Turizam Hrvatska

Predstavljena hrvatska turistička ponuda u Neuruppinu povodom Europskog nogometnog prvenstva uz izložbu i sajam

Predstavljena hrvatska turistička ponuda u ...

Hrvatska turistička zajednica organizirala je promotivna događanja u Neuruppinu povodom Eura, uključujući izložbu „Doživi Hrvatsku“ i mali hrvatski sajam, kako bi približila Hrvatsku kao turističku destinaciju.

Turistička zajednica Rijeke postala pridruženi član Svjetske turističke organizacije, Rijeka jača svoju poziciju kao globalna turistička destinacija kroz međunarodnu suradnju

Turistička zajednica Rijeke postala ...

Turistička zajednica Rijeke primljena je kao pridruženi član Svjetske turističke organizacije na sjednici u Barceloni, što omogućava Rijeci pristup globalnoj platformi za razvoj turizma i povezivanje s drugim destinacijama koje dijele slične ciljeve i ambicije.

Aminess ulaže 1,4 milijuna eura u primanja i benefite zaposlenika tijekom 2024. | Karlobag.eu

Aminess ulaže 1,4 milijuna eura u primanja i ...

Aminess Hotels & Resorts, vodeća turistička kompanija u Hrvatskoj, povećava primanja i benefite svojih zaposlenika. Osnovice plaća rastu do 10%, a sezonska nagrada za 5%. Ove mjere uključuju i dodatne benefite kao što su edukacije i dvostruki topli obrok dnevno.

Euro 2024: HTZ u Neuruppinu promovira Hrvatsku kao vrhunsku turističku destinaciju | Karlobag.eu

Euro 2024: HTZ u Neuruppinu promovira ...

Hrvatska turistička zajednica koristi prisustvo Vatrenih u Neuruppinu za promociju Hrvatske kao turističke destinacije kroz izložbe, sajmove i kulturne događaje, naglašavajući prirodne ljepote i kulturnu baštinu.

Otkrijte događanja u središnjoj Istri ovoga ljeta: koncerti, kino na otvorenom i interpretativne šetnje | Karlobag.eu

Otkrijte događanja u središnjoj Istri ovoga ...

Ove godine središnja Istra nudi raznovrstan program za sve posjetitelje. Besplatni razgledi gradića, kino na otvorenom i koncerti lokalnih glazbenika samo su dio bogate ponude. Uživajte u ljepotama i kulturnoj baštini ovoga kraja kroz interpretativne šetnje i gastronomske ture.

Hrvatska turistička zajednica proslavila 25 godina uspješne promocije Hrvatske u Americi | Karlobag.eu

Hrvatska turistička zajednica proslavila 25 ...

Hrvatska turistička zajednica obilježila je 25 godina rada u Americi, promičući Hrvatsku kao vrhunsku turističku destinaciju za američke turiste. Svečanost je održana u veleposlanstvu RH u Washingtonu D.C.