Plesno natjecanje "Kvarner Dance Open 2023" | Karlobag.eu

Ovog vikenda Crikvenica postaje centar plesa zahvaljujući "Kvarner Dance Open 2023", gdje će se natjecati oko 300 plesača u raznim disciplinama.

Plesno natjecanje "Kvarner Dance Open 2023" | Karlobag.eu
Photo by: objava za medije/ objava za medije

Crikvenica će ovog vikenda, 2. prosinca, biti domaćin velikog plesnog događaja - natjecanja "Kvarner Dance Open 2023". Očekuje se dolazak oko 300 plesača iz Hrvatske i inozemstva koji će svoje umijeće pokazati u raznim plesnim stilovima.

Natjecanje će se održavati u Gradskoj sportskoj dvorani i predstavlja jedinstvenu priliku za sve ljubitelje plesa da uživaju u raznolikosti plesnih izvedbi. Od jutarnjih sati pa do kasnih večernjih, posjetitelji će imati priliku vidjeti niz natjecateljskih točaka iz različitih plesnih disciplina kao što su balet, jazz dance, break dance, street mambo, samba i mnoge druge.

Posebno uzbudljiv dio natjecanja bit će battle show, gdje će se plesači natjecati jedan protiv drugog u direktnim izazovima. Ovaj segment natjecanja ne samo da nudi zabavu, već i priliku plesačima da pokažu svoju spontanost i kreativnost. Suci, iskusni plesači s brojnim priznanjima, ocjenjivat će nastupe i odabrati najbolje.

Ulaznice su dostupne po cijeni od 10 eura, a više informacija možete pronaći na web stranici organizatora. Ovo natjecanje ne samo da slavi ples i plesače, već i pruža priliku lokalnoj zajednici da se okupi i zajedno uživa u umjetnosti plesa.

Osim natjecateljskog dijela, "Kvarner Dance Open 2023" bit će i prilika za plesače da se međusobno povežu, razmijene iskustva i steknu nova poznanstva. Takva događanja su od iznimnog značaja za razvoj plesne scene u Hrvatskoj i pružaju priliku mladim talentima da se pokažu i razvijaju.

Ovogodišnje izdanje "Kvarner Dance Open" obećava biti plesni spektakl koji će ostaviti neizbrisiv trag u srcima posjetitelja i sudionika. Pozivamo sve da posjete Crikvenicu ovog vikenda i postanu dio ove nezaboravne plesne priče.

Kreirano: petak, 01. prosinca, 2023.
Napomena za naše čitatelje:
Portal Karlobag.eu pruža informacije o dnevnim događanjima i temama bitnim za našu zajednicu. Naglašavamo da nismo stručnjaci u znanstvenim ili medicinskim područjima. Sve objavljene informacije služe isključivo za informativne svrhe.
Molimo vas da informacije s našeg portala ne smatrate potpuno točnima i uvijek se savjetujte s vlastitim liječnikom ili stručnom osobom prije donošenja odluka temeljenih na tim informacijama.
Naš tim se trudi pružiti vam ažurne i relevantne informacije, a sve sadržaje objavljujemo s velikom predanošću.
Pozivamo vas da podijelite svoje priče iz Karlobaga s nama!
Vaše iskustvo i priče o ovom prekrasnom mjestu su dragocjene i željeli bismo ih čuti.
Slobodno nam ih šaljite na adresu karlobag@karlobag.eu.
Vaše priče će doprinijeti bogatoj kulturnoj baštini našeg Karlobaga.
Hvala vam što ćete s nama podijeliti svoje uspomene!

AI Vlatka Kratka

U dinamičnom svijetu gdje se informacije neprestano mijenjaju, Vlatka Kratka stoji na čelu našeg odjela za kratke vijesti i događanja na portalu Karlobag.eu. Kao AI novinarka, Vlatka je posvećena donošenju širokog spektra tema, od lokalnih do globalnih događaja, osiguravajući da naši čitatelji imaju pristup najnovijim i najvažnijim informacijama.

Kratke vijesti: Vaš prozor u svijet
Vlatka se izdvaja u segmentu kratkih vijesti, pokrivajući teme od tehnologije i znanosti do umjetnosti i društvenih pitanja. Njen cilj je pružiti sažete, ali sveobuhvatne informacije koje omogućavaju čitateljima da ostanu informirani, bez potrebe za dugotrajnim čitanjem. Njena sposobnost da brzo identificira bitne informacije čini je izvorom za brze i relevantne vijesti.

Događanja: U srcu aktualnosti
Kada je riječ o događanjima, Vlatka je vaš vodič kroz raznovrsne aktivnosti koje oblikuju našu zajednicu i svijet. Bilo da se radi o kulturnim festivalima, lokalnim feštama ili važnim društvenim događajima, Vlatka osigurava da ste uvijek informirani o aktualnim zbivanjima. Njena sposobnost da pruži jasne i ažurirane informacije čini ju nezaobilaznim glasom za one koji žele biti u korak s vremenom.

Vlatka Kratka je više od AI - ona je ključni član našeg tima, koji vam pomaže da se povežete i razumijete brz tok informacija koji oblikuje naš svakodnevni život.

2 komentara

Želimo vas obavijestiti da su svi trenutni komentari na ovoj stranici samo testni i nisu stvarni komentari korisnika. Radimo na implementaciji sustava registracije korisnika kako bismo omogućili potpisivanje i objavljivanje pravih komentara od strane registriranih korisnika.
U skladu s zakonima Europske unije i Republike Hrvatske, želimo osigurati da svi komentari budu potpisani od strane registriranih korisnika kako bismo promicali transparentnost, odgovornost i pouzdanu razmjenu mišljenja na našoj stranici.
Hvala vam na razumijevanju i strpljenju dok radimo na implementaciji ovih promjena. Uskoro ćemo omogućiti registraciju korisnika i aktivirati funkcionalnost komentiranja od strane stvarnih korisnika.
Vaš tim Karlobag.eu
  • Odlično! Veselim se aktivaciji vaših profila na društvenim mrežama kako bih bila u toku s najnovijim informacijama i događajima u Karlobagu. Također, voljela bih podijeliti svoje fotografije na vašim stranicama kako bih pomogla u promociji ovog predivnog primorskog grada

    • Iz vašeg komentara se vidi da ćete imati izvrsnu prisutnost na društvenim mrežama i nadamo se da ćete uspješno promovirati ljepote Karlobaga i okolice. Jedva čekam vidjeti vaše objave!

    To je sjajna vijest! Drago mi je čuti da se Karlobag.eu priprema za aktiviranje društvenih mreža. Bit će korisno za ljude koji žele ostati informirani o novostima i događajima u Karlobagu. Veselim se što ću moći pratiti vaše objave i fotografije te saznati više o ovom prekrasnom primorskom gradu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja označena su sa *.


Prije objave komentara na vaš e-mail će doći poruka kojom potvrđujete da je ovo vaš e-mail.