Javna nabava i natječaji u Karlobagu

Zapošljavanje doktora medicine u hitnoj medicini za sezonski rad u Karlobagu, Ličko-senjska županija

Zapošljavanje doktora medicine u hitnoj ...

Zavod za hitnu medicinu Ličko-senjske županije raspisuje natječaj za tri doktora medicine za rad u Karlobagu tijekom turističke sezone. Traži se visokoobrazovani kadar, bez obaveznog radnog iskustva, s osiguranim punim radnim vremenom i prijevozom.

Prodaja strojeva i opreme za obradu drveta u Karlobagu: Javna ponuda Vegium d.o.o. za tračnu brusilicu, glodalicu, ravnalicu i više

Prodaja strojeva i opreme za obradu drveta u ...

Vegium d.o.o. Karlobag objavljuje javni natječaj za prodaju strojeva i opreme za obradu drveta. Strojevi uključuju tračnu brusilicu, glodalicu, ravnalicu, usisavač za piljevinu, ručnu glodalicu i cirkular s opremom.

Općina Karlobag objavljuje trajni javni poziv za iskaz interesa za uslugu potpore i podrške starijim osobama i osobama s invaliditetom | Karlobag.eu

Općina Karlobag objavljuje trajni javni poziv ...

Općina Karlobag poziva starije osobe i osobe s invaliditetom da se prijave za korištenje usluge potpore i podrške u svakodnevnom životu. Projekt „Zaželi – Udbina i Karlobag“ financiran je iz Europskog socijalnog fonda plus.

Natječaj za mjesto komunalnog redara u općini Karlobag otvoren do kraja tjedna | Karlobag.eu

Natječaj za mjesto komunalnog redara u općini ...

Natječaj za imenovanje referenta-komunalnog redara u općini Karlobag objavljen je 15. svibnja 2024. godine. Kandidati se mogu prijaviti do 23. svibnja 2024. godine. Pozicija je otvorena za jednog izvršitelja ili izvršiteljicu na određeno vrijeme od dvanaest mjeseci.

Oglas za posao: Turistička zajednica Općine Karlobag traži novog direktora ili direktoricu | Karlobag.eu

Oglas za posao: Turistička zajednica Općine ...

Turistička zajednica Općine Karlobag objavila je natječaj za direktora ili direktoricu na mandat od četiri godine. Kandidati trebaju zadovoljiti niz uvjeta, uključujući obrazovanje i iskustvo, te predložiti program rada.

 Što stoji iza nove, 5. travnja 2024. objavljene rasprodaje Hrvatske po nalogu vodstva Karlobaga | Karlobag.eu

Što stoji iza nove, 5. travnja 2024. ...

Prodaja zemljišta u Karlobagu baca novo svjetlo na prakse koje bi mogle ugroziti budućnost općine i svih nas. U ovom članku, koji je samo jedan u nizu koji slijedi, istražujemo detalje iza ove kontroverzne i ničim opravdane prakse kojom se financiraju predizborne aktivnosti najopasnijih izbora po čelnike lokalne političke strukture.