Događanja Hrvatska

Vrsaranske goložece: Gurmanski događaj koji ne smijete propustiti

Vrsaranske goložece: Gurmanski događaj koji ...

Uz brojne prirodne ljepote i kulturnu baštinu, Vrsar se sve više ističe kao gastronomska destinacija. Goložece su događaj koji okuplja vrsne kuhare, ljubitelje dobre hrane i vrhunskog vina. Uz autentične okuse i kreativne menije, ovo je prilika za istraživanje bogate istarske kuhinje.

Zadar Craft Beer Festival - Okusite hrvatsku pivsku inovaciju

Zadar Craft Beer Festival - Okusite hrvatsku ...

Otkrijte čaroliju i okuse Zadar Craft Beer Festivala. Više od stotinu piva, besplatni koncerti i domaći gastronomski specijaliteti čekaju vas od 31. kolovoza do 2. rujna.

Tradicionalno „Karlobaško ljeto“ sjaji usprkos propustima općine

Tradicionalno „Karlobaško ljeto“ sjaji ...

Dok "Karlobaško ljeto" oduševljava glazbenim spektaklom, općinske odluke i prazna Tatinja bacaju sjenu na ljepote Karlobaga.

Počinje ZGodionica - jedini festival u Zagrebu na kojemu klinci besplatno mogu učiti, gledati predstave i sudjelovati u nizu kreativnih radionica i sportskih aktivnosti

Počinje ZGodionica - jedini festival u ...

Tijekom više od dva tjedna najbolji dječji festival ZGodionica na Bundeku će oduševiti djecu, ali i njihove roditelje, bogatim edukativno-zabavnim za sve uzraste

Pet dana izvrsnih koncerata, raznovrsna ponuda piva i hrane

Pet dana izvrsnih koncerata, raznovrsna ...

36. Dani piva u središte Karlovca donose čak 17 koncerata na dvije pozornice te nekoliko DJ setova. Tu je i raznovrsna gastro ponuda uz vrhunsko pivo i brojne zabavne sadržaje za posjetitelje.

308. Obljetnica Alke, Viteške Igre s UNESCO-ve Liste Svjetske Nematerijalne Kulturne Baštine

308. Obljetnica Alke, Viteške Igre s ...

Sinj, poznat po viteškoj igri Alka, priprema se za obilježavanje 308. obljetnice ove povijesne tradicije, koja je uvrštena u UNESCO-ov popis svjetske nematerijalne kulturne baštine.

Creski semenj: Tradicionalni sajam i zabava na creskim ulicama

Creski semenj: Tradicionalni sajam i zabava ...

Od 5. do 7. kolovoza prošećite creskim ulicama, trgovima i klančićima, pronađite zanimljive izložbe na otvorenom, naučite više o bogatoj creskoj povijesti i tradiciji, posjetite sajam autohtonih proizvoda, okušajte se u turnirima, zaigrajte tombolu, probajte creske gastro specijalitete i zabavite se s nama uz Cubismo, Duška Jeličića Duleta, grupu Insula, klapu Teha, klapu Burin i druge glazbenike!

Dani piva Karlovac: Parni valjak, Grše, Psihomodo Pop, Nina Badrić i brojni drugi izvođači

Dani piva Karlovac: Parni valjak, Grše, ...

Dani piva u Karlovac donose raznolik program omiljenih domaćih glazbenika uz festivalsku ponudu piva i hrane

Ljetni festivali u Valamarovim kamping resortima: Tribute bendovi za sve ukuse!

Ljetni festivali u Valamarovim kamping ...

Osim glazbenog programa, festivali svojoj publici nude i druge raznovrsne i bogate zabavne sadržaje poput mađioničarskih trikova, plesnih nastupa i kina na otvorenom. U lepezi događanja svatko može pronaći nešto za sebe

Ljeto kod Matoša, manifestacija o kojoj svi pričaju, traje još samo deset dana!

Ljeto kod Matoša, manifestacija o kojoj svi ...

Ljeto kod Matoša na Mažurancu - nezaboravni ljetni trenuci u centru Zagreba. Glazba, street food, osvježavajući kokteli i opuštanje pod zvjezdanim nebom. Manifestacija traje do 29. srpnja. Info na Facebooku i Instagramu.

U Šibeniku se predstavlja suvremeni ples Mađarske

U Šibeniku se predstavlja suvremeni ples ...

Šibenik Dance Festival će predstaviti suvremenu plesnu umjetnost Mađarske. Julien Klopfenstein i Lilla Jenei izvest će "Until it Lasts", a Beatrix Simkó i Zoltán Grecsó "#Orpheus#Eurydice". Predstave istražuju povezivanje ljudi i sukob mitova i stvarnosti. Mađarski plesači će nastupiti na otvorenom s pogledom na grad.

Svečanim otvorenjem započinju 34. Lubeničke glazbene večeri

Svečanim otvorenjem započinju 34. Lubeničke ...

Podizanjem festivalske zastave uz prigodan program i operetu Grofica Marica u petak, 14. srpnja u 21:00 sat započet će 34. Lubeničke glazbene večeri koje će svakog petka do 18. kolovoza ponuditi nastupe vrhunskih glazbenika u bajkovitim Lubenicama.

Jelena Rozga sutra pjeva rođendanski koncert Karlovcu

Jelena Rozga sutra pjeva rođendanski koncert ...

U sklopu manifestacije Zvjezdano ljeto koja već tri tjedna traje u Karlovcu, održani su brojni kulturni, zabavni i sportski programi, a u naredna dva dana prava je kulminacija pred proslavu 444. rođendana Karlovca. Večeras pjeva Matija Cvek, a sutra Jelena Rozga.

Portugalski će plesači u Muzeju grada Šibenika izvesti djelo o odnosu duha i tijela

Portugalski će plesači u Muzeju grada ...

Almada Dance Company izvodi plesnu predstavu SubRosa na Šibenik Dance Festivalu. Pogledajte njihov treći nastup u Hrvatskoj u Muzeju grada Šibenika, 26. srpnja 2023.

Svečano otvorenje 34. Lubeničkih glazbenih večeri, creske klapske i jazz večeri, Ljetni karneval i Teatar na Pjaceti pozivaju na pitoreskni Cres

Svečano otvorenje 34. Lubeničkih glazbenih ...

Puno odlične zabave očekuje posjetitelje otoka Cresa ovog tjedna uz brojna događanja za velike i male. Klapske i jazz večeri, Creska butega, besplatna vođena tura, Teatar na Pjaceti, svečano otvorenje 34. Lubeničkih glazbenih večeri i Ljetni karneval pozivaju na otok Cres.

Neno Belan, Daleka obala i Soul Fingersi nastupaju na novom izdanju Tunalicious Street Food Festivala

Neno Belan, Daleka obala i Soul Fingersi ...

Poreč će ovog rujna biti domaćin Tunalicious Street Food Festivalu koji donosi spoj gastronomije i glazbe. Posjetitelji će imati priliku uživati u raznovrsnim jelima s tunom te nastupima poznatih glazbenika kao što su Neno Belan i Daleka obala. Festival se održava od 1. do 10. rujna u Poreču.