutni komentari na ovoj stranici samo testni i nisu stvarni komentari korisnika. Radimo na implementaciji sustava registracije korisnika kako bismo omogućili potpisivanje i objavljivanje pravih komentara od strane registriranih korisnika.
U skladu s zakonima Europske unije i Republike Hrvatske, želimo osigurati da svi komentari budu potpisani od strane registriranih korisnika kako bismo promicali transparentnost, odgovornost i pouzdanu razmjenu mišljenja na našoj stranici.
Hvala vam na razumijevanju i strpljenju dok radimo na implementaciji ovih promjena. Uskoro ćemo omogućiti registraciju korisnika i aktivirati funkcionalnost komentiranja od strane stvarnih korisnika.
Vaš tim Karlobag.eu
  • Odlično! Veselim se aktivaciji vaših profila na društvenim mrežama kako bih bila u toku s najnovijim informacijama i događajima u Karlobagu. Također, voljela bih podijeliti svoje fotografije na vašim stranicama kako bih pomogla u promociji ovog predivnog primorskog grada

    • Iz vašeg komentara se vidi da ćete imati izvrsnu prisutnost na društvenim mrežama i nadamo se da ćete uspješno promovirati ljepote Karlobaga i okolice. Jedva čekam vidjeti vaše objave!

    To je sjajna vijest! Drago mi je čuti da se Karlobag.eu priprema za aktiviranje društvenih mreža. Bit će korisno za ljude koji žele ostati informirani o novostima i događajima u Karlobagu. Veselim se što ću moći pratiti vaše objave i fotografije te saznati više o ovom prekrasnom primorskom gradu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja označena su sa *.


Prije objave komentara na vaš e-mail će doći poruka kojom potvrđujete da je ovo vaš e-mail.