Turizam Hrvatska

Poticaji za zelenu i digitalnu tranziciju u turizmu 2024 | Karlobag.eu

Poticaji za zelenu i digitalnu tranziciju u ...

] Ministarstvo turizma i sporta najavilo je financijska sredstva od 3,4 milijuna eura za projekte koji promiču zelenu i digitalnu transformaciju u turističkom sektoru. Sredstva su namijenjena hotelima, kampovima, OPG-ima i nautici s ciljem povećanja konkurentnosti.

Aminess zapošljava za turističku sezonu 2024 | Karlobag.eu

Aminess zapošljava za turističku sezonu 2024 ...

Aminess Hotels & Resorts otvara više od 1.200 radnih mjesta za turističku sezonu 2024. Ulaganja u edukaciju zaposlenika premašuju 200 tisuća eura, nudeći izdašne benefite i prilike za profesionalni razvoj.

Budućnost turizma i EU strategije do 2030 | Karlobag.eu

Budućnost turizma i EU strategije do 2030 | ...

Državni tajnik Tonči Glavina sudjelovao je na neformalnom sastanku ministara turizma u Louvain-La-Neuve, raspravljajući o strategijama EU za turizam do 2030. godine i važnosti digitalne i zelene tranzicije za sektor.

Održivi turizam u Hrvatskoj dobiva međunarodno priznanje | Karlobag.eu

Održivi turizam u Hrvatskoj dobiva ...

Ministrica turizma i sporta, Nikolina Brnjac, primila je Kristofor medalju od ADAC-a kao priznanje za predanost Hrvatske održivom turizmu. Ova nagrada ističe uspjeh Hrvatske u razvoju turizma koji poštuje prirodne i društvene resurse.

Otkrijte tajne bazilike Svete Foške uz inovativni virtualni vodič | Karlobag.eu

Otkrijte tajne bazilike Svete Foške uz ...

Putovanje kroz povijest i duhovnost sada je dostupno svima! Zahvaljujući virtualnom vodiču, bazilika Svete Foške u Vodnjanu otvara svoja vrata i razotkriva tajne skrivene u njenim zidovima. Istražite crkvu izvana i iznutra, naučite o svetoj Fošci i uživajte u meditaciji u mirnom okruženju.

Otkrijte čari 8. dana mednih delicija središnje Istre | Karlobag.eu

Otkrijte čari 8. dana mednih delicija ...

Ove godine, središnja Istra postaje epicentar gastronomije s 8. Danima mednih delicija. Manifestacija okuplja ugostitelje i pčelare, nudeći jedinstvena jela obogaćena medom. Od agroturizma do konoba, očekuju vas inovativni meniji koji slavljuju lokalne okuse i tradiciju.