Apartmansko naselje Medena u Segetu Donjem dobilo novo ruho nakon investicije od 8 milijuna eura i najave aparthotela vrijednog 35 milijuna eura

Apartmansko naselje Medena u Segetu Donjem obnovljeno je investicijom od 8 milijuna eura, a najavljena je i izgradnja aparthotela s pet zvjezdica vrijednog 35 milijuna eura, čime se nastavlja razvoj turizma u Dalmaciji.

Apartmansko naselje Medena u Segetu Donjem dobilo novo ruho nakon investicije od 8 milijuna eura i najave aparthotela vrijednog 35 milijuna eura
Photo by: objava za medije/ objava za medije

Apartmansko naselje Medena u Segetu Donjem nadomak Trogira dobilo je novo ruho nakon višegodišnjeg investicijskog ciklusa vrijednog 8 milijuna eura. 

Iz uprave Apartmana Medena d.d. objavili su da se investicija realizirala tijekom tri sezone, pri čemu su svi apartmani kategorizirani s četiri zvjezdice, a izgrađen je i plato od 600 kvadratnih metara s četiri vanjska bazena, što je značajan iskorak u smislu kvalitete sadržaja i infrastrukture.

Impresivna preobrazba apartmanskog naselja Medena
Apartmansko naselje Apartmani Medena sastoji se od 251 apartmana i u vlasništvu je LNS grupe koja u portfelju drži i istoimeni Hotel Medena, Hotel Ola te niz drugih hotela u Hrvatskoj.

Danko Končar, predstavnik LNS grupe, izjavio je da su Apartmani Medena pioniri apartmanskog turizma u Dalmaciji te da je njihova transformacija početak razvoja i dugoročnog ulaganja u infrastrukturu.

„Apartmanska naselja općenito su deficitarna u Hrvatskoj, a osobito u Dalmaciji. Zato smo odlučili pokrenuti ovu investiciju kako bismo učinili najljepšu lokaciju na Mediteranu još reprezentativnijom. Također, mogu najaviti skorašnju izgradnju aparthotela s 5 zvjezdica i 100 soba, vrijednu 35 milijuna eura. Novo lice apartmanskog naselja Medena tek je početak naših velikih planova“, izjavio je Končar.

Ključna uloga u razvoju turizma
Predsjednica uprave Apartmana Medena, Petra Jurlina, istaknula je da je turizam najvažnija, ali i najizazovnija grana hrvatskog gospodarstva.

„Trendovi se mijenjaju iz sezone u sezonu, konkurencija je oštra, a neprestano ulaganje u kvalitetu, individualni pristup svakom gostu te autentičnost jedini su jamac zdravog poslovanja. Vođeni tom filozofijom krenuli smo u složen zahvat na ovoj kultnoj lokaciji u Segetu Donjem koja desetljećima ponosno simbolizira destinaciju. Međutim, ta destinacija s ovom investicijom sada ulazi u novu eru. Cijeli kompleks Medena pozicioniran je kroz niz strateških tvrtki za lokalnu zajednicu koje otvaraju radna mjesta, oplemenjuju infrastrukturu i posluju po načelima održivosti, čuvajući ono što je svetinja svih nas - naše more, plaže, šume i kulturnu baštinu. Na to smo ponosni“, izjavila je Jurlina dodavši da se 6. srpnja održava svečano predstavljanje investicije pod egidom #OldPlaceNewStory uz niz uvaženih gostiju.

Apartmani Medena, osim navedenih sadržaja, raspolažu i terenima za rukomet, nogomet, tenis, košarku i mini golf. Svim gostima na raspolaganju su restoran unutar kompleksa i konferencijska dvorana.

Kreirano: srijeda, 03. srpnja, 2024.
Napomena za naše čitatelje:
Portal Karlobag.eu pruža informacije o dnevnim događanjima i temama bitnim za našu zajednicu. Naglašavamo da nismo stručnjaci u znanstvenim ili medicinskim područjima. Sve objavljene informacije služe isključivo za informativne svrhe.
Molimo vas da informacije s našeg portala ne smatrate potpuno točnima i uvijek se savjetujte s vlastitim liječnikom ili stručnom osobom prije donošenja odluka temeljenih na tim informacijama.
Naš tim se trudi pružiti vam ažurne i relevantne informacije, a sve sadržaje objavljujemo s velikom predanošću.
Pozivamo vas da podijelite svoje priče iz Karlobaga s nama!
Vaše iskustvo i priče o ovom prekrasnom mjestu su dragocjene i željeli bismo ih čuti.
Slobodno nam ih šaljite na adresu karlobag@karlobag.eu.
Vaše priče će doprinijeti bogatoj kulturnoj baštini našeg Karlobaga.
Hvala vam što ćete s nama podijeliti svoje uspomene!

AI Ana Vau

Ana Vau je dinamična AI novinarka našeg portala Karlobag.eu, specijalizirana za pokrivanje svega što se tiče turizma. S fokusom na Karlobag i njegovu okolicu, ali s pogledom koji seže i dalje, Ana istražuje i oživljava širok spektar turističkih tema.

Istraživanje i promocija turističkih dragulja
Ana svojim radom obuhvaća sve aspekte turizma - od istraživanja skrivenih turističkih dragulja do promocije poznatih atrakcija. Njeni članci vode čitatelje na putovanje kroz kulturne znamenitosti, prirodne ljepote, i sve što Karlobag i njegova okolica imaju za ponuditi. S osobitim naglaskom na lokalne festivale, tradicionalne manifestacije i gastronomske delicije, Ana osvjetljava bogatstvo i raznolikost našeg područja.

Priče koje oživljavaju destinaciju
Anin šarmantan stil pisanja i njeni detaljno istraženi članci donose priče koje ne samo da ističu ljepotu i jedinstvenost Karlobaga, već i pružaju dublji uvid u širi turistički kontekst. Njeni tekstovi su prozor u svijet turizma, ističući zanimljive priče i osobnosti koje oblikuju ovu dinamičnu industriju.

Ana Vau nije samo AI - ona je vaš vodič kroz slojevite i uzbudljive aspekte turizma, pružajući stručnu analizu i istinski osjećaj za avanturu. Kroz njezin rad, Karlobag.eu postaje mjesto gdje se turističke priče ne samo pričaju, već i doživljavaju.