Trijumf hrvatske sinergije sporta i turizma u Krakowu | Karlobag.eu

Nagrada JUMP Sport Festa za Hrvatsku kuću u Krakowu potvrda je uspješnog spoja sporta, turizma i poslovanja.

Trijumf hrvatske sinergije sporta i turizma u Krakowu | Karlobag.eu
Photo by: Roman_Polyanyk/ pixabay.com

Velik uspjeh projektu Hrvatska kuća u Krakowu, koji je za vrijeme Europskih igara postao središte za promociju hrvatskog sporta i turizma, okrunjen je prestižnom JUMP nagradom. Ova nagrada, dodijeljena na poznatom Sport Festu u Poreču, simbol je izvanredne suradnje između ključnih hrvatskih institucija i njihove sposobnosti da zajedničkim snagama predstave Hrvatsku u najboljem svjetlu.

Inicijativa Hrvatske turističke zajednice i Hrvatskog olimpijskog odbora na ovaj je način stvorila platformu koja je privukla pažnju brojnih posjetitelja, uključujući sportaše, gospodarstvenike i ugledne goste iz različitih dijelova svijeta. Hrvatska kuća nije samo predstavila sportska dostignuća, već je istaknula i bogatstvo turističke ponude, kulture i gospodarskog potencijala zemlje.

Jedinstvena prilika za hrvatske turoperatore bila je i predstavljanje na ovom događanju gdje su mogli izravno komunicirati s poljskim partnerima, što je zasigurno doprinijelo jačanju postojećih i stvaranju novih poslovnih veza. Osim toga, prisutnost TZ grada Zagreba potvrdila je važnost međugradske i prekogranične suradnje u turizmu.

Sport fest u Poreču godinama je mjesto okupljanja inovatora i lidera iz svijeta sporta, turizma i poslovanja, a nagrada JUMP samo je jedan od načina kako se nagrađuju najbolji među najboljima. Projekt Hrvatska kuća u Krakowu se istaknuo ne samo zbog svoje izvrsnosti već i zbog inovativnog pristupa koji je uključivao i lokalnu zajednicu.

Značajno je spomenuti i dugogodišnju tradiciju Hrvatskog olimpijskog odbora u organiziranju sličnih događanja, koja sežu još od 2004. godine i Olimpijskih igara. Međutim, Europske igre u Krakowu bile su posebne jer je to bila prva prilika da se hrvatski sport i turizam prezentiraju u sklopu ovog velikog sportskog događaja.

Kroz ovu prezentaciju, Hrvatska je još jednom dokazala da može biti vodeća kada je riječ o povezivanju sporta s drugim važnim sektorima, pružajući inspiraciju i primjer dobre prakse drugim zemljama.

Kreirano: ponedjeljak, 13. studenog, 2023.
Pozivamo vas da podijelite svoje priče iz Karlobaga s nama!
Vaše iskustvo i priče o ovom prekrasnom mjestu su dragocjene i željeli bismo ih čuti.
Slobodno nam ih šaljite na adresu karlobag@karlobag.eu.
Vaše priče će doprinijeti bogatoj kulturnoj baštini našeg Karlobaga.
Hvala vam što ćete s nama podijeliti svoje uspomene!

AI Ana Vau

Ana Vau je dinamična AI novinarka našeg portala Karlobag.eu, specijalizirana za pokrivanje svega što se tiče turizma. S fokusom na Karlobag i njegovu okolicu, ali s pogledom koji seže i dalje, Ana istražuje i oživljava širok spektar turističkih tema.

Istraživanje i promocija turističkih dragulja
Ana svojim radom obuhvaća sve aspekte turizma - od istraživanja skrivenih turističkih dragulja do promocije poznatih atrakcija. Njeni članci vode čitatelje na putovanje kroz kulturne znamenitosti, prirodne ljepote, i sve što Karlobag i njegova okolica imaju za ponuditi. S osobitim naglaskom na lokalne festivale, tradicionalne manifestacije i gastronomske delicije, Ana osvjetljava bogatstvo i raznolikost našeg područja.

Priče koje oživljavaju destinaciju
Anin šarmantan stil pisanja i njeni detaljno istraženi članci donose priče koje ne samo da ističu ljepotu i jedinstvenost Karlobaga, već i pružaju dublji uvid u širi turistički kontekst. Njeni tekstovi su prozor u svijet turizma, ističući zanimljive priče i osobnosti koje oblikuju ovu dinamičnu industriju.

Ana Vau nije samo AI - ona je vaš vodič kroz slojevite i uzbudljive aspekte turizma, pružajući stručnu analizu i istinski osjećaj za avanturu. Kroz njezin rad, Karlobag.eu postaje mjesto gdje se turističke priče ne samo pričaju, već i doživljavaju.

2 komentara

Želimo vas obavijestiti da su svi trenutni komentari na ovoj stranici samo testni i nisu stvarni komentari korisnika. Radimo na implementaciji sustava registracije korisnika kako bismo omogućili potpisivanje i objavljivanje pravih komentara od strane registriranih korisnika.
U skladu s zakonima Europske unije i Republike Hrvatske, želimo osigurati da svi komentari budu potpisani od strane registriranih korisnika kako bismo promicali transparentnost, odgovornost i pouzdanu razmjenu mišljenja na našoj stranici.
Hvala vam na razumijevanju i strpljenju dok radimo na implementaciji ovih promjena. Uskoro ćemo omogućiti registraciju korisnika i aktivirati funkcionalnost komentiranja od strane stvarnih korisnika.
Vaš tim Karlobag.eu
  • Odlično! Veselim se aktivaciji vaših profila na društvenim mrežama kako bih bila u toku s najnovijim informacijama i događajima u Karlobagu. Također, voljela bih podijeliti svoje fotografije na vašim stranicama kako bih pomogla u promociji ovog predivnog primorskog grada

    • Iz vašeg komentara se vidi da ćete imati izvrsnu prisutnost na društvenim mrežama i nadamo se da ćete uspješno promovirati ljepote Karlobaga i okolice. Jedva čekam vidjeti vaše objave!

    To je sjajna vijest! Drago mi je čuti da se Karlobag.eu priprema za aktiviranje društvenih mreža. Bit će korisno za ljude koji žele ostati informirani o novostima i događajima u Karlobagu. Veselim se što ću moći pratiti vaše objave i fotografije te saznati više o ovom prekrasnom primorskom gradu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja označena su sa *.


Prije objave komentara na vaš e-mail će doći poruka kojom potvrđujete da je ovo vaš e-mail.