Događanja Hrvatska

Kulturna i zabavna događanja u središnjoj Istri od 22. do 28. srpnja - uživajte u koncertima, filmovima i degustacijama

Kulturna i zabavna događanja u središnjoj ...

Od 22. do 28. srpnja središnja Istra nudi bogat program kulturnih i zabavnih događanja. Posjetitelji će moći uživati u koncertima, filmskim projekcijama, interpretativnim šetnjama i degustacijama lokalnih proizvoda. Sva događanja su besplatna!

Jan Kerekeš oduševio riječku publiku stand-up komedijom na Trsatskom kaštelu i najavio The Frajle te Tončija Huljića i Madre Badessa za Ljeto na Gradini

Jan Kerekeš oduševio riječku publiku stand-up ...

Jan Kerekeš svojim je nastupom na Trsatskom kaštelu oduševio publiku stand-up komedijom "Dobra večer, došao sam po vašu kćer". Sljedeće večeri nastupit će The Frajle, a krajem mjeseca Tonči Huljić i Madre Badessa.

Besplatan vikend u Zagrebu: bazeni i muzeji otvoreni za sve građane

Besplatan vikend u Zagrebu: bazeni i muzeji ...

Stanovnici Zagreba ovog vikenda moći će uživati u besplatnom ulazu na bazene i muzeje, zahvaljujući inicijativi Upravljanja sportskim objektima Grada Zagreba i gradskih muzeja, što će im omogućiti osvježenje i kulturno uzdizanje tijekom toplinskog vala.

Arheološki muzej u Zagrebu ponovno otvoren nakon obnove vrijedne 2 milijuna eura s novim postavima i izložbama

Arheološki muzej u Zagrebu ponovno otvoren ...

Nakon četiri godine intenzivnih radova na sanaciji šteta uzrokovanih potresom te obnovi stalnog postava, Arheološki muzej u Zagrebu ponovno je otvorio svoja vrata. Uz novi stalni postav i zanimljive izložbe, muzej nudi bogat edukativni program za posjetitelje svih uzrasta.

Fešta od šokola u Ninu 2024: jedinstvena manifestacija koja čuva kulturnu baštinu i tradiciju Ninskog šokola

Fešta od šokola u Ninu 2024: jedinstvena ...

Fešta od šokola u Ninu, 22. srpnja 2024., predstavlja očuvanje nematerijalne kulturne baštine i tradicionalne proizvodnje Ninskog šokola uz raznovrstan program i sudjelovanje brojnih izlagača.

Margaretino leto u Bakru: raznoliki programi za djecu i odrasle uključuju Forest Camp, Bajkoteku i izložbu Miljenka Šegulje

Margaretino leto u Bakru: raznoliki programi ...

Margaretino leto u Bakru nastavlja s bogatim programom koji uključuje Forest Camp za djecu, Bajkoteku u bakarskom Kaštelu, izložbu Miljenka Šegulje i mnoge druge aktivnosti za sve generacije.