Šport

Predsjednik Vlade Andrej Plenković posjetio novo sjedište Hrvatskog olimpijskog odbora u Zagrebu i razgovarao o pripremama za Olimpijske igre u Parizu

Predsjednik Vlade Andrej Plenković posjetio ...

Predsjednik Vlade Andrej Plenković posjetio je novo sjedište Hrvatskog olimpijskog odbora u Zagrebu, gdje je s predsjednikom HOO-a Zlatkom Matešom i glavnim tajnikom Sinišom Krajačem razgovarao o pripremama za Olimpijske igre u Parizu.

Premijer Plenković posjetio novo sjedište HOO-a u Zagrebu i najavio podršku sportašima za Olimpijske igre u Parizu

Premijer Plenković posjetio novo sjedište ...

Premijer Andrej Plenković posjetio je novo sjedište Hrvatskog olimpijskog odbora u Zagrebu, razgovarajući s čelnicima HOO-a o pripremama za Olimpijske igre u Parizu i najavljujući povećanje nagrada za sportaše.

Sigurnosne pripreme za Olimpijske igre u Parizu 2024: stranica „Ma sécurité“ nudi pomoć za strane posjetitelje

Sigurnosne pripreme za Olimpijske igre u ...

Francuska je pokrenula internetsku stranicu „Ma sécurité“ kako bi strane posjetitelje informirala o sigurnosnim mjerama za nadolazeće Olimpijske i Paraolimpijske igre 2024. godine. Stranica nudi usluge na više jezika i dostupna je 24/7.

Huawei organizirao Paris City Run s Sir Mo Farahom kako bi motivirao sudionike uz pomoć pametnih nosivih uređaja

Huawei organizirao Paris City Run s Sir Mo ...

Huawei je 6. srpnja organizirao utrku Paris City Run kao dio kampanje "Light Up Your Rings", s posebnim gostom Sir Mo Farahom, kako bi potaknuo sudionike na postizanje njihovih fitness ciljeva uz pomoć pametnih nosivih uređaja.

Povećanje državnih nagrada za vrhunska sportska postignuća u Hrvatskoj - nagrade za zlatne medalje na olimpijskim igrama sada iznose 41.000 eura

Povećanje državnih nagrada za vrhunska ...

Ministarstvo turizma i sporta objavilo je Nacrt pravilnika o izmjeni državnih nagrada za vrhunska sportska postignuća, povećavajući nagrade za 50%. Sportaši će sada dobivati veće novčane iznose za medalje na olimpijskim i paraolimpijskim igrama.

Sandra Elkasević dočekana u Zagrebu nakon osvajanja zlata na Europskom prvenstvu u Rimu

Sandra Elkasević dočekana u Zagrebu nakon ...

Nakon osvajanja zlata u bacanju diska na Europskom prvenstvu u Rimu, Sandru Elkasević dočekao je predstavnik Zagreba u VIP salonu Zračne luke dr. Franjo Tuđman, čestitajući joj na povijesnom uspjehu.