Događanja Hrvatska

Edukacija o civilnoj zaštiti u Samoboru - pokazna vježba s najmodernijom opremom i sudjelovanje ministra | Karlobag.eu

Edukacija o civilnoj zaštiti u Samoboru - ...

U Samoboru je održana edukativna manifestacija o radu snaga civilne zaštite. Građani i djeca kroz interaktivne radionice učili su o smanjenju rizika od prirodnih katastrofa, upotrebi moderne opreme i važnosti pripreme za krizne situacije.

Proljetna čarolija cvijeća u Opatiji: Floral Week i Đardin donose umjetnost i radionice za sve generacije | Karlobag.eu

Proljetna čarolija cvijeća u Opatiji: Floral ...

U Opatiji, s dolaskom proljeća, dva značajna događaja, Floral Week i Đardin, obilježavaju buđenje prirode kroz umjetnost cvjetnog dizajna i vrtlarenja. Od međunarodnih izložbi do edukativnih radionica, grad se pretvara u epicentar cvjetnih ljepota, privlačeći posjetitelje raznolikim programima koji slave zelenilo i cvijeće.

RetrOpatija ponovo osvaja nagradu Simply the Best za inovativnost i kreativnost u turizmu, postaje ključna atrakcija Opatije | Karlobag.eu

RetrOpatija ponovo osvaja nagradu Simply the ...

RetrOpatija, manifestacija koja privlači posjetitelje svojim jedinstvenim šarmom, ponovno je nagrađena prestižnom nagradom Simply the Best za doprinose u turizmu. S iznimnim marketinškim kampanjama koje ciljaju domaća i međunarodna tržišta, ovaj događaj ističe se kao nezaobilazna destinacija za ljubitelje kulture i zabave.

Postanite certificirani pisac interpretator u svibnju uz edukaciju Turističke zajednice Grada Bakra | Karlobag.eu

Postanite certificirani pisac interpretator u ...

Turistička zajednica Grada Bakra nudi priliku za stjecanje certifikata pisca interpretatora kroz edukaciju licenciranu od strane Interpret Europe. Program se održava u svibnju, namijenjen je onima koji žele profesionalno predstavljati kulturnu i prirodnu baštinu kroz pisanje, a vodi ga iskusna Iva Silla.

Otkrijte čaroliju istarskih okusa na manifestaciji "Šetimane fritaja središnje Istre" od 29. ožujka do 21. travnja | Karlobag.eu

Otkrijte čaroliju istarskih okusa na ...

Pozivamo vas da istražite bogatstvo istarske kuhinje kroz manifestaciju "Šetimane fritaja središnje Istre". Od 29. ožujka do 21. travnja, uživajte u autentičnim okusima istarskih fritaja pripremljenih s lokalnim sastojcima. Manifestacija slavi tradiciju i inovacije u pripremi ovog tradicionalnog jela, pozivajući posjetitelje da dožive istinsku istarsku gostoljubivost.

Proljeće u Karlovcu: bogat program događanja, kulturnih i turističkih sadržaja tijekom travnja i svibnja | Karlobag.eu

Proljeće u Karlovcu: bogat program događanja, ...

U Karlovcu, gradu na četiri rijeke, proljeće donosi niz zanimljivih događanja i aktivnosti za lokalno stanovništvo i posjetitelje. Turistička zajednica grada Karlovca u suradnji s partnerima predstavlja raznovrstan program koji uključuje tematske ture, kreativne radionice, izložbe i koncerte, pružajući priliku svima da istraže i dožive bogatstvo grada.