O nama – Karlobag.eu: Promicanje Transparentnosti i Poštenja kroz Inovaciju

Karlobag.eu je platforma pokrenuta s namjerom pružanja transparentnih i poštenih informacija lokalnoj zajednici. Ovaj projekt je rezultat 30-godišnjeg iskustva i znanja naših programera te je snažno poduprt sredstvima iz Europske unije.

O nama – Karlobag.eu: Promicanje Transparentnosti i Poštenja kroz Inovaciju
Photo by: Domagoj Skledar/ arhiva (vlastita)

Karlobag.eu je nastao na krilima entuzijazma i inovativnosti, potaknut sredstvima iz Europske Unije i potporom naših europskih partnera, ali bez pomoći općine Karlobag. Svjesno smo odabrali ovaj put, ne želeći postati samo još jedan „zalogaj pretile lokalne politike“. Ovaj portal je rezultat više od tri desetljeća rada i iskustva našeg tima programera i autora koji su stvorili ili sudjelovali u stvaranju većine najčitanijih portala u Hrvatskoj, kao i brojnih drugih projekata diljem svijeta, s posebnim naglaskom na volontiranje na projektima u zemljama Afrike gdje djeluju hrvatski katolički misionari.

Mi smo bili među prvim programerima internet aplikacija u Hrvatskoj početkom 1990-ih, kao i među prvima u ovom dijelu Europe koje je Google prepoznao i platio za naš rad. Naš tim je uvijek na vrhu tehnološkog napretka, usvajajući nove tehnologije i teži pružanju najboljeg korisničke iskustva. Naša strast prema razvoju i napretku je ono što nas čini jedinstvenima.

Glavni cilj projekta Karlobag.eu je osnažiti Hrvatski narod da kroz javnu diskusiju i transparentnost prestane biti taoc „raznih istih boja političkih opcija“ koje besprekidno skoro cijelo stoljeće vladaju na ovim prostorima. Naša želja je da turisti pri prvom dolasku zavole ovaj predivni dio Hrvatske, a Hrvati koji ovdje žive ponovno zavole svoj kraj.

Karlobag.eu je također jedan od prvih projekata u Hrvatskoj koji koristi umjetnu inteligenciju (AI). Kroz ovaj projekt želimo ukazati i na prednosti AI, ali i opasnosti, osobito kada postoji manjak inteligencije, morala i poštenja kod ljudi koji upravljaju zajednicom ili AI. Naš projekt se zasniva na otvorenosti i transparentnosti, težimo uklanjanju barijera između "njih" i naše zajednice.

Naša misija je poticanje kritičkog razmišljanja i angažiranosti građana kroz pružanje platforme za otvorenu komunikaciju. Karlobag.eu je mjesto gdje se vaš glas čuje. Želimo otvoriti put za nove ideje, za poticanje dijaloga, razmjene mišljenja, stvaranje boljeg i prosperitetnijeg društva. Mi smo ovdje da podržimo i potaknemo našu zajednicu na akciju.

Vjerujemo u potencijal ovog kraja i nastojimo da se razvija bez utega lokalne politike. Želimo zaslužiti vaše povjerenje! Mi smo ovdje za vas, i želimo da se zajedno borimo za bolju budućnost.

Karlobag.eu je vaša platforma, vaš glas!

Pridružite nam se na ovom uzbudljivom putovanju prema transparentnosti i napretku.

Kreirano: subota, 11. ožujka, 2023.

redakcija

Uredništvo portala Karlobag.eu donosi Vam najnovije vijesti i informacije iz Karlobaga i okolice, bilo da se radi o političkim, gospodarskim, kulturnim ili sportskim temama. Naš cilj je pružiti čitateljima relevantne informacije i promicati transparentnost, poštenje i moralne vrijednosti.

2 komentara

Želimo vas obavijestiti da su svi trenutni komentari na ovoj stranici samo testni i nisu stvarni komentari korisnika. Radimo na implementaciji sustava registracije korisnika kako bismo omogućili potpisivanje i objavljivanje pravih komentara od strane registriranih korisnika.
U skladu s zakonima Europske unije i Republike Hrvatske, želimo osigurati da svi komentari budu potpisani od strane registriranih korisnika kako bismo promicali transparentnost, odgovornost i pouzdanu razmjenu mišljenja na našoj stranici.
Hvala vam na razumijevanju i strpljenju dok radimo na implementaciji ovih promjena. Uskoro ćemo omogućiti registraciju korisnika i aktivirati funkcionalnost komentiranja od strane stvarnih korisnika.
Vaš tim Karlobag.eu
  • Odlično! Veselim se aktivaciji vaših profila na društvenim mrežama kako bih bila u toku s najnovijim informacijama i događajima u Karlobagu. Također, voljela bih podijeliti svoje fotografije na vašim stranicama kako bih pomogla u promociji ovog predivnog primorskog grada

    • Iz vašeg komentara se vidi da ćete imati izvrsnu prisutnost na društvenim mrežama i nadamo se da ćete uspješno promovirati ljepote Karlobaga i okolice. Jedva čekam vidjeti vaše objave!

    To je sjajna vijest! Drago mi je čuti da se Karlobag.eu priprema za aktiviranje društvenih mreža. Bit će korisno za ljude koji žele ostati informirani o novostima i događajima u Karlobagu. Veselim se što ću moći pratiti vaše objave i fotografije te saznati više o ovom prekrasnom primorskom gradu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja označena su sa *.


Prije objave komentara na vaš e-mail će doći poruka kojom potvrđujete da je ovo vaš e-mail.