Ekologija

Krave ili ljudi: Dilema upravljanja otpadom u Karlobagu

Krave ili ljudi: Dilema upravljanja otpadom u ...

U Karlobagu, gdje se svakodnevno suočavamo s problemima otpada, postavlja se pitanje prioriteta između skrbi za krave i brige o stanovnicima i turistima. Jesu li životinje važnije od ljudi?

Otpad u Karlobagu: Zašto se ne traži pomoć od onih koji znaju riješiti problem?

Otpad u Karlobagu: Zašto se ne traži pomoć od ...

Unatoč uvođenju kanti za recikliranje, Karlobag se suočava s problemom miješanja otpada. Dok građani i turisti svjedoče neugodnim prizorima, postavlja se pitanje prioriteta lokalne općine.

VIDEO: Alarmantni prizori u Karlobagu: fekalije iz kanalizacije u moru!

VIDEO: Alarmantni prizori u Karlobagu: ...

Nove snimke otkrivaju ozbiljan problem u Karlobagu: fekalije izbijaju iz kanalizacije direktno u more. Nemar lokalnih tijela postaje sve očigledniji, a građani i turisti traže hitne mjere.

FOTO: Vegium - sramotna nebriga o Karlobagu! Novi spremnici za reciklažu skupljaju prašinu!

FOTO: Vegium - sramotna nebriga o Karlobagu! ...

Novi, neiskorišteni spremnici za reciklažni otpad u Karlobagu simboliziraju nebrigu o okolišu i totalnu apatiju za dostojanstvo mještana. Dok općina smatra da ima hitnijih problema, mnogi se srame radi njih!

Ekskluzivno: fotografije nezakonitog deponiranja fekalija u Baškim Oštarijama direktno iz kamiona za pražnjenje septičkih jama

Ekskluzivno: fotografije nezakonitog ...

Alarmantne fotografije koje ukazuju na neodgovorno deponiranje fekalija na Baškim Oštarijama su stigle do nas. Pridružite nam se u potrazi za odgovorima i rješenjima.

Neobjašnjivi pomor ribe u Ribarici: tražimo odgovore od komunalnog redarstva Karlobag

Neobjašnjivi pomor ribe u Ribarici: tražimo ...

Tražeći odgovore na neobjašnjivi pomor ribe u Ribarici, portal Karlobag.eu poduzima prve korake u pružanju informacija zajednici. Kroz ispitivanje mogućih uzroka ovog incidenta, nastojimo osigurati transparentnost i informiranost javnosti.

Izazovi upravljanja otpadom: Zanemarivanje ili samozadovoljstvo na lokalnoj razini?

Izazovi upravljanja otpadom: Zanemarivanje ...

Pored prirodnih ljepota Karlobaga, stoji problem zanemarene kanalizacije i otpada. Pitanje je, zaslužuje li Karlobag, njegova priroda i stanovnici, više od ovog?